speksSVK napísal:ja by som to zahral asi rovnako ako ty..kedze As ti dava flush draw..i ked uz male percenta len...a voci potu nie maly call..
WAT?
nemas odds na call pre svoju pripadnu redraw, ak ma baby flush, navyse ti berie outy. Preco by si to calloval? Nemas ani implied odds vid
speksSVK napísal:..ale keby si trafil flush..ten hrac by sa asi snazil aj tak tlacit prachy do potu tak by si bol dost ziskovy.
Ak river padne stvrty spade tak ty na jeho mieste tlacis peniaze do potu?preco???
Nemozes byt na tom dostatocne ziskovy. To si vymyslal na zaklade coho, ze tam bude tlacit peniaze do potu?
speksSVK napísal:]..ked netrafis fold ako si spravil..popripade este mozes trafit 2 pary..
opakujem sa, call na turne je podla mna vysoko EV- a ked sa nebudes zamyslat nad superom a jeho rangom a aktivitou, pojde to len tazko odovodnit. A takouto nepremyslenou hrou , aha c/r ma pasivna fishka, callnem a snad trafim, ak nie tak fold, ti musi kruto padat redline.Musis mysliet vpred
a k ruke:
Hrac sa javi ako pasivna limpujuca fishka, jeho range je tam pomerne siroky, rovnako ako aj c-c range flop-je plny draws na flope, ale aj made hands.
Mas malu vzorku ale extra aggro asi nebol, nebude ta zrejme c/raisovat s TPTK, dost casto ani s 2 pair, takze sety a lepsie (to ze c-c flop so setom a zacne raisovat az ked pride flush je pre nich povedzme, ehm, normalne, ale c-c flop a c-r turn od pasivnej fishky je vyjadrenie dost velkej sily)
Inac betoval by som viac flop-mame TP a je to drawy, je to fishka, kludne skoro pot. Turn sa neviem rozhodnut,
bet: z akej range tahame value? Je tam toho dostatok? Spis si to niekam
cek behind pre pot control: moze byt pomerne fit nakolko fishky v blindoch maju casto aj nejake Ax smiesne a flatuju si s tym OOP, nasa ruka uz nie je zrejme dostatocne silna aby sme tahali silne value (obzvlast ked As je na stole a K mame my, znizuje to sancu ze bude nahanat 1 kartovu fdraw)
u mna skor cek behind a uvidi sa river:)