Predstavujeme DOXXbet Poker
Počet príspevkov: 22 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Predstavujeme DOXXbet Poker
tam je taky rybnik aky som este za celu pokrovu karieru snad nezazil byt tam vacsi trafic, tak som uz za vodou
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
vacsi trafic sak to je enteraction siet a akcie je tam barskolko nie ?
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
pegas1975x napísal:eraserSK napísal:noo hral som tam...je to vsetko pekne ale vela nedali tomu programatorovi toho
cela siet je ako z doby kamennnej ale dufajme ze casom sa to zlepsi. Aspon Slovensky support je tam dobry.Vzdy mi odpovedali do 5 minut a velmi presne a podrobne.
Freerolly neriesim lebo tam je to zase 60-70% o lucku a drzosti all in fanatikov
Inak zatial spokojnost s hernou.
A co tam prevazne hravas short stack CG?
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
pegas1975x napísal:
cela siet je ako z doby kamennnej ale dufajme ze casom sa to zlepsi. Aspon Slovensky support je tam dobry.Vzdy mi odpovedali do 5 minut a velmi presne a podrobne.
Freerolly neriesim lebo tam je to zase 60-70% o lucku a drzosti all in fanatikov
Inak zatial spokojnost s hernou.
Mne to praveze vyhovuje ze grafika je jednoducha, ziadne postavicky, ziadne blikacky a tak, nic co by ma znervoznovalo No ale ako sa hovori sto ludi sot chuti
- Drogba151515
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
kedze na luckyace mi ukoncili rakeback tak rozmyslam do ktorej herne by som presiel. Vie mi niekto povedat ci sa aj tu da vybavit nejaky rakeback ?? A ak nie tak mi poradte nejaku inu hernu (najlepsie taku s ktorou mate dobre skusenosti) okrem nasledujucich: P*R, paradise, F****Tilt, U***et, betsafe, P****Stars
Vopred diky za info a tipy
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
vie mi niekto kuknut kto ma ucet na doxxe ze ake fee maju 5 dolarove DoNy?
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
DevilMayCry napísal:kedze na luckyace mi ukoncili rakeback tak rozmyslam do ktorej herne by som presiel. Vie mi niekto povedat ci sa aj tu da vybavit nejaky rakeback ?? A ak nie tak mi poradte nejaku inu hernu (najlepsie taku s ktorou mate dobre skusenosti) okrem nasledujucich: P*R, paradise, F****Tilt, U***et, betsafe, P****Stars
Na doxxbet maju VIP sytem, ktory podla toho kolko hras robi rakeback do 45%, myslim ze tu sa na rakeback neda prepnut.
popoBA napísal:vie mi niekto kuknut kto ma ucet na doxxe ze ake fee maju 5 dolarove DoNy?
Na vsetkych DoN turnajoch je v tejto sieti fee 10%
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
dik za skoru odpoved. urcite ti za nu podakuje aj devil ktory sa nato pytal pred rokom
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoBA napísal:dik za skoru odpoved. urcite ti za nu podakuje aj devil ktory sa nato pytal pred rokom
hehehe, to som si nevsimol
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Zdravim.
Zaregistroval som sa na DOXX, vlozil som tam nejake € a teraz mi prisiel mail tohto znenia:
"Vážený klient, vklad na Váš hráčsky účet prebehol v poriadku.
Dovoľujeme si Vás požiadať o zaslanie požadovaných osobných dokladov - kópiu občianskeho preukazu / pasu a kópiu platobnej karty, ktorú ste použili, tak ako sme Vás o tom pri platbe informovali.
Na kópii zasielaných dokladov môžete prekryť niektoré údaje, viditeľné však musia ostať aspoň tie, ktoré ste uviedli pri registrácii a platbe. Jedná sa o nasledujúce údaje:
• Občiansky preukaz - meno, priezvisko, dátum narodenia, adresa
• Kreditná karta – prvé 6-číslie karty, posledná 4-číslie karty, meno držiteľa, dátum expirácie
"
Je to bezne, ze chcu odomna prefoteny OP a kreditku so vsetkymi udajmi?????? Mozno to aj pisali niekde "pri platbe, ako ma informovali", ale nevsimo som si to- moja chyba..... Kedze nemam chut posielat cez net tieto prefotene veci, neviete mi povedat, ci je aspon sanca dostat sa spat k € ktore som im tam uz vlozil? Funguju takto aj ine herne? Aby som si dal pozor do buducnosti ak sa budem registrovat a vkladat €.
Zaregistroval som sa na DOXX, vlozil som tam nejake € a teraz mi prisiel mail tohto znenia:
"Vážený klient, vklad na Váš hráčsky účet prebehol v poriadku.
Dovoľujeme si Vás požiadať o zaslanie požadovaných osobných dokladov - kópiu občianskeho preukazu / pasu a kópiu platobnej karty, ktorú ste použili, tak ako sme Vás o tom pri platbe informovali.
Na kópii zasielaných dokladov môžete prekryť niektoré údaje, viditeľné však musia ostať aspoň tie, ktoré ste uviedli pri registrácii a platbe. Jedná sa o nasledujúce údaje:
• Občiansky preukaz - meno, priezvisko, dátum narodenia, adresa
• Kreditná karta – prvé 6-číslie karty, posledná 4-číslie karty, meno držiteľa, dátum expirácie
"
Je to bezne, ze chcu odomna prefoteny OP a kreditku so vsetkymi udajmi?????? Mozno to aj pisali niekde "pri platbe, ako ma informovali", ale nevsimo som si to- moja chyba..... Kedze nemam chut posielat cez net tieto prefotene veci, neviete mi povedat, ci je aspon sanca dostat sa spat k € ktore som im tam uz vlozil? Funguju takto aj ine herne? Aby som si dal pozor do buducnosti ak sa budem registrovat a vkladat €.
-
danecek - Príspevky: 16
- Založený: Feb 2013
- Poďakoval/li: 8 krát/1 krát
Počet príspevkov: 22 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.