Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE

Odoslaťod Riddlah 03 Apr 2010 21:28

diki JK za comment vela veci si lepsie uvedomujem, alebo aspon si teraz myslim dufam ze si uvedomujem

co sa tyka toho raise na flope, vobec mi to na um neprislo :D pri 3bete sa bojim ze to callne a potom na flope nebudem vediet co s tym, nedokazem odhadnut ci ten alebo oni hrac je schopny calnut AQ, 66 ci KJ na 3bet
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod dzejkej 03 Apr 2010 22:07

Riddlah napísal:co sa tyka toho raise na flope, vobec mi to na um neprislo :D pri 3bete sa bojim ze to callne a potom na flope nebudem vediet co s tym, nedokazem odhadnut ci ten alebo oni hrac je schopny calnut AQ, 66 ci KJ na 3bet

Pri 3bete sa bojis, ze callne a nebudes vediet, co na flope. Ale ked callnes s takym dominovanym offsuit trashom, tak to snad vies, co s tym robit v hromade situacii? Mne pride praveze call omnoho narocnejsi ako 3bet. Nemas to nejake pomylene? :)

Ak ho tam uvidis so slabymi rukami, tak sa nic nedeje a mas informaciu = mozes 3betovat sirsie for value.

Ak callne, svet sa nezruti. Na flope by som betoval nieco nad 1/2 potu a uvidis. Velmi casto ziskas pot pred flopom alebo na flope, lebo ak calluje wide, tak Ti dava casto dead money. Necakas, ze s takym AF bude v 3bet pote blbnut - podla mna bude hrat znacne fit or fold a to je pre Teba dobre.

Takto si sa mu odcalloval komplet ako fishka, tak neviem, preco by si mal mat zrovna strach z 3betu :-D.

Urcite je 3bet >>>>>>>>>>>>>>>>> call. Keby si mal napr. AQ, tak je to ine, ale QJo je prilis velky trash na callovanie a removal hodnota sa da pekne vyuzit.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Horsey7 03 Apr 2010 22:13

alebo fold >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>3bet>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>call
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod dzejkej 03 Apr 2010 22:32

Horsey7 napísal:alebo fold >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>3bet>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>call

Tak s tym naozaj nesuhlasim, ze je fold omnoho lepsi ako 3bet. U mna je to vyrovnane. To musis mat dost fobiu, ked tam mas Ty taky rozdiel ;).

EDIT: my opinion
1) super ma wide range a folduje na 3bet casto = profitable samo o sebe uz preflop
2) super ma wide range a calluje na 3bet casto = dava OOP so sirokym range peniaze do potu = sme radi

Kym super nie je niekto, kto vie robit v 3bet pote problemy alebo 4bet bluffovat rozumne, tak sa nie je coho bat a na zaklade statov, co ma Hero k dispozicii (f3bet, WTSD, fcb) sa vie zariadit, ci ma na flope pokracovat cbetom a je to profitable alebo nie.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Riddlah 04 Apr 2010 10:38

dzejkej napísal:Pri 3bete sa bojis, ze callne a nebudes vediet, co na flope. Ale ked callnes s takym dominovanym offsuit trashom, tak to snad vies, co s tym robit v hromade situacii? Mne pride praveze call omnoho narocnejsi ako 3bet. Nemas to nejake pomylene? :)

mam

dzejkej napísal:
Takto si sa mu odcalloval komplet ako fishka, tak neviem, preco by si mal mat zrovna strach z 3betu :-D.

fishky netribetuju casto :D

takto, isto, nabuduce to radsej 3betnem, este mam otazocku keby som mal v takej istej situacii KQ, snad tam by som to mal flat calnut alebo tiez 3bet kedze je to nieco medzi AQ a QJ
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod Riddlah 04 Apr 2010 10:39

dik Horsey7 za opinion :)
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod dzejkej 04 Apr 2010 10:57

Riddlah napísal:takto, isto, nabuduce to radsej 3betnem, este mam otazocku keby som mal v takej istej situacii KQ, snad tam by som to mal flat calnut alebo tiez 3bet kedze je to nieco medzi AQ a QJ

No KQ je uz o nieco lepsi call, ale ono zalezi ako sa budes citit postflop. Ak je super aggro, tak ako rad by si vlastne bluffcatchoval s takou rukou. Ked si zoberies iba broadway ruky, tak je tam uz dost rozdiel v tom, kolko ruk dominuju a kolko ruk ich dominuje.

