skrill.com (moneybookers.com)
Re: moneybookers
Niekto Ti moze poslat peniaze na MB ucet z ineho MB uctu s tym, ze Ty mu tie peniaze poslel inou cestou (cez transfer v nejakej herni, na bankovy ucet, osobne, ...).
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
zdravim, prosim nemohl by mi nekdo poslat 50 kc na mb ucet ? chctel sem udelat minimalni depozit (potrebuju verifikovat mb ucet pro vybrani penez) ale sekl sem se v prepocitani kurzu takze mi ted chybi par kc pro depozit hned jak to vyberu poslu vam 100kc (dvojnasobek). Diky moc, kdyztak se tu ozvete napisu vam pm s mailem
- zabijak
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
lidi, pamatujete si, jak jsem tu asi stránku nazpět psal, že mám freeznuty mb acc? a jak jste mi psali, ať se nebojím, že to prostě někdy trvá? Tak stále mi ho neodblokovali a to jsem jim to poslal nevím kdy, WTF?!
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
Citujem sam seba
A_Rimmer napísal:Ten scan toho OP a tej faktury co od Teba chcu im treba poslat priamo cez moneybookers, nie e-mailom. Asi v tom bude ten problem. Treba sa prihlasit normalne na mb a tam v tom menu nalavo niekde najdes upload documents. Je to dost zasite, ale je to tam, ten e-mail myslim oni neakceptuju.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
pripadne im skus zavolat ked neodpovedali na email (moznoze sa nedorucil, alebo stratil, alebo cokolvek) a spytat sa, co je vo veci: http://www.moneybookers.com/app/help.pl?s=contact
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
mam naspech, vecer se na to podivam, kazdopadne dekuji moc za ochotu pomoct. dik
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
ktora slovenska banka je najviac bezproblemova / najrychlejsia co sa tyka interakcie s MB?
-
marjan556 - Príspevky: 292
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/30 krát
Moneybookers ma pre slovensko ako domacu banku UniCredit bank.. takze v tej to bude asi najrychlejsie
-
HypAA - Príspevky: 199
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
HypAA napísal:Moneybookers ma pre slovensko ako domacu banku UniCredit bank.. takze v tej to bude asi najrychlejsie
Mozem potvrdit, do unicredit to trva okolo 5 hodin, na Tatra banku 2 dni.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
zdravim, mohol by mi niekto napisat PM kto drzi na MB ucte nejake €€€ ?? potrebujem s niecim pomoct diky vopred
-
WishDeath - Príspevky: 68
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/2 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.