skrill.com (moneybookers.com)

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: moneybookers

Odoslaťod Hrk 09 Mar 2010 21:26

Chtel bych se zeptat podle jakeho kurzu se pocitaji prevody men? to jest pokud mam ucet normalni v CZK, ucet na MB taky v CZK ale z herny posilam/vybiram dolary/eura?
Hrk

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 13 krát/1 krát

Odoslaťod keso26 10 Mar 2010 09:57

Hrk napísal:Chtel bych se zeptat podle jakeho kurzu se pocitaji prevody men? to jest pokud mam ucet normalni v CZK, ucet na MB taky v CZK ale z herny posilam/vybiram dolary/eura?

..volakedy mali v terms&conditions ze kurz je podla europskej centralnej banky, to bolo ale este pred zavedenim 1.99% poplatku pri prevode meny. Ak to potrebujes vediet, urcite to na ich strankach najdes.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod pegas1975x 13 Mar 2010 22:01

Ja viem ze som :fish: ale mam otazku. Potrebujem vybrat z herne peniaze na MB ucet. chce to odomna aby som zadal MB emailovu adresu. Aku adresu tam mam zadat? Ten email co som cez neho registrovany na MB? Alebo je to nejaka ina adresa ktoru mam najst na svojom MB ucte? Prepacte ale MB ucet mam uz dlho ale nikdy som ho nepouzival tak netusim ako to tam chodi.

Diky za odpoved
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod Drobec37 13 Mar 2010 22:03

ano mas tam zadat ten skotrým si sa registroval na MB
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod Komedia 14 Apr 2010 22:26

Poslal som si z noIQ na MB peniaze...dal som si ich vybrat na moju kartu ( lebo mi nesiel aktivovat bankový ucet na MB neviem preco , medzicasom som si to uz spojazdnil ). Nasledovný problem - Mam DEBETNU kartu z tatrabanky a po tyždni mi este nedosli peniaze. volal som do banky že čo a jako a slečna mi povedala že nevlastním KREDITNU KARTU ale debetnú kartu a ze ak dakomu zadam čislo karty tak mi tam nemoze poslat peniaze (niečo v tom zmysle)...je to pravda alebo platí pravidlo že žena na HELPDESKU je horsia ako zena za volantom :wall: dik
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod Renegade 14 Apr 2010 22:31

Komedia napísal:Poslal som si z noIQ na MB peniaze...dal som si ich vybrat na moju kartu ( lebo mi nesiel aktivovat bankový ucet na MB neviem preco , medzicasom som si to uz spojazdnil ). Nasledovný problem - Mam DEBETNU kartu z tatrabanky a po tyždni mi este nedosli peniaze. volal som do banky že čo a jako a slečna mi povedala že nevlastním KREDITNU KARTU ale debetnú kartu a ze ak dakomu zadam čislo karty tak mi tam nemoze poslat peniaze (niečo v tom zmysle)...je to pravda alebo platí pravidlo že žena na HELPDESKU je horsia ako zena za volantom :wall: dik

Neviem ci ti to dajako pomoze http://www.mbank.sk/individualni/mkreditka/kreditka.html
Obrázok používateľa
Renegade

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 31 krát/18 krát

Odoslaťod tucniak 14 Apr 2010 22:59

neviem presne v tvojom pripade, ja som si na embosovanu debetku v csob ( CR ale) nechal poslat cash a prisiel, akurat to tiez tak nejak dlhsie trvalo..:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Komedia 15 Apr 2010 05:33

napisal som mail do MB a mi odpisali ze vsetko prebehlo v poriadku a ked mi nepridu € do 10 prac. dní mam sa ozvať...som zvedavý :evil:
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod spax 19 Apr 2010 09:49

zdravim, mam problem.

znicehonic mi mb freeznuli acc. pozdeji jsem zjistil, ze po me chcou scan obcanky atp. Ok, dal jsem scan a odeslal. 1den, 2 dny, 3 dny, 4dny nic. Napsal jsem jim, ze co je a odpoved, ze to muze tvrat atp. at jsem trpelivy me uklidnila. Dalsi tri dny pryc a na email uz neodpovidaji. Na uctu mam penize, zacinam byt trochu scared. Nevite, jak dlouho to trva?
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod dzejkej 19 Apr 2010 10:25

Tetuska napisala, ze klud, tak klud. Skus pocitat pracovne dni a zistis, ze to nie je az tak hrozne :). U mna to trvalo tyzden, myslim.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!