QJ - dominuju ho KQ, AQ, KJ, AJ, dominuje QT, JT
KQ - dominuju ho AK, AQ, dominuje KJ, KT, QJ, QT

Dobre Ax je samozrejme lepsie v tom, ze dominuje o dost viac ruk, pretoze ludia, ktori otvaraju vela ruk zvycajne maju v range aj male Axs.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Riddlah 04 Apr 2010 11:37

dakujem velkmi pekne JK za odpoved :poklona:
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod Riddlah 06 Apr 2010 15:05

1. hra

super je 60/40/3.0 -25ruk

Full Tilt Poker $2.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 626885
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

SB: $2.00
BB: $2.00
Hero (UTG): $2.00
MP: $1.07
CO: $1.51
BTN: $2.80

Pre Flop: ($0.03) Hero is UTG with 6 :diamond: 6 :heart:
Hero raises to $0.08, 1 fold, CO calls $0.08, BTN calls $0.08, 2 folds

Flop: ($0.27) 7 :spade: 6 :club: 9 :diamond: (3 players)
Hero bets $0.22, CO calls $0.22, BTN folds

snad som tu mal betovat viac

Turn: ($0.71) T :club: (2 players)
Hero bets $0.50, CO raises to $1, Hero raises to $1.70, CO calls $0.21 all in

snad aj tu viac, predpokladam ze jeho raise znamena straight ale mam dobre pot odds na spravenie fullhausu, tak to tam davam cele kedze ma nejakych 10BB behind,plus hrac prilis loose takze tam moze mat naozaj hocico podla mna aj dve pary, alebo sa rozhodol blufovat

River: ($3.13) J :heart: (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $3.13
Spoiler:
Hero shows 6 :diamond: 6 :heart:
CO shows J :diamond: 8 :club:
CO wins $2.93
(Rake: $0.20)

2.ruka

super je 60/0/2.1 - 39ruk

tu neviem ci som sa na rivery zasa zachoval ako calling station, v jeho range by snad mohla obsahovat nejake Qx, ono mi tam stacilo byt tam dobry len 20% krat, ale mozno ani tolko tam nemam sancu byt, neviem ci je tam dobry fold, ale hovorim si mam predsa overpair vs. fish, a tak 20% tam mozem by dobry,

Full Tilt Poker $2.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 626889
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BB: $2.00
UTG: $1.20
MP: $3.95
Hero (CO): $2.00
BTN: $2.00
SB: $2.21

Pre Flop: ($0.03) Hero is CO with A :diamond: A :club:
UTG calls $0.02, 1 fold, Hero raises to $0.08, 3 folds, UTG calls $0.06

Flop: ($0.19) Q :diamond: 5 :heart: 9 :spade: (2 players)
UTG checks, Hero bets $0.16, UTG calls $0.16

Turn: ($0.51) 6 :heart: (2 players)
UTG checks, Hero bets $0.46, UTG calls $0.46

River: ($1.43) 7 :club: (2 players)
UTG bets $0.50, Hero calls $0.50

Spoiler:
Final Pot: $2.43
UTG shows 8 :spade: A :spade:
Hero mucks A :diamond: A :club:
UTG wins $2.27
(Rake: $0.16)
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod dzejkej 06 Apr 2010 15:20

1) ok - ma IMO v range aj zopar inych veci ako str8
2) ok - no je to nevesele, ale tam moze aj blockbet donkovat nejake hluposti .. myslim, ze 20% tam vies byt good s danymi info
Obrázok používateľa
dzejkej

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!