palo1973 napísal:-no neviem,ja AQ raisujem,aj v l1
OOP, dvaja limpuju, raise + cbet = 1/3 stacku v hre .. si myslim, ze limp je uuuuplne v pohode na L1 a tiez by som to preferoval (ale aj to malo, co o SNG viem updata, takze brat s rezervou )
palo1973 napísal:-no neviem,ja AQ raisujem,aj v l1
lolofon napísal:Jedna z veci, s ktorymi mam obrovske problemy je branenie blindov... Vyzera to zvacsa nejako takto:
blinds 100/200, 4-handed (bubble)
Som na BB (povedzme 2000 chips), SB (~3500 chips) callne, ja mam nejaky trash, cheknem. Flop pride nejaky nizky a suchy, nic netrafim, SB bet 200 ja fold, aj ked som si na 80% isty, ze nema dobru ruku, jednoducho nemam priestor na nejake raisy... Mam taketo veci pushovat ATC PF? Alebo nejaky iny move, ktory ma nenapadol?
Dalsia vec, ktorej sa neviem zbavit, a uz ma dost stve je situacia, kde mam monster (ale porazitelny - napr AK,QQ) a asi 10BB. Zvacsa si poviem nieco ako "ak to pushnem, vsetci foldnu a vezmem len blindy, ja chcem viac", aj ked som zvacsa tak proti 4 superom tak to len raisnem niekde na 2,5BB, dostanem nejaky ten call, missnem flop (alebo pri QQ dostanem A high/K high flop) - dam 2,5BB cbet, dostanem raise a foldnem. Viem, ze je to totalne fishy...
Super vyzeral byt vcelku rozumny, nerobil nejake fatalne chyby. PF som to chcel stealnut ako obycajne, problem bol v tom, ze som v poslednom case stealoval naozaj dost ( ved som CL na bubble), myslel som, ze to bude hladke a nebude chciet hrat nic okrem monstrov, kvoli tomu shortiemu. Lenze chalan asi nebol az tak rozumny ako som si myslel a dorovnal. Na flope si hovorim, klud, mame cbet, dostavam minraise, ale moja mozgovna si to vysvetlila ako bluff hraca, ktory uz neznesie to stealovanie a tak ide push s tym, ze mam stale dostatok FE, ved tento flop nemohol trafit... Vdaka za nazory vopred
Titan Poker Toronto 150/300
BTN Hero (8599.50)
BB (4773.50)
UTG (437)
CO (1190)
Preflop: Hero is on the Button with K J
2 folds, Hero raises to 777, BB calls 477.
Flop (1554) 9 8 3
BB checks, Hero bets 777, BB raises to 1554, Hero raises to 7822.50, BB moves all-in for 2442.50
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.