WolfiK blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wolfov blog

Odoslaťod WolfiKxx 31 Mar 2010 17:20

mr_kaktus napísal::gl: v dalsom mesiaci :) mozno by to chcelo dalsiu spolocnu session :) vtedy sme zacali tusim obaja ficat celkom hot :D

mas pravdu hned po nasej session nam to islo celkom "hot" jasne kedykolvek ked budes mat cas mozme dat ;)
aj tebe :gl: do dalsich bojov :)

dzejkej napísal:
mr_kaktus napísal:vtedy sme zacali tusim obaja frflat celkom hot :D

:angel:

mas pravdu ;) ale snazim sa nefrflat uz :D daj mi facku ked sa tu frflanie vyskytne :x

a este mesni update marec nekoncim -5BI ale len -4BI teraz sa mi podarilo vyhrat BI :Yahoo!: tak

:gl:
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod WolfiKxx 02 Apr 2010 20:01

BULDOZEEER style clovek pozre videa z Duecescracked a pozera ake je to lahke tak som si povedal ze skusim aj ja :D

ale to bude len hot run :Yahoo!: ...no proste darilo sa mi triafat pekne :)

anyway dobry start do mesiaca tak :gl: BULDOZEEER
Prílohy
Amount Won over Hands Played for Wildwoolsy.jpg
Amount Won over Hands Played for Wildwoolsy.jpg (64.75 ) Zobrazená 2012 krát
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Odoslaťod WolfiKxx 03 Apr 2010 12:10

super sa javi ako fishka 56/11 ale len 9 hands

moze to urobit so setmi mozno 2 pary flushe comba

co moze jeho min3bet znamenat je tu moj push dobry ? ;)
Full Tilt Poker $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 622884
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BB: $10.00
CO: $10.09
BTN: $35.37
Hero (SB): $10.61

Pre Flop: ($0.10) Hero is SB with 3 :heart: 8 :heart:
2 folds, BTN calls $0.10, Hero checks

Flop: ($0.20) 4 :heart: K :heart: J :heart: (2 players)
Hero checks, BTN bets $0.20, Hero raises to $0.60, BTN raises to $1.50, Hero raises to $10.51 all in,

EDIT : bol som BB convetor to zle urobil
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Odoslaťod dzejkej 03 Apr 2010 12:54

WolfiKxx napísal:co moze jeho min3bet znamenat je tu moj push dobry ? ;)

Vselico: Ahx, Ah s parom, 2 pary, sety, flush ..

Mal by si sa spytat, ci nebol ten Tvoj check na flope tragicky. Podla mna bol a riadne. Posledna vec co chces, je OOP checkovat v limpovanom pote taketo nieco proti superovi, o ktorom nic nevies ...

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
WolfiKxx
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod WolfiKxx 03 Apr 2010 21:01

veru mas pravdu uz neviem po kolkokrat :poklona:
este ked sa javil na calling station ;)
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Odoslaťod WolfiKxx 06 Apr 2010 20:43

Full Tilt Poker $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 627188

MP: $10.36
CO: $6.65 no reads
BTN: $5.48 fajna rybka 51/10
Hero (SB): $12.79
BB: $10.99
UTG: $3.86

Pre Flop: ($0.15) Hero is SB with A :diamond: Q :spade:
2 folds, CO raises to $0.35, BTN calls $0.35, Hero raises to $1.30, 1 fold, CO calls $0.95, BTN raises to $5.48 all in,HERO

call od CO ma velmi nepotesil ale na fishku mam podozrenie ze to bude robit casto krat s horsou handou , alebo nizke PP 22-TT,
co by mal hero urobit push or fold ?
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Odoslaťod Drobec37 06 Apr 2010 22:02

umňa určite fold proti dvom fishy hračom sa moc stackovat AQ nechcem. bolo jasne že hrač na CO sa toho potu nejako nechce vzdat ale bola to dost čudná hra. no keby si šiel all in s AQ do dvoch hračov ktorí maju pár na ruke tak to asi moc +EV nebude. no neviem v podstate predflopom ste všetci vyrovnaný pokial maju pary nižšie ako tvoje Q. ale videl som takto zahrat fishu aj QJo ale to neznamená že to je tento prípad. Proste fold je good
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod WolfiKxx 05 Máj 2010 16:15

Full Tilt Poker $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 677429

UTG: $18.73 je Loose PFale ale hra v celku slusne 32/17 200hands poznamka ked som snim hral callnul mi na 3b 66 OOP
MP: $9.10 je to loose passive 29/5 lenze ma dost vysoku agresivitu na flope par krat sa snazil ukradnut pot ale stroskotal
CO: $9.95
BTN: $11.14
SB: $10.35
Hero (BB): $10.98

