Takze rozhodol som sa zalozit si tu blog, urcite to bude pre mna prinosom, pre vas to bude minimalne sranda pozerat si moje fishy handy

Moju pokrovu cestu som uz postoval tu:
http://www.pokerportal.sc/poker-diskusia/otazky-za-iato-nikov/ako-dalej-t2762.html
Odvtedy sa moj pohlad zmenil, vedel som, ze nijako extra to hrat neviem, ale nevedel som, ze som az taka

Nemam ani PT, HM ani nic podobne... Neviem, imho to na SNG nie je az tak potrebne ako na CG, ale ak to bude nejaka nevyhnutnost, tak by som pouvazoval

Co sa tyka mojho BR a toho co sa udialo po danom poste:
Nakoniec som rozhodnutie zmenil a presiel na CG. Hral som shortstack strategy na NL 4 (mal som ~35 BI). Na NL 4 som isiel kvoli tomu, ze iPoker ma sproste urobene min a max BI do CG. Na NL 2 aj NL 4 je min 1$ a max 5$ (ale sak to asi aj viete), a preto bolo lepsie pre SSS 25BB ako 50BB. Vobec mi to neslo, ale nejako som pad zastavil az ked som mal 12€. Vtedy som si uz po X-ty krat povedal stop. Presiel som naspat na SNGs, chvilu 10, chvilu 6max, potom zase 10max 0.50+0.10$ na Titane. Odvtedy to celkom ide, naucil som sa to lepsie zvladat aj psychicky, kedze s tym mavam problemy

Uff tolko moj vycerpavajuci uvodny post,

P.S: Dufam, ze nebude vadit, ze nehravam prilis casto.. Cez tyzden moc nestiham, momentalne tak 1-2 hodinky 2-3 krat cez pracovny tyzden, cez vikend je to o nieco lepsie...