moving up - lolofonov blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: lolofonov blog

Odoslaťod lolofon 06 Aug 2009 19:08

Praveze vytlacit som ho nechcel, myslel som, ze mam po turne najlepsiu ruku + FD... Daval som ho na Kx, tak som valuebetoval... Btw, trafil si, mal A3 :lol2:
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod lolofon 06 Aug 2009 21:38

Kua sak som napisal prispevok, a akosi som ho neodoslal, gut... Dnes 2 hodiny session +0.30 €.. Luck o nieco lepsie ako vcera, zacinam rozmyslat nad chybami v mojej hre... Co sa tyka ICm hram imo obstojne, aj vacsinu chyb, ktore mi najde wiz si dokazem obhajit (zle odhadnute ranges,...), ale inak z toho nemam moc dobry pocit... Neviem myslite, ze sa moja priemerna hra mohla pokazit tyzdnom hrania vyhradne totalrybnikovych "home" SnGs? Inak aj s tym FPS mam dost problemy no... A inak stve ma ze vlastne neviem, na com som... Za cely svoj zivot som odohral asi 700, z mojej stranky normalnych, SNGs, s ROI asi 15-20% (neratam total zaciatok ked som hral total od brucha). To je asi dost mala vzorka na to, aby som vedel posudit, co a ako.... Jednoducho musim viac hrat a hrat a hrat... Inak ako dlho vam trvalo ziskat nejakych prvych $100 (ak ste si ich tam priamo nedepozitli)? Zajtra som doma uz okolo 13:30, takze poobede si snad dost zahram :D?

:gl: 2 all
lolofon

Odoslaťod lolofon 08 Aug 2009 21:48

Tak posledne dva dni sa vcelku dari, dokonca som dal aj ja asi tak 3 suckouty :P Co sa tyka hry, tak sa neviem zbavit niektorych navykov spojenych s tym FPS, na druhej strane co sa tyka push/fold fazy si myslim, ze som sa o jeden maly krocik vpred posunul. Takisto som sa trochu zlepsil v citani superov, napr tu je priklad jednej handy kde moj strange fishy play vysiel:

Ten jeho raise na flope az na mna krical, ze je to SD, tak som to tam napalil... Asi dost :fish:, co by ste robili vy?

Titan Poker Darwin 30/60

Button (1180)
SB (3050)
BB (850)
UTG Hero (1410)
UTG+1 (1290)
MP (2060)
MP (1710)
CO-1 (1530)
CO (1920)

Preflop: Hero is UTG with K :club: A :diamond:
Hero raises to 199, 6 folds, SB calls 169, 1 fold.

Flop (458) 5 :spade: 6 :heart: 4 :diamond:
SB checks, Hero bets 333, SB raises to 666, Hero raises to 1211, SB calls 545.

Turn (3213) J :diamond:

River (3213) A :club:

SB shows Q :club: 3 :club:
Hero shows K :club: A :diamond:

Hero wins 3213 with One pair, Aces

Inak je to fakt fajn, uz idem hore, BR je 37€, kedze chcem co najskor skoncit na titane, teda nahrat 2500 titanpoints, tak chcem ist co najskor na $1+0.20, takze ked budem mat tak 42-43€, tak uz pojdem tam...
lolofon

Odoslaťod palo1973 08 Aug 2009 22:13

-pocuvaj ak by si mohol pozicaj mi tu kristalovu gulu v ktorej vidis superove karty,"ten jeho bet krical SD",ja osobne by som to asi na flope zlozil
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod palo1973 08 Aug 2009 22:18

-inak neviem ci je vhodne sa trapit na tychto mikrolimitoch a snazit sa porazat kopu fishiek a este aj 20 % rake,ja osobne by som odporucal radsej viac studovat,videa,knihy,clanky,atd a dep0zitnut cca 200 euro,to mas 50 BI na 5,50-kvalita hracov nie o moc vyssia a rake prijatelnejsi
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod dzejkej 08 Aug 2009 22:18

No to bolo dost fishy. Problem je, ze aj ked ma obcas iba draw, tak Ti to uz nefoldne pri takych pot odds a nestojis si zrovna uzasne. Pridaj k tomu sety a i 2 pary, par + draw a si na tom zle ..

EDIT:

A ak ten jeho raise bez super readov na Teba krici, ze je to SD, tak je nieco zle ;) .. Bez readov proste nevies, co to je a u fishiek byva vseobecna tendencia minraisovat skor s niecim silnym .. To by som dal ako default predpoklad a upravil ho, iba ak budem mat velky dovod. Na SNG to len tak napalit do AI s takym "kricanim" je dost chyba.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod lolofon 09 Aug 2009 16:06

@palo: Viem, ze keby som depozitol vlastne money, tak by som to mal mozno lahsie... Ale skusam zopar eur zarobit bez toho, aby som do pokru investoval co i len cent, a tak chcem dokazat ludom okolo seba, ze poker nie je ruleta :D.. Mozno je to trochu crazy cesta, ale uz som sa na nu dal a teraz sa mi akosi nechce ju menit.

