moving up - lolofonov blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: lolofonov blog

Odoslaťod tucniak 11 Apr 2010 17:00

lolofon napísal:Nejake fake grafy z dvoch rozdielnych sessions mi sem hodis a mam uverit? :D

pozri si, ake tam ma filtre nahodene, to nie su dve session sale vyfiltrovana vacsia vzorka ruk kedy tie pary raisoval a kedy nie

Kominak napísal:hlavne sa neboj potom s malymi a stednymi parmi cbetovat na vysokom boarde ako KJ5 a podobne. ja si vacsinou myslim, ze tu mi nemozu foldnut, ved mi dorovna kazde QT, QJ, JT aspon jednu street a podobne, ale ver ze casto foldnu. Dolezita je potom hra na turne pokial si nebol 3betnuty na flope. Ak ti napriklad pride set na turn, skus dat check raise napriklad.

rada totalne mimo a out of space, ziadne taketo pravidlo neexistuje, vzdy zavisi na superovi, metagame a celkovej situacii.
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Kominak 11 Apr 2010 17:04

tucniak napísal:
lolofon napísal:Nejake fake grafy z dvoch rozdielnych sessions mi sem hodis a mam uverit? :D

pozri si, ake tam ma filtre nahodene, to nie su dve session sale vyfiltrovana vacsia vzorka ruk kedy tie pary raisoval a kedy nie

Kominak napísal:hlavne sa neboj potom s malymi a stednymi parmi cbetovat na vysokom boarde ako KJ5 a podobne. ja si vacsinou myslim, ze tu mi nemozu foldnut, ved mi dorovna kazde QT, QJ, JT aspon jednu street a podobne, ale ver ze casto foldnu. Dolezita je potom hra na turne pokial si nebol 3betnuty na flope. Ak ti napriklad pride set na turn, skus dat check raise napriklad.

rada totalne mimo a out of space, ziadne taketo pravidlo neexistuje, vzdy zavisi na superovi, metagame a celkovej situacii.

no ved preto som pisal, ze moze to skusit. Jasne, ze vzdy to zavisi od konkretnej situacie
Kominak

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 36 krát/9 krát

Odoslaťod lolofon 11 Apr 2010 17:07

Mne sa inak zda, ze na tomto limite ti prvu street dost vela hracov dorovna s airom a cakaju ze trafia turn, alebo ta raisnu po tvojom checku, ale k takym hracom si rob najprv poznamky ze to robia a vtedy skus cbetovat aj druhy barrel obcas.

na druhu stranu mi na PTR pise, ze som agresivnejsi ako 83,5 percent populacie na mojom limite (NL4), takze kazdy to musi prisposobit svojej povahe asi :)

:gl:

No (ne)cbetujem hlavne podla typu boardu (dry/wet) (samozrejme podla poctu superov atd.). Ked som aggressor a flop ma netrafil, tak je mi prakticky jedno, ci mam small PP alebo AQ (teda ak neberiem do uvahy overcards odds), cbetujem hlavne podla ostatnych faktorov.

Turn je moja slabina, ale ked som aggressor, cbetnem netrafeny flop a na turne hitnem set, tak mi c/r nepride idealny... Superovi davam moznost zobrat si freecard, ak je na nejakej draw a nemozem sa spoliehat cisto na to, ze betne. Moze mi ujst kopec value.

No tych 83,5 je imho na prvy pohlad take slusne cislo, na NL4-5 je kopec pasivnych hracov, cize to moze byt imo :)
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod Kominak 11 Apr 2010 17:19

jasne, ja tiez pozeram na pocet hracov, do dvoch hracov vacsinou len suche flopy ako QQ5, do viacerych netrafene flopy necbetujem.

ten c/r na turne opat vyuzivaj spolu s readom a poznamkami ak nejake mas. Je to len jedna z variacii. Ale nie vzdy tam ma protihrac draw. nemusis to tak hrat, ale ja to tak obcas robim a to aj v pripade ze som trafil uz na flope.
Kominak

Odoslaťod Chlpo1989 11 Apr 2010 17:38

Kominak napísal:na druhu stranu mi na PTR pise, ze som agresivnejsi ako 83,5 percent populacie na mojom limite (NL4)

A cudujes sa, ked su tam vsetko pasivne rybky? :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Kominak 11 Apr 2010 17:52

no mne to len vyhovuje, kiez by aj trochu vyssie limity boli stale podobne vody plne :fish: :fish: :fish:

:lol2:
Kominak

Odoslaťod lolofon 11 Apr 2010 20:59

Ozaj, este k tym PPs, nech som si isty. Viem, ze tu vacsina hravate SH, tak ste si vedomy, ze ja hram FR, hej? :)
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod Chlpo1989 11 Apr 2010 21:22

lolofon napísal:Ozaj, este k tym PPs, nech som si isty. Viem, ze tu vacsina hravate SH, tak ste si vedomy, ze ja hram FR, hej? :)

Ou, to bude asi problem :D
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod tucniak 11 Apr 2010 21:47

nie, ale v tom pripade som z early za FOLD.
FUCK off limping:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Martell17 11 Apr 2010 22:30

Konecne niekto kto hrava FR :) ..skoda, ze to tu nikto nehra dokopy kto ma dobry blog rad by som si o tom urcite precital..ja hravam full nl 2, teraz uz asi 2 tyzdne nl5 konecne takze zhruba nieco podobne ako ty..no a k tym pocket parom viem ze na 6 maxe a urcite aj vyssich stakes full ring sa to vacsinou raisuje alebo folduje (aspon tak nejak som cital :) ) ale na tychto unl FR to nemusi byt az taka pravda..na nl2 (a vlastne aj nl 5 je dost podobna) vacsina hracov limpuje a velmi malo raisuju.. dokonca pocket AA,KK niekedy raisuju 2BB alebo podobne "speciality" :) a pod (aspon na P****Stars neviem aka situacia je inde). A ked v tomto multiway pote trafis ten set tak sa vacsinou dobre nabalis...takze tieto small pocket pary som mal vdaka tomuto dost ziskove. Nevravim, ze je to dobre takto hrat stiahol som si konecne holdem manager a zistil som, ze moje staty 14/5 boli asi dost zalostne a presiel som da sa povedat zo dna na den na nejakych 13/8. Chcel som tym len povedat, ze ak su ti superi fakt taki, ze vacsinou len calluju a je ich vela a nemaju problem sa stacknut s nejakym top parom alebo inymi blbostami je tam ten limp urcite lepsia volba ako fold podla mna.
Martell17

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 18 krát/5 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!