Vyber penazi
Počet príspevkov: 22 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Vyber penazi
Ja mam tiež otazku, ako mam vybrať peniaze lebo pred časom som si tam vložil peniaze s tym že sa daju vyberať cez VISA, MoneyBookers, Neteller, a cez bankový prevod mne by vyhovoval ten bankový prevod asi najviac ale nemam ho tam na vyber,je tam akurat MoneyBookers a Neteller a cez nich to taktiež nejde.Ak by nieto vedel poradiť budem rad
Dakujem
Dakujem
- Bl4ckPeteR
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
Re: Doxxbet
Bl4ckPeteR napísal:Ja mam tiež otazku, ako mam vybrať peniaze lebo pred časom som si tam vložil peniaze s tym že sa daju vyberať cez VISA, MoneyBookers, Neteller, a cez bankový prevod mne by vyhovoval ten bankový prevod asi najviac ale nemam ho tam na vyber,je tam akurat MoneyBookers a Neteller a cez nich to taktiež nejde.Ak by nieto vedel poradiť budem rad
Dakujem
Vacsinou to funguje tak, ze tou metodou ktorou vlozis peniaze tou je najlepsie vyberat, napriklad ak si nevlozil peniaze cez moneybookers je mozne ze ta moznost neni odblokovana a nedovoli to to teda na moneybookers vyberat. Dobre je opytat sa u nich na supporte ked je nejaky problem, standardne odpovedaju dost rychlo (neviem ako v piatok vecer) a po slovensky samozrejme.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:Vacsinou to funguje tak, ze tou metodou ktorou vlozis peniaze tou je najlepsie vyberat, napriklad ak si nevlozil peniaze cez moneybookers je mozne ze ta moznost neni odblokovana a nedovoli to to teda na moneybookers vyberat. Dobre je opytat sa u nich na supporte ked je nejaky problem, standardne odpovedaju dost rychlo (neviem ako v piatok vecer) a po slovensky samozrejme.
Potom ale je otazka ked vkladam ze Paysafecard ako mozem vybrat?
Momentalne to nepotrebujem ale co v takom pripade?
Ale asi je lepsie sa na to opytat rovno na supporte.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
pegas1975x napísal:vlade napísal:Vacsinou to funguje tak, ze tou metodou ktorou vlozis peniaze tou je najlepsie vyberat, napriklad ak si nevlozil peniaze cez moneybookers je mozne ze ta moznost neni odblokovana a nedovoli to to teda na moneybookers vyberat. Dobre je opytat sa u nich na supporte ked je nejaky problem, standardne odpovedaju dost rychlo (neviem ako v piatok vecer) a po slovensky samozrejme.
Potom ale je otazka ked vkladam ze Paysafecard ako mozem vybrat?
Momentalne to nepotrebujem ale co v takom pripade?
Ale asi je lepsie sa na to opytat rovno na supporte.
tak vkladal som to cez bankovy prevod ale nemam to tam...tak neviem..skusim na supporte..
- Bl4ckPeteR
Okey už som zistil ako to tam funguje ..tak pre tych co to budu potrebovat : najprv treba zaregistrovat svoj bankovy učet na stranke ale nie cez poker ale cez šporotve stavky. Potom treba poslať prescanovany obciansky a nejaky vypis učtu kde su uvedene kontaktne udaje. Support je perfekny asi jeden z najrychlejsich dokonca aj v slovenčine. Odpovede som dostaval v priebehu par minut takze klobuk dole
- Bl4ckPeteR
nevie niekto nahodou preco sa mi na doxxbete pri moznostiach vyberu zobrazuje len neteler a moneybookers ?
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Caute, chcel by som sa opytat ci nemate problem s vyberom penazi z DOXXBETu, uz tyzden sa snazim dostat Eurace na svoj ucet, ale neuspesne, najviac ma stve ze som na support pisal uz 3 maily a nedostal som ani ziadnu odpoved, ked zavolam na cislo co maju uvedene je tam nejaka odkazovka, ked som mal problem s vkladom tak pomohli do 2 hodin Neviete mi pls poradit co robit alebo kam to nahlasit, dochadza mi trpezlivost. Dakujem za pripadne rady.
- pogo8212
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pogo8212 napísal:Caute, chcel by som sa opytat ci nemate problem s vyberom penazi z DOXXBETu, uz tyzden sa snazim dostat Eurace na svoj ucet, ale neuspesne, najviac ma stve ze som na support pisal uz 3 maily a nedostal som ani ziadnu odpoved, ked zavolam na cislo co maju uvedene je tam nejaka odkazovka, ked som mal problem s vkladom tak pomohli do 2 hodin Neviete mi pls poradit co robit alebo kam to nahlasit, dochadza mi trpezlivost. Dakujem za pripadne rady.
Co konkretne ti nejde? Ak budem vediet tak poradim.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Dobry den,
u nas neexistuje neodpovedat na email poslany na support.
Poprosim o vas hracsky nick a dam vec presetrit.
Co sa tyka cashoutov byvaju v pracovne dni do par hodin na vasom moneybookers ucte.
u nas neexistuje neodpovedat na email poslany na support.
Poprosim o vas hracsky nick a dam vec presetrit.
Co sa tyka cashoutov byvaju v pracovne dni do par hodin na vasom moneybookers ucte.
-
DOXXbet - Príspevky: 37
- Založený: Máj 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/8 krát
Re: DOXXbet
Moje ID je 10637508 nickname pogo8212, mozno mam nieco blbo nastavene v profile alebo neviem, menil som tam mailovu adresu aby som sa uistil ze dostanem maily.
- pogo8212
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 22 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.