moving up - lolofonov blog
Re: lolofonov blog
Takze vcera sa mi podarilo nahrat posledne titan points potrebne na vyber penazi, BR je 62€, teraz si dam mensiu prestavku od pokru spojenu s prevodom penazi do inej herne, tak sa zacinam vzdelavat ohladom CG. Rozhodol som sa pre CG z viacerych dovodov, hru mozem kedykolvek prerusit a ist na sitout, jednoducho je to casovo flexibilnejsie, ale hlavne ma to viac bavi, kedze som si obcas 4 fun zahral... Budem hravat hlavne SH, kedze je tam vraj viac fishiek a nemusim hrat vela stolov naraz aby som mal dost action (to mi pomoze, kedze hravam najma na NB). Co sa tyka herne, rozmyslam nad tym uz dlho... Chcem hrat v herni, ktora spolupracuje s pokerstrategy, kedze sa chcem dalej vzdelavat (a zadarmo) aj ked precitam vsetky silver clanky, takze potrebujem dalej nahravat pokerstrategy points. Do druheho kola mojho vyberu sa dostali Everest, Party a U***et... Zatial to vyzera najskor na everest, vraj je tam kopec fishiek, soft mi vyhovuje az na to, ze stol nemoze byt mensi ako 640x480 tusim, ale tak zo zaciatku planujem len 4tablovat, takze to by sa malo dat zvladnut... Co sa tyka party, tak tam je vraj skvely soft, neviem, este som to podrobne neskumal, to zatial len tak... A U***et soft vyzera tiez ok, za vyhodu povazujem hru v €, aj ked neviem ci sa to neda dat v € aj na party alebo evereste (tak ako som to mal na titane)... Snad ste to vsetci pochopili, a ak mate niekto nejake skusenosti s danymi hernami, tak dakujem za kazde info
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
na evereste ucet nemam, tak neviem, ale na party mozes mat account v EUR
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
-ak si bol spokojny na titane,tak ps.de ma v ponuke aj ine herne s rovnakym softom a inak si prvy,ktory mi povedal,ze je spokojny s everest softom,ja som tam hral jednu ligu-katastrofa imo
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
no ipoker na cashgame neni nic moc je ovela lepsich herni... a ked hras v herni kde sa hra s dolarmi a na ucte mas € tak ti to stahuje malepoplatky pri kazdom presune penazi zo stolu na ucet a naspat, lebo to zaokruhluje ten kurz... cize lepsie je mat rovnaku menu s akou hras...
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Hmm, tak palo, to aby som si ten soft dokladnejsie preskumal... Prvy dojem bol dobry, takisto recenzie s nim nemali problem, ale tak neviem, co konkretne ti vadilo? Inak titan soft mi absolutne nevyhovuje, na multitabling je to ok, ale cely iPoker je imo dost zly, najviac mi vadi brutalne zlozita HH...
Co sa tyka meny, viem, ze ak napr stoly su v dolaroch a moj ucet v eurach, ze mi to nieco zere, ale zas bojim sa toho, ze ak budem mat ucet v usd, ze usd sa oslabi (teraz som si troska pozrel vyvoj toho kurzu za posledne mesiace)... Tak neviem, z tohoto vsetkeho je jednozacne najvyhodnejsi U***et, ale neviem ci tam je dost fishiek...
Co sa tyka meny, viem, ze ak napr stoly su v dolaroch a moj ucet v eurach, ze mi to nieco zere, ale zas bojim sa toho, ze ak budem mat ucet v usd, ze usd sa oslabi (teraz som si troska pozrel vyvoj toho kurzu za posledne mesiace)... Tak neviem, z tohoto vsetkeho je jednozacne najvyhodnejsi U***et, ale neviem ci tam je dost fishiek...
- lolofon
Nad pacifikom si neuvažoval ??? Oni spolupracujú s pokerstrategy a je tam veľmi slabá úroveň hráčov. Mne sa tam hralo celkom dobre. Jediné čo mi ako tak nevyhovovalo bola grafika pri stoloch, ale to som si po pár dňoch zvykol. Skús si to pozrieť
-
KoPe - Príspevky: 289
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/13 krát
Kope: Nejako som sa o pacific nezaujimal, tak teraz som si to isiel pozret, stiahol som soft, ale uz som aj skoncil, lebo stoly su len od NL6 a moj BR je len na NL2 (zatial (aspon dufam))...
Inak este dalsia vec su bonusy. Party ma 100% do $500, everest $300 (ktory bude sakra tazke na NL2 dostat - je na to vraj len 30 dni a ziskava sa pomaly) a U***et nejaky zahadny loyality bonus... Inak dufam, ze PS elephant, ako aj PT/HM(ktore planujem do buducna) funguju na vsetkych tychto strankach... All in all, stale viac sa priklanam k party, teraz pozeram po nete, ze vraj je tam dostatok fishiek, nice bonus, nice soft, kopec hracov...
omg wtf? Stahol som party soft, a tam nie su NL2 SH stoly... SH sa zacina az od NL5... Jak tak pozeram everest zas nema NL5, super A aby toho nebolo malo U***et nema NL2 Nechapem, ci by im to nieco spravilo keby mali NL2, ale tak ok... Vyzera to tak, ze nejak prezijem ten FR na Party, aspon to je 9 seats nie 10... Takze pravdepodobne skusim party...
Inak este dalsia vec su bonusy. Party ma 100% do $500, everest $300 (ktory bude sakra tazke na NL2 dostat - je na to vraj len 30 dni a ziskava sa pomaly) a U***et nejaky zahadny loyality bonus... Inak dufam, ze PS elephant, ako aj PT/HM(ktore planujem do buducna) funguju na vsetkych tychto strankach... All in all, stale viac sa priklanam k party, teraz pozeram po nete, ze vraj je tam dostatok fishiek, nice bonus, nice soft, kopec hracov...
omg wtf? Stahol som party soft, a tam nie su NL2 SH stoly... SH sa zacina az od NL5... Jak tak pozeram everest zas nema NL5, super A aby toho nebolo malo U***et nema NL2 Nechapem, ci by im to nieco spravilo keby mali NL2, ale tak ok... Vyzera to tak, ze nejak prezijem ten FR na Party, aspon to je 9 seats nie 10... Takze pravdepodobne skusim party...
- lolofon
čavko lolofon chcem sa ta spitat či sa ti niekedy na P****Stars stalo že vyhrala horšia kombinaciy
- miro25BA
- Založený: Júl 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Cau, pravdepodobne si to napisal sem preto, ze to je posledna tema, v ktorej sa diskutovalo, ze Ja na P****Stars nehravam, ale urcite horsia kombinacia nevyhrala... Nestalo sa nahodou nieco take ako, ze ty si mal napr. AQ super 44 na boarde QQ498 (lebo ja ked som uplne zacinal tak taketo nieco sa stalo a este dlho som rozmyslal ze preco 44 vyhrava )
- lolofon
miro25BA napísal:čavko lolofon chcem sa ta spitat či sa ti niekedy na P****Stars stalo že vyhrala horšia kombinaciy
Nic take sa tam nestava. Pokial mas nejaku ruku, tak ju vyhrab z historie a kludne posli sem .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.