Diky horsey za rychlu odpoved. Popravde rozmyslal som ci ten river callnut alebo nie, ale bol som dost zvedavy co ma... Ako tieto zvedavostne cally velmi nepraktikujem ale teraz mi to nedalo.
![Stena :wall:](./images/smilies/1892.gif)
Niekedy mam velmi divne myslienkove pochody
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
Inak chcem sa opytat na par veci: Ako spravne zahrat Preflop AA,KK? na UTG-MP to standardne betujem, ale na CO-BTN niekedy neviem co mam robit. Nechcem len limpovat, pretoze nerad hram taketo karty v multiway pote a casto sa stava ze po raise na BTN viaceri superi velakrat dorovnaju s hocicim-klasicky si myslia ze sa len snazim stealovat. Potom ked hrozi nejaka draw tak betujem vacsinou pot alebo mierne menej. No dalej to nechcem rozpitvavat, len ma zaujima ako to vy z akych pozicii hrate preflop.
A dalej sa chcem opytat co vy a checkraise, resp. 3 betovanie stealerov? ja som to teraz zacal celkom hojne pouzivat, pokial hrac s vysokym % stealu betuje z BTN tak ho takmer vzdy 3betujem a po pripadnom dorovnani ho na flope checkraisujem. Ale vyberam velmi opatrne na koho to robim a vo vacsine pripadov sa mi zatial dari zhrabnut pot.
A este posledna vec, zacal som v poslednej dobe na tight hracov na BB utocit zo SB s kartami co maju aspon trochu potencial pokial je po mna vsetko fold. Oplati sa to ? lebo statisticky je to take vselijake, pokial 3x ukradnem big blind betom 4x bb a on ma na 4. krat ma BB dorovna a ja netrafim flop a len ho checkujem/foldujem tak sa to velmi neoplati. Asi to s tym netreba prehanat
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)