moving up - lolofonov blog
Re: lolofonov blog
FPS = fancy play syndrome
- brano172
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
lolofon napísal:
NO.2 - tu to mozno az taka katastrofa nebola (ci?), ale aj tak som to mal hrat jednoducho
Titan Poker Toronto 50/100
Button (691)
SB Hero (3164)
BB (1370)
UTG (2970)
UTG+1 (2750)
CO-1 (1670)
CO (2385)
Preflop: Hero is in the SB with J J
3 folds, CO raises to 200, 1 fold, Hero calls 150, 1 fold.
Flop (500) J 6 5
Hero checks, CO bets 500, Hero calls 500.
Turn (1500) 4
Hero checks, CO bets 1500, Hero moves all-in for 2464, CO moves all-in for 185.
River (5649) 8
CO shows 7 6
Hero shows J J
CO wins 5649 with A straight, Eight high
po tom jeho bete na flope mal ist rerais do allin-u
naco mu nechavat priestor, a slowplayovat pri buble
inak k tomu ked ti limpne sb na BB a nikto nie v hre sice zalezi podla stackov,readu a v akej faze si, ja to tam v 90% poslem vsetko hoci aj s 72o a urcite je to EV+ ked mu to spravim par krat a stale mu to nedochadza tak potom da pokoj, ale najdu sa vychcanci co schvalne s nejakym over parom limpnu a cakaju ten push to sa mi uz stalo tez dost krat , nehovorim ze je to najlepsie riesenie ale v kolkych % ti to tam limpne s trashom aby videl flop a kolko ked ma nejaky overpar alebo Ax....
- barth3z
- Založený: Máj 2008
barth3z napísal:inak k tomu ked ti limpne sb na BB a nikto nie v hre sice zalezi podla stackov,readu a v akej faze si, ja to tam v 90% poslem vsetko hoci aj s 72o a urcite je to EV+ ked mu to spravim par krat a stale mu to nedochadza tak potom da pokoj, ale najdu sa vychcanci co schvalne s nejakym over parom limpnu a cakaju ten push to sa mi uz stalo tez dost krat , nehovorim ze je to najlepsie riesenie ale v kolkych % ti to tam limpne s trashom aby videl flop a kolko ked ma nejaky overpar alebo Ax....
Ja to tiez z casu na cas takto pushnem, ale to skor ked uz su blindy vyssie, a veru do vysokych PP som uz velakrat narazil...
@brano: thanks
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
Tak cely tento tyzden tu nebudem, nejake miniturnajiky si s kamosmi zahram, ale inak az v sobotu... Pekny tyzden!
- lolofon
Tak caute, po tyzdni opat hram, ale dnes to bola snad worst session ever... Hral som vela turnajov (nemam chut pocitat to), ale boli to asi 4 hodky... Titan mi daval facky zo vsetkych stran, vsak to urcite poznate, padol som na 33 € a pocas session som bol nuteny prejst spat na $0.50+0.10 turnaje Neviem, hra bola IMO v norme, ani som netiltil (najma vdaka tomu ze sa mi dari IRL), mal som kopec badbeatov, ale koncom session ich uz tolko nebolo, ale aj tak sa mi nedarilo, neviem v com to bolo, zajtra si zbezne pozrem HH, ci som robil nejake velke chyby, ale podla mna to az taka katastrofa nebola... Neviem, najhorsi swing ever, zacinam rozmyslat, ci by som nemal hrat way tighter v neskorej faze na tychto limitoch... Dufam, ze je to len variance, a hra sa nejako nezhorsila...
Snad to zajtra pojde lepsie, peknu noc a zajtrajsok vsetkym!
Snad to zajtra pojde lepsie, peknu noc a zajtrajsok vsetkym!
- lolofon
Tak o moc lepsie to nebolo, znova som bol totalny fackovaci panak, flipy a situacie kde som favorit 70:30 som prehral takmer vsetky, toto jednoducho nie je poker.. Cely cas som hral len s tym, ze ved predsa raz sa to uz skoncit musi, ale zatial sa tak nestalo. Nastastie som dal dole len 2€. Na druhej strane, uz zacinam aj pochybovat, ci to je len unluck, alebo robim tak vela chyb.... Nechce sa mi ani nic citat, som fakt dost znechuteny, rozbit tretinu BR za 3 dni Skusim si dat malu pauzu, snad to vydrzim aspon dozajtra...
