QuarKUS7's cash game FR blog
Počet príspevkov: 37 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: QuarKUS7's SNG blog
Zdravim, tak mne napriklad v zaciatkoch celkom pomohla tato stranka http://www.sitandgoplanet.com/ + som donemoty cez nudne hodiny v skole trenoval v pokerstrategy ICM trainerovi. Inak sngwizard je zakazany len ak mas spusteneho aj pokroveho klienta takze ked ho vypnes nemal by byt problem. Co sa tyka downswingov resp. breakeven tak sa to odvija od tvojho ROI a cim je vyssi tym mensie/kratsie su tieto neprijemne obdobia. Mne sa zadarilo na mikrosngckach kde som mal dlhodobo dvojciferny ROI aj nieco ako 80-100 BI dole a 1-1,5k breakeven, kolega regular z rovnakych stakes dokonca 3k breakeven ale holt postupne ci uz v mensom alebo vacsom rozsahu to prijde na kazdeho. Pevne nervy prajem
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
7castle napísal:Este raz:
V DS mozes byt aj 1k turnajov. Aj 2k. Aj 3k.
Nuž niektoré veci mi dochádzajú skrošku pomalšie, viem už si mi tu raz písal, že nemám riešiť 50 či 100 turnajov. Takže už si to zapíšem za uši.
7castle napísal:Este jeden, nadherny priklad 5k turnajov BE
Tak to je fakt dosť sick, obávam sa, že keby mal postihol 5k downswing, tak by som to asi nerozchodil. Hlavne teda môj bankroll.
- QuarKUS7
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
QuarKUS7 napísal:Nuž niektoré veci mi dochádzajú skrošku pomalšie, viem už si mi tu raz písal, že nemám riešiť 50 či 100 turnajov. Takže už si to zapíšem za uši.
Dufam ze si to nepochopil zle, ja tu nechcem posobit nejako mentorsky, len sa ti snazim skratit cestu ktoru som si ja musel prejst celu
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
A jednako tá tvoja do
Ale to vôbec nie, práve naopak. Ja si cenným každej rady, každej skratky.
Veď ja som rád, že si vôbec všímaš môj blog a postuješ na ňom.
Inak práve som dohral dlhšiu session (pre mňa je to asi tak 20 turnajov ) skončila som v pluse asi tak 6$, nechcem sa nejak chváliť (veď ani nie je čím), chcem len poukázať na fakt, že si mal pravdu, že netreba riešiť pár turnajov, Lebo včera to bolo tak, ale dnes je to už inak.
7castle napísal:QuarKUS7 napísal:Nuž niektoré veci mi dochádzajú skrošku pomalšie, viem už si mi tu raz písal, že nemám riešiť 50 či 100 turnajov. Takže už si to zapíšem za uši.
Dufam ze si to nepochopil zle, ja tu nechcem posobit nejako mentorsky, len sa ti snazim skratit cestu ktoru som si ja musel prejst celu
Ale to vôbec nie, práve naopak. Ja si cenným každej rady, každej skratky.
Veď ja som rád, že si vôbec všímaš môj blog a postuješ na ňom.
Inak práve som dohral dlhšiu session (pre mňa je to asi tak 20 turnajov ) skončila som v pluse asi tak 6$, nechcem sa nejak chváliť (veď ani nie je čím), chcem len poukázať na fakt, že si mal pravdu, že netreba riešiť pár turnajov, Lebo včera to bolo tak, ale dnes je to už inak.
- QuarKUS7
Takže dnes bol vcelku zaujímavý deň, hneď z rána sa mi vcelku darilo, no po obede som si išiel dať takú dlhšiu session a keď už som mal asi 6 stolov otvorených tak mi vypadol internet . No lepšie povedané sa mi najprv brutálne spomalil a potom celkom vypadol. Stalo sa mi to prvý krát čo ho mám (mám ho asi 2 roky) a práve v takej chvíli . Ale asi po 10 minutách a po 2 resetoch routera opäť nabehol, nanešťastie som len už stihol len 2 stoly, kde som mal asi 3BB, inak sranda je ,že na jednom som bol už ITM aj keď som tam nič nezahral a keď som na tom stole pozeral hand history tak už na 25/50 sme boli len štyria. Až do večera už bol našťastie kľud, tak dúfam že to bolo naposledy. Inak som sa chcel opýtať, že aké máte skúsenosti s výpadkami internetu ? a ako sa pred tým chránite ?
- QuarKUS7
Nice blog. Muzu se zeptat kde hrajes a jake limity? Co se tyce poctu stolu osobne pokud nehraju na PS tak hraju taky max 6stolu ale na PS kolem 10-12 tam to de diky softu mnohem lepe hrat vice stolu. jinak doporucuju sehnat si HM/PT3 me hodne pomohl a pripadne pouzivat Sharkscope.
