Poker Stars
Re: Poker Stars
Ahoj, zajímalo by mě, co děláte na P****Stars s FTP body? Kupujete si něco ve Storu nebo spíš si kupujete vstupenky do turnajů a tak...?
- Lukasmp3
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Lukasmp3 napísal:Ahoj, zajímalo by mě, co děláte na P****Stars s FTP body? Kupujete si něco ve Storu nebo spíš si kupujete vstupenky do turnajů a tak...?
Ako kto...
My si za to berieme PS tricka a podobne "blbosti", ale niektory REGovia ak sa nemylim hraju za to rozne kvaldy, Steepy a podobne...
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
Dá sa aj za 10 FPP hrať normálny turnaj. Celkom veľký výber
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
Lukasmp3 napísal:Ahoj, zajímalo by mě, co děláte na P****Stars s FTP body? Kupujete si něco ve Storu nebo spíš si kupujete vstupenky do turnajů a tak...?
ja som vcera zahral za 1000 fpp kvaldu do turbo takedown. podarilo sa mi kvalifikovat, takze poslednu nedelu v mesiaci uvidim ci by nebolo lepsie "tricko" :-)) predtym som si bral somarinky, ale napr tie tricka a pod nemaju hodnotu, viac sa oplati zahrat kvalifikaciu.
- svatos21
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/5 krát
Uplne idealne je kupit si za 250k FPP $4k
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:Uplne idealne je kupit si za 250k FPP $4k
ja som nahral za pol roka na pstars nejakych 10 000 fpp, neviem si predstavit ako nahrat 250 k fpp, aj ked pri supernove je to o cosi jednoduchsie, kedze sa tam nasobia vpp*4 ci 5.. ale fakt je to najlepsia moznost :-)
- svatos21
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/5 krát
Rozmyslam, ze by som sa vratil na P****Stars, a robil som si take male prepocty
Ide o Stellar rewards.
Pokial ste rekreacny hrac, tak napr. za dosiahnutie hranice 5 000VPP obdrzite v uhrne $100 co je ekvivalent 11% rakebacku (pocitane na SnGo, cize $1 rake = 5.5VPP)
Pokial mierite napr. na supernovu, tak po dosiahnuti 90 000VPP sa vam vrati $1000 co je to iste ako 6.1% rakeback
Vzhladom k tomu, ze je to navyse k uz aj tak skvelemu VIP programu, clovek uz asi fuckt musi mat dovod, preco nehrat na P****Stars.
Ide o Stellar rewards.
Pokial ste rekreacny hrac, tak napr. za dosiahnutie hranice 5 000VPP obdrzite v uhrne $100 co je ekvivalent 11% rakebacku (pocitane na SnGo, cize $1 rake = 5.5VPP)
Pokial mierite napr. na supernovu, tak po dosiahnuti 90 000VPP sa vam vrati $1000 co je to iste ako 6.1% rakeback
Vzhladom k tomu, ze je to navyse k uz aj tak skvelemu VIP programu, clovek uz asi fuckt musi mat dovod, preco nehrat na P****Stars.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
je to otazne, doteraz mi nikdo nevedel vyratat priblizny ekvivalentny RB pre CG pri zadani limitu a poctu ruk/mes. na PS pri aktualnom bonus/vip/stellar/whatever systeme
v kazdom pripade preferujem hrat tam, kde je minimum podmienok na splnenie pre urcitu vysku bonusu, tj. flat RB bez ohladu ci odohram 10k al. 50k ruk/mes
v kazdom pripade preferujem hrat tam, kde je minimum podmienok na splnenie pre urcitu vysku bonusu, tj. flat RB bez ohladu ci odohram 10k al. 50k ruk/mes
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
svatos21 napísal:7castle napísal:Uplne idealne je kupit si za 250k FPP $4k
ja som nahral za pol roka na pstars nejakych 10 000 fpp, neviem si predstavit ako nahrat 250 k fpp, aj ked pri supernove je to o cosi jednoduchsie, kedze sa tam nasobia vpp*4 ci 5.. ale fakt je to najlepsia moznost :-)
Neboj mne je jasne ze pre bezneho hraca je to strasne vela, to bol skor taky joke
SN ma 3.5, SNE ma 5.5 inak. Takze pri SN na to potrebujes cca 71k VPPs.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
zdravim,
chcem sa opytat ako to je s money transferom na ps, ak posle mi kamarat peniaze na moj hracsky ucet. Ako dlho to trva? A daju sa vybrat peniaze ihned? alebo treba nazbierat urcity pocet bodov? dakujem.
chcem sa opytat ako to je s money transferom na ps, ak posle mi kamarat peniaze na moj hracsky ucet. Ako dlho to trva? A daju sa vybrat peniaze ihned? alebo treba nazbierat urcity pocet bodov? dakujem.
-
hsslayer - Príspevky: 34
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.