Inak vdaka obom za nazory k tej ruke... Aj ten read bol teda dost cudny, a aj keby mi ukazal tie karty co mal, tak je to dost na hrane lebo je to vlastne flip (52.626%:47.374%), asi by to bolo v long rune jemne ziskove, ale ziadna zlata bana nie, a CF by som sa teda radsej vyhybal v tejto faze, takze :fish: :fish: :fish: a obcas aj :fish: ...

Dnes priemerna session, mal som mnozstvo pre mna narocnych spotov, ktore som casto vobec nezvladol, takisto zopar bubble proti tym lepsim hracom na tomto limite, takze dnes -0.3 €... Bolo tam vela zaujimavych ruk, tak som sa rozhodol, ze dnesny vecer(a mozno aj zajtrajsi) venujem studiu mojich push/fold rozhodnuti vo wizarde, pohram sa s ranges... Myslim, ze mi to moze dat velmi vela do buducna, tak snad ma to bude bavit a ak nie, tak sa snad premozem...

Inak mam jednu otazku ohladom SAGE... Videl som totiz 2 rozdielne tabulky, dokonca podla jednej ma hrat SB looser a BB tighter a podla druhej opacne... Neviete ako to ma byt?
lolofon

Odoslaťod lolofon 13 Aug 2009 19:39

Tak posledne dni som zmenil svoj nazor.. Chcem co najskor nahrat tych zvysnych 500 TP tak som aj s 36€ isiel na 1$ SNGs. Dost sa mi darilo, karty chodili, posledne casy mam sice dost smolu, ze BB dostava krasne karty ked ja pushujem ATC zo SB, ale tak tie karty co mi chodia to vyvazili... Cize BR sa dostal na presnych 44€... Popri tom som este hral 4 fun HU CG, 1x FR CG a obcas si dam 1$ MTT freez, doteraz som hral dost tight, ale uz sa mi to nepaci... Hrava zvacsa okolo 800 ludi, teda platenych miest je tak 80-100. Ak hram fakt tight, tak musim zacat pushovat ked je este v turnaji tak 250-300 ludi, a to ma dorovnava strasne moc ludi, a k bubble, ktoru chcem vyuzivat sa casto ani nedostanem a ak sa dostanem tak ako shortie a tam sa toho moc nahrat neda. Preto som dnes skusil hrat o dost looser, aj sa to oplatilo, dostal som sa do 2 AI situaci, ktore by som normalne foldol, a v oboch som bol favorit (~70:30,60:40), lenze obe som prehral a potom sa to uz tazko dalo otocit... No co uz, budem to obcas skusat dalej...
lolofon

Odoslaťod lolofon 14 Aug 2009 21:23

Dnes boli 2 zhruba 25ks SnG sessions, prva poobede, druha teraz vecer... 1. bola o nieco uspesnejsia, druha menej, celkovo asi+4 €. Presiel som znova na 9-tabling, nech rychlejsie nazbieram tie body... Priznam sa, ze obcas nestihnem uplne vsetko, nechapem ako moze niekto 20+tablovat :shock: Dnes to bolo vcelku pokojne, pomerne malo suckoutov na oboch stranach, az na konci sa to obojstranne rozbehlo, priznam sa, trosku ma to rozhadzalo, ale nic hrozne... Dalsia vec je, ze zacinam mat pocit, ze hrac na BB dostava vzdy automaticky Ax (samozrejme x je vyssie ako to moje) alebo nejaky par, ktorym samozrejme dominuje. Problem je, ze kvoli tomuto sa uz obcas aj bojim pushovat zo SB.

Ta vecerna session bola jemne minusova (~1.5€) najma kvoli mojej katastrofalnej hre, pokusal som sa o nezmyselne bluffy, takisto bubble play mal velmi daleko od idealu, ale vrchol mojej hry boli HU, do ktorych som sa dostal dost skoro asi 3x(pri blindoch 150/300), cize sme boli obaja zhruba 20 BB deep. Obycajne som v HU az niekde na 300/600, kde sa da vacsinou uz hrat podla SAGE, ale ak sme takto relativne deep, tak ja to ani len troska neviem. Som prilis pasivny a neviem co vlastne chcem hrat. Toto je jeden z mojich top najvacsich leakov, musim si nieco o tom nastudovat...
lolofon

Odoslaťod lolofon 15 Aug 2009 20:02

Dnes jedna minisession, asi 20 SNGs, asi 2€ v pluse, cize po druhy krat padlo 50€... Uz mi chyba len ~250 tp a ide sa na inu stranku a pravdepodobne na NL2... Ale to je este vsetko daleko...
lolofon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!