Vyber penazi

Diskusia k herni DOXXbet poker

Vyber penazi

Odoslaťod Bl4ckPeteR 09 Apr 2010 17:15

Ja mam tiež otazku, ako mam vybrať peniaze lebo pred časom som si tam vložil peniaze s tym že sa daju vyberať cez VISA, MoneyBookers, Neteller, a cez bankový prevod mne by vyhovoval ten bankový prevod asi najviac ale nemam ho tam na vyber,je tam akurat MoneyBookers a Neteller a cez nich to taktiež nejde.Ak by nieto vedel poradiť budem rad
Dakujem :Rose: :good:
Bl4ckPeteR

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 2 krát/0 krát

Re: Doxxbet

Odoslaťod vlade 09 Apr 2010 17:22

Bl4ckPeteR napísal:Ja mam tiež otazku, ako mam vybrať peniaze lebo pred časom som si tam vložil peniaze s tym že sa daju vyberať cez VISA, MoneyBookers, Neteller, a cez bankový prevod mne by vyhovoval ten bankový prevod asi najviac ale nemam ho tam na vyber,je tam akurat MoneyBookers a Neteller a cez nich to taktiež nejde.Ak by nieto vedel poradiť budem rad
Dakujem :Rose: :good:

Vacsinou to funguje tak, ze tou metodou ktorou vlozis peniaze tou je najlepsie vyberat, napriklad ak si nevlozil peniaze cez moneybookers je mozne ze ta moznost neni odblokovana a nedovoli to to teda na moneybookers vyberat. Dobre je opytat sa u nich na supporte ked je nejaky problem, standardne odpovedaju dost rychlo (neviem ako v piatok vecer) a po slovensky samozrejme.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod pegas1975x 09 Apr 2010 20:01

vlade napísal:Vacsinou to funguje tak, ze tou metodou ktorou vlozis peniaze tou je najlepsie vyberat, napriklad ak si nevlozil peniaze cez moneybookers je mozne ze ta moznost neni odblokovana a nedovoli to to teda na moneybookers vyberat. Dobre je opytat sa u nich na supporte ked je nejaky problem, standardne odpovedaju dost rychlo (neviem ako v piatok vecer) a po slovensky samozrejme.

Potom ale je otazka ked vkladam ze Paysafecard ako mozem vybrat?
Momentalne to nepotrebujem ale co v takom pripade?
Ale asi je lepsie sa na to opytat rovno na supporte.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod Bl4ckPeteR 10 Apr 2010 13:42

pegas1975x napísal:
vlade napísal:Vacsinou to funguje tak, ze tou metodou ktorou vlozis peniaze tou je najlepsie vyberat, napriklad ak si nevlozil peniaze cez moneybookers je mozne ze ta moznost neni odblokovana a nedovoli to to teda na moneybookers vyberat. Dobre je opytat sa u nich na supporte ked je nejaky problem, standardne odpovedaju dost rychlo (neviem ako v piatok vecer) a po slovensky samozrejme.

Potom ale je otazka ked vkladam ze Paysafecard ako mozem vybrat?
Momentalne to nepotrebujem ale co v takom pripade?
Ale asi je lepsie sa na to opytat rovno na supporte.

tak vkladal som to cez bankovy prevod ale nemam to tam...tak neviem..skusim na supporte..
Bl4ckPeteR

Odoslaťod Bl4ckPeteR 10 Apr 2010 16:52

Okey už som zistil ako to tam funguje :good: ..tak pre tych co to budu potrebovat : najprv treba zaregistrovat svoj bankovy učet na stranke ale nie cez poker ale cez šporotve stavky. Potom treba poslať prescanovany obciansky a nejaky vypis učtu kde su uvedene kontaktne udaje. Support je perfekny asi jeden z najrychlejsich dokonca aj v slovenčine. Odpovede som dostaval v priebehu par minut takze klobuk dole :poklona:
Bl4ckPeteR

Odoslaťod DevilMayCry 25 Máj 2010 07:28

nevie niekto nahodou preco sa mi na doxxbete pri moznostiach vyberu zobrazuje len neteler a moneybookers ?
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod pogo8212 03 Dec 2010 13:27

Caute, chcel by som sa opytat ci nemate problem s vyberom penazi z DOXXBETu, uz tyzden sa snazim dostat Eurace na svoj ucet, ale neuspesne, najviac ma stve ze som na support pisal uz 3 maily a nedostal som ani ziadnu odpoved, ked zavolam na cislo co maju uvedene je tam nejaka odkazovka, ked som mal problem s vkladom tak pomohli do 2 hodin :good: Neviete mi pls poradit co robit alebo kam to nahlasit, dochadza mi trpezlivost. Dakujem za pripadne rady.
pogo8212

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 03 Dec 2010 13:32

pogo8212 napísal:Caute, chcel by som sa opytat ci nemate problem s vyberom penazi z DOXXBETu, uz tyzden sa snazim dostat Eurace na svoj ucet, ale neuspesne, najviac ma stve ze som na support pisal uz 3 maily a nedostal som ani ziadnu odpoved, ked zavolam na cislo co maju uvedene je tam nejaka odkazovka, ked som mal problem s vkladom tak pomohli do 2 hodin :good: Neviete mi pls poradit co robit alebo kam to nahlasit, dochadza mi trpezlivost. Dakujem za pripadne rady.

Co konkretne ti nejde? Ak budem vediet tak poradim.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod DOXXbet 03 Dec 2010 13:39

Dobry den,
u nas neexistuje neodpovedat na email poslany na support.
Poprosim o vas hracsky nick a dam vec presetrit.
Co sa tyka cashoutov byvaju v pracovne dni do par hodin na vasom moneybookers ucte.
Obrázok používateľa
DOXXbet

Založený: Máj 2010
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

Re: DOXXbet

Odoslaťod pogo8212 03 Dec 2010 13:47

Moje ID je 10637508 nickname pogo8212, mozno mam nieco blbo nastavene v profile alebo neviem, menil som tam mailovu adresu aby som sa uistil ze dostanem maily.
pogo8212

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Ďalšia

Naspäť na DOXXbet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!