NL5-zahral som toto spravne?

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: NL5-zahral som toto spravne?

Odoslaťod AjoPP1 04 Apr 2010 22:54

Ahojte to som zase ja, s podobnou handou ako minule... Superove staty VPIP-18/PFR-13/Cbet-100 po nejakych 70 handach. Dufal som ze drzi QQ alebo KK, pripadne A10s(aj ked s tymto by podla mna UTG neotvaral)... Mal som to 3betovat? pred flopom, po flope ? Aj ked si myslim ze by TPTK na takom flope nezahodil... ked sa na to spatne pozeram tak mi malo byt jasne ze aspon to AKo drzi aaach :wall: Neviem co som cakal... Vas nazor?

No-Limit Hold'em, $0.04 BB (6 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (MP) ($8.24)
CO ($5.25)
Button ($5.12)
SB ($5.41)
UTG ($5.21)
BB ($5)

Preflop: Hero is MP with AObrázok, QObrázok
UTG bets $0.16, Hero calls $0.16, CO calls $0.16, 1 fold, SB calls $0.14, 1 fold

Flop: ($0.68) 7Obrázok, AObrázok, 6Obrázok (4 players)
SB checks, UTG bets $0.48, Hero calls $0.48, 2 folds

Turn: ($1.64) 8Obrázok (2 players)
UTG bets $1.17, Hero calls $1.17

River: ($3.98) JObrázok (2 players)
UTG bets $1.76, Hero calls $1.76

Total pot: $7.50

Results:
UTG had KObrázok, AObrázok (one pair, Aces).
Hero had AObrázok, QObrázok (one pair, Aces).
Outcome: UTG won $7.13
AjoPP1

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 4 krát/1 krát

Odoslaťod Horsey7 04 Apr 2010 23:06

preflop, flop a turn standard..river je u mna fold nakolko:

typek s PFR 13% nebude pravdepodobne raisovat horsie Ax ako ATs/AJo, rovnako s nicim horsim ako Ax nebude 2nd a uz vobec nie 3rd barrelovat (betovat turn aj river)

na rivri ak bude betovat AT+/AA/66-77, tak okrem AT nebijes vobec nic a podla mna tam AT jednak nebude mat casto a uz vobec ho nebude 3rd barrelovat

river je jedna z tych najhorsich kariet, nakolko ti berie 8 kombinacii AJ, ktore si na turne este porazal
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod AjoPP1 04 Apr 2010 23:31

Diky horsey za rychlu odpoved. Popravde rozmyslal som ci ten river callnut alebo nie, ale bol som dost zvedavy co ma... Ako tieto zvedavostne cally velmi nepraktikujem ale teraz mi to nedalo. :wall: Niekedy mam velmi divne myslienkove pochody :( Inak chcem sa opytat na par veci: Ako spravne zahrat Preflop AA,KK? na UTG-MP to standardne betujem, ale na CO-BTN niekedy neviem co mam robit. Nechcem len limpovat, pretoze nerad hram taketo karty v multiway pote a casto sa stava ze po raise na BTN viaceri superi velakrat dorovnaju s hocicim-klasicky si myslia ze sa len snazim stealovat. Potom ked hrozi nejaka draw tak betujem vacsinou pot alebo mierne menej. No dalej to nechcem rozpitvavat, len ma zaujima ako to vy z akych pozicii hrate preflop.
A dalej sa chcem opytat co vy a checkraise, resp. 3 betovanie stealerov? ja som to teraz zacal celkom hojne pouzivat, pokial hrac s vysokym % stealu betuje z BTN tak ho takmer vzdy 3betujem a po pripadnom dorovnani ho na flope checkraisujem. Ale vyberam velmi opatrne na koho to robim a vo vacsine pripadov sa mi zatial dari zhrabnut pot.
A este posledna vec, zacal som v poslednej dobe na tight hracov na BB utocit zo SB s kartami co maju aspon trochu potencial pokial je po mna vsetko fold. Oplati sa to ? lebo statisticky je to take vselijake, pokial 3x ukradnem big blind betom 4x bb a on ma na 4. krat ma BB dorovna a ja netrafim flop a len ho checkujem/foldujem tak sa to velmi neoplati. Asi to s tym netreba prehanat :D
AjoPP1

Odoslaťod Horsey7 07 Apr 2010 16:08

ak vies anglicky tak odporucam kuknut Ryan Fee 6-max NL Strategy Guide a tiez Basic NLHE 6max guide
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod AjoPP1 08 Apr 2010 15:56

Hej horsey diky velmi :Bravo: Anglicky viem, studujem prekladatelstvo :P
AjoPP1

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!