- lolofon
hlavne teraz nehraj..
ja som mal 3tyzdne dozadu také isté obdobie z rollu 110 som padol za 2dni na 70 a len ako následok toho že asi 20 som zbytočne pretiltil po par badbeatoch..potom som to musel 2tyzdne nahanat na nizsom limite..
oddychni si..nemysli chvilu na poker..a ked budes mat cistu hlavu a zase chut hrat poker a nie len nahanat prehratu cast BR tak si pusti par stolov..
nech sa darí
ja som mal 3tyzdne dozadu také isté obdobie z rollu 110 som padol za 2dni na 70 a len ako následok toho že asi 20 som zbytočne pretiltil po par badbeatoch..potom som to musel 2tyzdne nahanat na nizsom limite..
oddychni si..nemysli chvilu na poker..a ked budes mat cistu hlavu a zase chut hrat poker a nie len nahanat prehratu cast BR tak si pusti par stolov..
nech sa darí
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Dakujem za rady... Nemam pocit, ze by som vyslovene tiltil a nervacil, ale mas pravdu v tom, ze chcem ziskat spat prehratu cast BR... Momentalne nehram moc z chuti, tak si dam oddych, kym zase nebudem mat totalnu chut hrat Uz by som aj isiel studovat pokrove veci, ale nemam rad, ked to nemozem hned aplikovat v hre, takze radsej dam tomu vsetkemu pokoj a idem robit nieco uplne ine...
- lolofon
Tak po dvoch dnoch mierneho vzdelavania som uz mal fakt chut hrat, okrem ineho som sa konecne hecol a zohnal si Sklanskeho ToP z netu ...Inak dnes konecne v pluse... Aj ked iba asi 1 €, ale aj tak ... Zas to bolo plne batbeatov a inych somarin, ale uz to nebola az taka katastrofa... Aj ked na zaciatku to bola poriadna skuska psychickej odolnosti Najskor som bustol v 2 turnajoch este v early phase (raz JJ vs 32s - superovi sa pozdavalo s tymto dorovnavat moj PF raise, na flope chytil OESD a turn to vybavil za mna, btw tu handu sa mi moc nechce hladat , 2. pripad je nizsie). Potom prisiel total kill, 10/20 - na BB som dostal AA, jeden limper, SB 100 raise, ja RR 299, potom sa modlim nech to pushne, hmm akosi mu to dlho trva, a kua uzasny fibernet padol... Nastastie ked sa spojenie obnovilo tak som zistil, ze to aj tak foldol... Celkovo sa dnes extremne darilo superovym FD a OESD, takmer vzdy na turn prisla vhodna karta... Dalej tam bolo dost mojich oblubenych 70%favourite beatov, KK vs 33 na bubble (flop bol ok, hovorim si, ze by ta 3 fakt neprisla, ale river ma vyviedol z omylu, esteze som sa v tej chvili pozeral na iny stol , a tak som bol vonku), a este jeden krasny 9 percentny 2 outer, ktory zariadil mojmu superovi vitazstvo v HU ... A este raz sa pacilo jednemu totalnemu kaprikovi dorovnat moj PF raise 24s a bol z toho flush proti mojmu TPTK... Vypis vysledkov vsetkych turnajov sa mi uz nechce davat, aj som cakal, ze ma to po case omrzi
No a na zaver este ta jedna ruka, ktoru sa mi podarilo skonvertovat pred tym, ako upadla do zabudnutia Ja si len chcem byt isty, ze line bet,bet,bet je tu ok.... Samozrejme som tu ruku prehral, samozrejme mal totalnu absurditu, ktora ma nakoniec porazila...
Titan Poker Darwin 10/20
Button (1470)
SB (1580)
BB (1500)
UTG (1442.50)
UTG+1 (1480)
MP (1500)
MP (1667.50)
MP (1480)
CO-1 Hero (1480)
CO (1400)
Preflop: Hero is in the CO-1 with Q A
2 folds, MP calls 20, 2 folds, Hero raises to 99, 1 fold, Button calls 99, 2 folds, MP calls 79.
Flop (327) 3 8 K
MP checks, Hero bets 222, 1 fold, MP calls 222.
Turn (771) A
MP checks, Hero bets 444, MP calls 444.
River (1659) 2
MP checks, Hero bets 715, MP calls 715
edit: a este
No a na zaver este ta jedna ruka, ktoru sa mi podarilo skonvertovat pred tym, ako upadla do zabudnutia Ja si len chcem byt isty, ze line bet,bet,bet je tu ok.... Samozrejme som tu ruku prehral, samozrejme mal totalnu absurditu, ktora ma nakoniec porazila...
Titan Poker Darwin 10/20
Button (1470)
SB (1580)
BB (1500)
UTG (1442.50)
UTG+1 (1480)
MP (1500)
MP (1667.50)
MP (1480)
CO-1 Hero (1480)
CO (1400)
Preflop: Hero is in the CO-1 with Q A
2 folds, MP calls 20, 2 folds, Hero raises to 99, 1 fold, Button calls 99, 2 folds, MP calls 79.
Flop (327) 3 8 K
MP checks, Hero bets 222, 1 fold, MP calls 222.
Turn (771) A
MP checks, Hero bets 444, MP calls 444.
River (1659) 2
MP checks, Hero bets 715, MP calls 715
edit: a este
- lolofon
imo k tej hande, pf ok flop ok ale na turne si uz mal v pote 993 a ty si mal stack 1159 tam uz mal byt push ak si ho chcel vytlacit, predpokladam ze mal nejake nizke A resp A3 alebo A8 ..pre fish nezlozitelna handa ak eeste hitne spodny par je im jedno ..
- barth3z
- Založený: Máj 2008
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.