sranda
ja by som to hral inak
PF imo ok az na to ze ani s QKs by som to v tomto spote nesqueezoval - UTG je dost loose ale podla jeho statov usudzujem, ze bude mat aspon aku taku predstavu co otvarat. ak nas dorovna (povedzme ze na zaklade tvojho readu aj s malym pp) ocakavam ze velmi casto tam nalezie aj fish na MP - nemyslim ze by QKs bola az taka dobra ruka na hru v 3way 3bet pote OOP. aj ked si videl UTG callovat 3bet so 66 OOP neocakavam od neho vela horsich ruk s ktorymi callne nas squeeze (KJs, mozno KJo KTs KTo a mooooozno nejake divne QJ - vsetky pary s ktorymi ryby rady calluju 3bety su v podstate kusok ahead aj pred nasimi suited broadways) nehovoriac o tom ze kus nasej equity odkroji aj MP ktoreho tam velmi casto budeme mat - imo problem reversed implied odds - trafis K na flope a chces ist broke asap, lenze casto ti to zaplati len lepsie. nechce sa mi to vsetko podrobne rozpisovat ale myslim ze je aj velmi malo flopov na ktorych to tam happy natlacime za podmienok, co som popisal vyssie (3way pot s PF loose hracmi), resp. ovela viac zlych flopov, ktore nam zabiju akciu - pot uz bude dost velky a my este navyse OOP nebudeme vediet co s tym.
na flope si trafil TPGK ale flop je extremne drawy - jednoznacne donkbet cca pot - chces chargovat drawy (a ze ich je tam pozehnane) na raise na 99% fold. ako tu raz pisal JK v diskusii MW poty sa hraju viac straightforward, takze vsetky raisy budu s pravdepodobnostou bliziacou sa istote
cisto for value. check je imo dost zly hlavne z nasledovnych dovodov:
1. UTG nebude cbetovat ako bluff
2. ak bude c betovat je to naisto for value
3. MP ma tri moznosti
- fold - co spravime my? call? a co potom na turne? raise? - vyfoldujeme imo len horsie
- call a my musime len foldovat lebo aj ked sme na flope mozno este stale najlepsi (comu je ale trochu tazko verit) strasne vela turnov co dojde nas uplne zabije, resp. nasa equity je imo strasne miziva
- raise a my aj ked mame read ze sa snazi ukradnut poty musime zase len foldnut
4. ak sa to precheckuje na turn my sme zase 99% v prdeli a neviem co s rukou z vyssie uvedeneho dovodu
5. po nasom calle na flope (tak ako si to zahral ty) je zase velka pravdepodnobnost ze tam nalezie aj UTG ktory dostava dobre odds na vvacsinu drawov ktore mohol checknut - zase problem toho ze je milion turnov ktore nam zabiju akciu a v podstate nasa handa sa nema velmi ako zlepsit - K dokoncuju potencialne drawy, Qh dokonci FD, cize mame v podstate 2 outy na trips, s ktorymi mozme byt stale este way behind.
as played imo c/f turn a find better spot