popoba napísal:ako nic v zlom ale pokial by som si na tu mikinu "nezarobil" cize nenazbieral body tak by som sa aj hanbil ju nosit.to ste taki mantavi ze si ju musite takto kupovat?co si nou budete dokazovat ze ste top online hraci?
uplny suhlas
popoba napísal:ako nic v zlom ale pokial by som si na tu mikinu "nezarobil" cize nenazbieral body tak by som sa aj hanbil ju nosit.to ste taki mantavi ze si ju musite takto kupovat?co si nou budete dokazovat ze ste top online hraci?
Zajo napísal:popoba napísal:ako nic v zlom ale pokial by som si na tu mikinu "nezarobil" cize nenazbieral body tak by som sa aj hanbil ju nosit.to ste taki mantavi ze si ju musite takto kupovat?co si nou budete dokazovat ze ste top online hraci?
uplny suhlas
popoba napísal:pomalicky si na nu zarabam a myslim ze z nej budem mat ovela lepsi pocit ked si ju sam zasluzim jak ked si ju vlozim do kosika na ebay
TexasHoldi napísal:Ten pocit bude aj ked ta bude stat 1000e?
miskoay napísal:neviem o com tu davate ale ja si tu mikinu chcem zohnat pretoze sa mi paci a nehravam cez net iba live takze nemam moznost dostat sa k nej.. to mate to iste ako fanusik keby ste si chceli kupit futbalovy dres nejakeho timu ale vy nieste futbalista takze si ho kupit nemozte.. trosku fail nie?
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.