QuarKUS7's cash game FR blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: QuarKUS7's SNG blog

Odoslaťod dawidsvk 30 Mar 2010 20:35

No Deucescracked je zamerana skor na cash game. Na sngcka ti mozem odporucit sitngogrinders.com - lacne a je tam mnozstvo videi na vsetky typy sng (6max,9max,mtt sng). Samozrejme existuju este dalsie a dalsie training sajty, ale ked nechces ako mikrosng hrac vela platit tak snggrinders su dobra volba :)
dawidsvk

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

Odoslaťod QuarKUS7 30 Mar 2010 20:55

To, že je http://www.deucescracked.com skôr na cash game som veru nevedel, takže vďaka za upozornenie.
Ten sitngogrinders.com vyzerá byť dobré, plusom je, že za málo peňazí veľa muziky. No skúsim ešte pohľadať viac, ale rád by som sa niekde určite zaregistroval, tak uvidím. 8-)
QuarKUS7

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod HypAA 30 Mar 2010 21:23

takze
1. stiahni pokerstove
2. pohladaj na nete free SNG wizard a trenuj do zblbnutia + nauc sa spravne priradovat range superov(+edge)
4. precitaj si nieco o ICM
5. pozri si videa od 7castla
6. zacni pouzivat HUD VPIP/PFR/.../hands
7. studuj,studuj /pot odds,implied odds,NASH,S.A.G.E atd../

ked toto vsetko spravis musis microlimity porazat lavou zadnou :)
Obrázok používateľa
HypAA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Odoslaťod QuarKUS7 30 Mar 2010 21:56

Ináč pekný "návod" na microlimity.
Nuž, ale nie až taký začiatočník (asi tak vyzerám :D ) a tak už všetko okrem 2 a 6 už mám zmáknuté. Hento nemám preto, lebo moja herňa nedovoľuje žiadne HUD tools ani SNG wizarda. No ale push/fold fázu by som si v ňom mohol natrénovať.
No ale aj tak vďaka za tvoj post.
QuarKUS7

Odoslaťod 7castle 30 Mar 2010 22:13

HypAA napísal:takze
1. stiahni pokerstove
2. pohladaj na nete free SNG wizard a trenuj do zblbnutia + nauc sa spravne priradovat range superov(+edge)
4. precitaj si nieco o ICM
5. pozri si videa od 7castla
6. zacni pouzivat HUD VPIP/PFR/.../hands
7. studuj,studuj /pot odds,implied odds,NASH,S.A.G.E atd../

ked toto vsetko spravis musis microlimity porazat lavou zadnou :)

Trosku mi tam chyba bod 3. ;)

Ale inac vyborne zhrnute, az na ten bod 5 :D
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod HypAA 30 Mar 2010 22:30

heh vzdy ked nieco upravujem v priebehu pisania tak spravim chybu.. :)
bod 3. moze byt regnutie sa na sitngogrinders.com a 2+2

napisal som to len pre istotu :) napr. na PS je tiez zakazany wizard a raz mi dosiel mail ked mi bezal v pozadi ale ten sa teraz hlavne pouziva na review a trenovanie..
neviem preco ale povazujem za 100x naucnejsie pozret video ako precitat celu knihu ale to som si asi vytvoril nechut zo skoly :)
Obrázok používateľa
HypAA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Odoslaťod QuarKUS7 30 Mar 2010 23:03

No mne nejak zvlášť kniha nevadí, aspoň precvičím angličtinu.
Môj názor je asi taký, že v knihe dotyčný autor si môže vytvoriť akúkoľvek situáciu (aj nejakú pekne nepravdepodobnú) a pekne ju rozobrať, vid. Moshman, kdežto vo videu ta daná situácia musí reálne nastať, čo je podľa mňa niekedy problém. No ale to sú len také laické reči, pretože som ešte žiadne SNG video nenatočil. Ale mám to v pláne, nech sa trochu zasmejete. :D
Na druhú stranu však nie je nič lepšie ako vidieť použitie teórie v praxi a dokázať tým, že daný systém funguje.
QuarKUS7

Odoslaťod QuarKUS7 31 Mar 2010 19:38

Všade o tom čítam, každý o tom hovorí ,všetci majú pred tým strach, je to DOWNSWING. :evil:
Dnešok spolu so včerajškov a spolu s predvčerajškom je pre mňa do sick. Dalo by sa to nazvať Môj doteraz najväčší downswing.
Všetko je ako v zlom sne, moje flopnuté sety si nabiehajú do väčších flopnutých setov, moje flash či straight draws sú akoby zázrakom minuté. Moje už v poradí 3. KK je vrhnuté do neľútostného boja proti AJs :x , načo prichádza flash pre pána vpravo. Moje SB ATC pushe sú lapané small pocket pármi či rôznimi trashmi ,ktoré sú podľa pána naľavo hodné zavolania za 3/4 stacku a následného coinflipu. Moje osamotené AA ležia v prachu veľmi hnusného walku od pána vpravo, od toho ktorého push range bola hádam 110%, od toho čo bol výrazný chipleader, od toho čo by aj vlastnú matku pushol pre 1BB. :o
Ale čo už život či lepšie povedané poker je už raz taký, ako hovorí klasik: Raz si hore, potom zas dole.
Zaujímavé a pre mňa trochu prekvapivé je to, že dokážem udržať svoju A game aj napriek to všetkému. No keď už ani A game nestačí tak, potom už neviem. Teda pod tlakom udalostí som sa rozhodol pre 1 dňovú prestávku. Tento je deň stávim v osamote na vrchu Chrámovej hori, meditáciou nad vybranými SNG videami a nad knihou z dielne pána Moshmana.
No neviem možno si to všetko len nahováram alebo je to len obyčajná variácia, ale tak či tak ma to desí. Ešte, že za mnou stojí môj verný Bankroll management. To je jediné svetlo v tomto tmavom svete beznádeje.
Chcem sa teda spýtať, aké sú vaše skúsenosti s downswingom a ako dlho vás mal vo svojej moci, či aký liek ste naň použili ?
QuarKUS7

Odoslaťod 7castle 31 Mar 2010 23:16

Este raz:

V DS mozes byt aj 1k turnajov. Aj 2k. Aj 3k.

Jediny sposob ako sa s tym vyrovnat je to NERIESIT, studovat svoju hru, snazit sa zlepsovat, hrat sa do mrtva s Wizardom, a riesit ostatne spoty.

Mmnt najdem ti nejaky vzorovy graf aby sme si rozumeli co je to DS. :D

EDIT: Tohto som tu uz niekde postoval ale asi je aj tak dobry ;)
Prílohy
ManWithBrisk.png
ManWithBrisk.png (18.15 ) Zobrazená 3767 krát
7castle

Odoslaťod 7castle 31 Mar 2010 23:23

Este jeden, nadherny priklad 5k turnajov BE :bad: Pozri turnaje od 11500 po 16500.

Pricom ako vidis je to jasny longterm winner.
Prílohy
gooby.png
gooby.png (11.19 ) Zobrazená 3789 krát
7castle

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 37 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!