PF squuze sa mi nepaci call je ale ok imo, keby to bolo suited tak som happy ale na fold je to imo weak

Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with K :club: Q :heart:
UTG raises to $0.30, MP calls $0.30, 3 folds, Hero calls $0.20

flop uvazujem ze lead by bol asi best option , no checkujem bol som trocha mimo co robit , i ked je to asi jasne, as played volim call
Flop: ($0.95) Q :diamond: T :heart: 5 :heart: (3 players)
Hero checks, UTG checks, MP bets $0.95, Hero calls $0.95, UTG folds

tuto zacina byt zaujimave , tu sa mi paci donk lebo prisla scary karta mam + mam dobru equity imo mozem vyfoldovat cast jeho range je to okay ? ;)
Turn: ($2.85) 9 :heart: (2 players)
Hero bets $1.70,
nie som si isty bet sizingom...
na raise easy fold
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Odoslaťod mr_kaktus 06 Máj 2010 08:56

sranda :) ja by som to hral inak :)

PF imo ok az na to ze ani s QKs by som to v tomto spote nesqueezoval - UTG je dost loose ale podla jeho statov usudzujem, ze bude mat aspon aku taku predstavu co otvarat. ak nas dorovna (povedzme ze na zaklade tvojho readu aj s malym pp) ocakavam ze velmi casto tam nalezie aj fish na MP - nemyslim ze by QKs bola az taka dobra ruka na hru v 3way 3bet pote OOP. aj ked si videl UTG callovat 3bet so 66 OOP neocakavam od neho vela horsich ruk s ktorymi callne nas squeeze (KJs, mozno KJo KTs KTo a mooooozno nejake divne QJ - vsetky pary s ktorymi ryby rady calluju 3bety su v podstate kusok ahead aj pred nasimi suited broadways) nehovoriac o tom ze kus nasej equity odkroji aj MP ktoreho tam velmi casto budeme mat - imo problem reversed implied odds - trafis K na flope a chces ist broke asap, lenze casto ti to zaplati len lepsie. nechce sa mi to vsetko podrobne rozpisovat ale myslim ze je aj velmi malo flopov na ktorych to tam happy natlacime za podmienok, co som popisal vyssie (3way pot s PF loose hracmi), resp. ovela viac zlych flopov, ktore nam zabiju akciu - pot uz bude dost velky a my este navyse OOP nebudeme vediet co s tym.

na flope si trafil TPGK ale flop je extremne drawy - jednoznacne donkbet cca pot - chces chargovat drawy (a ze ich je tam pozehnane) na raise na 99% fold. ako tu raz pisal JK v diskusii MW poty sa hraju viac straightforward, takze vsetky raisy budu s pravdepodobnostou bliziacou sa istote :D cisto for value. check je imo dost zly hlavne z nasledovnych dovodov:
1. UTG nebude cbetovat ako bluff
2. ak bude c betovat je to naisto for value
3. MP ma tri moznosti
- fold - co spravime my? call? a co potom na turne? raise? - vyfoldujeme imo len horsie
- call a my musime len foldovat lebo aj ked sme na flope mozno este stale najlepsi (comu je ale trochu tazko verit) strasne vela turnov co dojde nas uplne zabije, resp. nasa equity je imo strasne miziva
- raise a my aj ked mame read ze sa snazi ukradnut poty musime zase len foldnut
4. ak sa to precheckuje na turn my sme zase 99% v prdeli a neviem co s rukou z vyssie uvedeneho dovodu
5. po nasom calle na flope (tak ako si to zahral ty) je zase velka pravdepodnobnost ze tam nalezie aj UTG ktory dostava dobre odds na vvacsinu drawov ktore mohol checknut - zase problem toho ze je milion turnov ktore nam zabiju akciu a v podstate nasa handa sa nema velmi ako zlepsit - K dokoncuju potencialne drawy, Qh dokonci FD, cize mame v podstate 2 outy na trips, s ktorymi mozme byt stale este way behind.

as played imo c/f turn a find better spot :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod WolfiKxx 06 Máj 2010 12:17

uf diky za vycerpavajucu odpoved :good:
to PF som myslel ze keby bolo suited tak call ze som viac happy :D tam o squeeze som nerozmyslal

po hre som si to pozeral aj som napisal vyssie ze donkbet na flope urcite najlepsie :)
zhodou okolnosti mi na ten donkbet foldol co som bol rad :)
ale musim si zobrat ponaucenie ze viac porozmyslat ako zbrklo zahrat
Obrázok používateľa
WolfiKxx

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!