skrill.com (moneybookers.com)
Re: moneybookers
z účtu v banke/kreditky si prepošleš peniaze na moneybookers, odtial si potom prevedieš peniaze na FTP. a naopak, ak budeše chcieť vyberat, tak si pošleš peniaze z FTP na moneybookers a odtial si ich dáš poslať na účet/kreditku..
teda podmienkou je mať účet v banke alebo kreditku..na tvoje meno..
teda podmienkou je mať účet v banke alebo kreditku..na tvoje meno..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
este by som sa chcel sopytat ako dlho trva prevod z ucu na moneybookers dik
- pls_sanos
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 11 krát/0 krát
pls_sanos napísal:este by som sa chcel sopytat ako dlho trva prevod z ucu na moneybookers dik
Do 3 dni zda sa mi. Mne to prislo za den a pol.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
pokial to pojdes poslat priamo z unicredit bank (moneybookers vedu ucet na slovensku v tejto banke), tak mas peniaze na MB do 2 hodin
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
zdravim, tak mam vytvoreny ucet na MB a chystam sa tam poslat peniaze. Mam vsak nejaku tu otazocku na ujasnenie, pretoze chcem, aby to cele prebehlo v poriadku a co najrychlejsie. Tak sa radsej informujem z viacerych zdrojov, aby som potom nemal nejake problemy
Cize mam MB, dam si "Vlozit penize" a vyberiem "Bankovni prevod". Mam tam informacie o tom ucte, na ktory to vlastne posielam (v unicredit banke) a velkymi cervenymi pismenami tam mam napisane, ze moje ID musi byt poskytnute. To je sice pekne, ale nie som si isty, ako ho mam poskytnut. Vo FAQ som sa docital cosi taketo: "Prosím nezapomínejte uvést Vaše zákaznické ID na pole odkazu převodu." Je to ta poznamka, ktoru pri prevode z uctu mozem pripisat? Alebo je to nejaky symbol, napr. variabilny?
Obv je to najdolezitejsia vec v celom tomto procese, tak to nechcem pokazit tym, ze poslem tie peniaze niekomu inemu Tak by som bol vdacny, keby odstranite moju nevedomost nejakou tou odpovedou
Cize mam MB, dam si "Vlozit penize" a vyberiem "Bankovni prevod". Mam tam informacie o tom ucte, na ktory to vlastne posielam (v unicredit banke) a velkymi cervenymi pismenami tam mam napisane, ze moje ID musi byt poskytnute. To je sice pekne, ale nie som si isty, ako ho mam poskytnut. Vo FAQ som sa docital cosi taketo: "Prosím nezapomínejte uvést Vaše zákaznické ID na pole odkazu převodu." Je to ta poznamka, ktoru pri prevode z uctu mozem pripisat? Alebo je to nejaky symbol, napr. variabilny?
Obv je to najdolezitejsia vec v celom tomto procese, tak to nechcem pokazit tym, ze poslem tie peniaze niekomu inemu Tak by som bol vdacny, keby odstranite moju nevedomost nejakou tou odpovedou
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
ja som to cislo dal do VS aj ucelu platby a preslo to bez problemov
- sharkey
- Založený: Máj 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
matiapag napísal:Cize mam MB, dam si "Vlozit penize" a vyberiem "Bankovni prevod". Mam tam informacie o tom ucte, na ktory to vlastne posielam (v unicredit banke) a velkymi cervenymi pismenami tam mam napisane, ze moje ID musi byt poskytnute. To je sice pekne, ale nie som si isty, ako ho mam poskytnut. Vo FAQ som sa docital cosi taketo: "Prosím nezapomínejte uvést Vaše zákaznické ID na pole odkazu převodu." Je to ta poznamka, ktoru pri prevode z uctu mozem pripisat? Alebo je to nejaky symbol, napr. variabilny?sharkey napísal:ja som to cislo dal do VS aj ucelu platby a preslo to bez problemov
..tiez to davam aj do VS aj do ucelu platby
edit: dost dolezite je urbit to prevodom z tvojho uctu, cisto vklad na ich ucet je v rozpore s ich terms and conditions.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:dost dolezite je urbit to prevodom z tvojho uctu, cisto vklad na ich ucet je v rozpore s ich terms and conditions.
Mas na mysli moj bankovy ucet, vsak? Nerozumiem totiz celkom tej vete - ked ja prevediem peniaze zo SVOJHO bankoveho uctu na ten ich a zadam tam to moje ID, tak to je to, co oni po mne chcu, nie?
A aky je to "cisto vklad na ich ucet"
edit: mamca mi to ozrejmila, mal si na mysli, ze nemozem ist tam do Unicredit Bank a poziadat o vklad na ich ucet, vsak? Ja mam totiz v tychto ekonomickych vyrazoch pomerne miš-maš, a pre mna je "prevod z mojho uctu" a "vklad na ich ucet" uplne to iste
-
no vidis tak uz nie je, +1 pre mamcu:)
proste musi to byt prevod z BU ktoreho vlastnikom je ta ista osoba na ktoru je MB ucet, tzn nemozem napr ja tebe zo svojho uctu poslat na MB peniaze a pouzit tvoje ID, poslu to spat..
proste musi to byt prevod z BU ktoreho vlastnikom je ta ista osoba na ktoru je MB ucet, tzn nemozem napr ja tebe zo svojho uctu poslat na MB peniaze a pouzit tvoje ID, poslu to spat..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:no vidis tak uz nie je, +1 pre mamcu:)
Rozumiem, a som velmi rad tym poslednym slovam... Totiz ak by sa mi dajakym nedopatrenim podarilo zadat to moje ID do nejakeho nespravneho policka alebo by som zadal to cislo zle alebo co, tak mi to poslu spat a neposlem to niekomu cudziemu na MB ucet, to je tiez cool
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.