Poker Stars
Re: Poker Stars
Ahoj, zajímalo by mě, co děláte na P****Stars s FTP body? Kupujete si něco ve Storu nebo spíš si kupujete vstupenky do turnajů a tak...? 

- Lukasmp3
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Lukasmp3 napísal:Ahoj, zajímalo by mě, co děláte na P****Stars s FTP body? Kupujete si něco ve Storu nebo spíš si kupujete vstupenky do turnajů a tak...?
Ako kto...
My

-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
Dá sa aj za 10 FPP hrať normálny turnaj. Celkom veľký výber
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
Lukasmp3 napísal:Ahoj, zajímalo by mě, co děláte na P****Stars s FTP body? Kupujete si něco ve Storu nebo spíš si kupujete vstupenky do turnajů a tak...?
ja som vcera zahral za 1000 fpp kvaldu do turbo takedown. podarilo sa mi kvalifikovat, takze poslednu nedelu v mesiaci uvidim ci by nebolo lepsie "tricko" :-)) predtym som si bral somarinky, ale napr tie tricka a pod nemaju hodnotu, viac sa oplati zahrat kvalifikaciu.
- svatos21
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/5 krát
Uplne idealne je kupit si za 250k FPP $4k 

- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:Uplne idealne je kupit si za 250k FPP $4k

- svatos21
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/5 krát
Rozmyslam, ze by som sa vratil na P****Stars, a robil som si take male prepocty
Ide o Stellar rewards.
Pokial ste rekreacny hrac, tak napr. za dosiahnutie hranice 5 000VPP obdrzite v uhrne $100 co je ekvivalent 11% rakebacku (pocitane na SnGo, cize $1 rake = 5.5VPP)
Pokial mierite napr. na supernovu, tak po dosiahnuti 90 000VPP sa vam vrati $1000 co je to iste ako 6.1% rakeback
Vzhladom k tomu, ze je to navyse k uz aj tak skvelemu VIP programu, clovek uz asi fuckt musi mat dovod, preco nehrat na P****Stars.

Ide o Stellar rewards.
Pokial ste rekreacny hrac, tak napr. za dosiahnutie hranice 5 000VPP obdrzite v uhrne $100 co je ekvivalent 11% rakebacku (pocitane na SnGo, cize $1 rake = 5.5VPP)
Pokial mierite napr. na supernovu, tak po dosiahnuti 90 000VPP sa vam vrati $1000 co je to iste ako 6.1% rakeback
Vzhladom k tomu, ze je to navyse k uz aj tak skvelemu VIP programu, clovek uz asi fuckt musi mat dovod, preco nehrat na P****Stars.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
je to otazne, doteraz mi nikdo nevedel vyratat priblizny ekvivalentny RB pre CG pri zadani limitu a poctu ruk/mes. na PS pri aktualnom bonus/vip/stellar/whatever systeme
v kazdom pripade preferujem hrat tam, kde je minimum podmienok na splnenie pre urcitu vysku bonusu, tj. flat RB bez ohladu ci odohram 10k al. 50k ruk/mes

v kazdom pripade preferujem hrat tam, kde je minimum podmienok na splnenie pre urcitu vysku bonusu, tj. flat RB bez ohladu ci odohram 10k al. 50k ruk/mes
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
svatos21 napísal:7castle napísal:Uplne idealne je kupit si za 250k FPP $4k
ja som nahral za pol roka na pstars nejakych 10 000 fpp, neviem si predstavit ako nahrat 250 k fpp, aj ked pri supernove je to o cosi jednoduchsie, kedze sa tam nasobia vpp*4 ci 5.. ale fakt je to najlepsia moznost :-)

SN ma 3.5, SNE ma 5.5 inak. Takze pri SN na to potrebujes cca 71k VPPs.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
zdravim,
chcem sa opytat ako to je s money transferom na ps, ak posle mi kamarat peniaze na moj hracsky ucet. Ako dlho to trva? A daju sa vybrat peniaze ihned? alebo treba nazbierat urcity pocet bodov? dakujem.

chcem sa opytat ako to je s money transferom na ps, ak posle mi kamarat peniaze na moj hracsky ucet. Ako dlho to trva? A daju sa vybrat peniaze ihned? alebo treba nazbierat urcity pocet bodov? dakujem.

-
hsslayer - Príspevky: 34
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.