- Hrk
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/1 krát
QuarKUS7 napísal:Takže dnes bol vcelku zaujímavý deň, hneď z rána sa mi vcelku darilo, no po obede som si išiel dať takú dlhšiu session a keď už som mal asi 6 stolov otvorených tak mi vypadol internet . No lepšie povedané sa mi najprv brutálne spomalil a potom celkom vypadol. Stalo sa mi to prvý krát čo ho mám (mám ho asi 2 roky) a práve v takej chvíli . Ale asi po 10 minutách a po 2 resetoch routera opäť nabehol, nanešťastie som len už stihol len 2 stoly, kde som mal asi 3BB, inak sranda je ,že na jednom som bol už ITM aj keď som tam nič nezahral a keď som na tom stole pozeral hand history tak už na 25/50 sme boli len štyria. Až do večera už bol našťastie kľud, tak dúfam že to bolo naposledy. Inak som sa chcel opýtať, že aké máte skúsenosti s výpadkami internetu ? a ako sa pred tým chránite ?
nahradny internet (napr. mobilny). Hrac na telefone (kamos co casto grindi a dokaze odohrat za Teba v pripade nudze) a midstakes+ ball$rs, tak tym sa oplati mat aj zalozny generator, pre pripad vypadku elektrickej energie (resp. zalozny laptop)
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
___Mortylen___ napísal:nahradny internet (napr. mobilny). Hrac na telefone (kamos co casto grindi a dokaze odohrat za Teba v pripade nudze) a midstakes+ ball$rs, tak tym sa oplati mat aj zalozny generator, pre pripad vypadku elektrickej energie (resp. zalozny laptop)
+1000000.
Toto su absolutne nevyhnutne veci ak nechces chytit infarkt z pokru a hras SNGs/MTTs, zbytocne budes dufat, net proste z casu na cas vypadne... Potrebujes zalozny net, mne sa totalne osvedcil T-Mobile, za 10e mesacne mas vybavene, ked mi vypadne T-com idem cez neho, do 30sek nabehne, je velmi spolahlivy.
Kamos na telefone je tiez super (diky w4x ).
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Hrk napísal:Nice blog. Muzu se zeptat kde hrajes a jake limity? Co se tyce poctu stolu osobne pokud nehraju na PS tak hraju taky max 6stolu ale na PS kolem 10-12 tam to de diky softu mnohem lepe hrat vice stolu. jinak doporucuju sehnat si HM/PT3 me hodne pomohl a pripadne pouzivat Sharkscope.
No Thanks .
Ja hrám na Cake poker, teraz hrám 1$ a aktuálne som začal hrať doplňovať aj 2$ SNG, keď je slabá traffic. Keď je dobrá traffic, tak sa snažím hrať 2$ aj 1$ len dopľnovať. Teraz sa ich snažím pomiešať a nepozerať na akom hrám stole, lebo som s tým mal problém prvých pár hier, bol som viac tight ako je zdravé.
Taktiež som rozmýšľal nad PS, ale najprv chcem zlepšiť svoju hru, hrať v pohode tak 8 turnajov a v neposlednom rade si chcem vybudovať bankroll.
PT3 a SNG Wizard si zadovážim až keď budem na PS, no SNG Wizarda asi skôr, aby som mohol viac trénovať ICM.
Inak vďaka za post.
- QuarKUS7
Náhradný net je určite, zaujímavé riešenie .
Teda k sa zopakuje ešte nejaký výpadok, tak sadám do auta a idem do T-Mobilu pre ten ich internet.
Ale odvtedy sa čo sa mi to stalo už našťastie nič nevypadlo a tak zachovávam, aspoň zatiaľ status quo.
Čo sa týka výpadku elektriny, tak tu by problém nebol, lebo mám jeden staší notebook, ktorý sem tam využívam, takže je stále nabitý. Je tam aj nová baterka a tá tak 3 hodiny vydrží, čo je bohato času.
Na generátor by som si určite netrúfol a na Castle's blogu som sa dočítal,že tie generátory nevyydržia nejako dlho. No, ale nie som odborník tak to neviem posúdiť.
Inak vďaka za vaše posty.
Teda k sa zopakuje ešte nejaký výpadok, tak sadám do auta a idem do T-Mobilu pre ten ich internet.
Ale odvtedy sa čo sa mi to stalo už našťastie nič nevypadlo a tak zachovávam, aspoň zatiaľ status quo.
Čo sa týka výpadku elektriny, tak tu by problém nebol, lebo mám jeden staší notebook, ktorý sem tam využívam, takže je stále nabitý. Je tam aj nová baterka a tá tak 3 hodiny vydrží, čo je bohato času.
Na generátor by som si určite netrúfol a na Castle's blogu som sa dočítal,že tie generátory nevyydržia nejako dlho. No, ale nie som odborník tak to neviem posúdiť.
Inak vďaka za vaše posty.
- QuarKUS7
Počet príspevkov: 37 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 41 hostí.