skrill.com (moneybookers.com)

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: moneybookers

Odoslaťod poldinhoo 12 Okt 2010 19:15

z účtu v banke/kreditky si prepošleš peniaze na moneybookers, odtial si potom prevedieš peniaze na FTP. a naopak, ak budeše chcieť vyberat, tak si pošleš peniaze z FTP na moneybookers a odtial si ich dáš poslať na účet/kreditku..

teda podmienkou je mať účet v banke alebo kreditku..na tvoje meno..

Za tento príspevok od poldinhoo poďakovali :
pls_sanos
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod pls_sanos 13 Okt 2010 09:37

este by som sa chcel sopytat ako dlho trva prevod z ucu na moneybookers dik
pls_sanos

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 11 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 13 Okt 2010 09:43

pls_sanos napísal:este by som sa chcel sopytat ako dlho trva prevod z ucu na moneybookers dik

Do 3 dni zda sa mi. Mne to prislo za den a pol.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 13 Okt 2010 10:19

pokial to pojdes poslat priamo z unicredit bank (moneybookers vedu ucet na slovensku v tejto banke), tak mas peniaze na MB do 2 hodin
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod matiapag 30 Okt 2010 14:28

zdravim, tak mam vytvoreny ucet na MB a chystam sa tam poslat peniaze. Mam vsak nejaku tu otazocku na ujasnenie, pretoze chcem, aby to cele prebehlo v poriadku a co najrychlejsie. Tak sa radsej informujem z viacerych zdrojov, aby som potom nemal nejake problemy :)

Cize mam MB, dam si "Vlozit penize" a vyberiem "Bankovni prevod". Mam tam informacie o tom ucte, na ktory to vlastne posielam (v unicredit banke) a velkymi cervenymi pismenami tam mam napisane, ze moje ID musi byt poskytnute. To je sice pekne, ale nie som si isty, ako ho mam poskytnut. Vo FAQ som sa docital cosi taketo: "Prosím nezapomínejte uvést Vaše zákaznické ID na pole odkazu převodu." Je to ta poznamka, ktoru pri prevode z uctu mozem pripisat? Alebo je to nejaky symbol, napr. variabilny?

Obv je to najdolezitejsia vec v celom tomto procese, tak to nechcem pokazit tym, ze poslem tie peniaze niekomu inemu :angel: Tak by som bol vdacny, keby odstranite moju nevedomost nejakou tou odpovedou :poklona:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod sharkey 30 Okt 2010 16:36

ja som to cislo dal do VS aj ucelu platby a preslo to bez problemov
sharkey

Založený: Máj 2010
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod keso26 30 Okt 2010 16:41

matiapag napísal:Cize mam MB, dam si "Vlozit penize" a vyberiem "Bankovni prevod". Mam tam informacie o tom ucte, na ktory to vlastne posielam (v unicredit banke) a velkymi cervenymi pismenami tam mam napisane, ze moje ID musi byt poskytnute. To je sice pekne, ale nie som si isty, ako ho mam poskytnut. Vo FAQ som sa docital cosi taketo: "Prosím nezapomínejte uvést Vaše zákaznické ID na pole odkazu převodu." Je to ta poznamka, ktoru pri prevode z uctu mozem pripisat? Alebo je to nejaky symbol, napr. variabilny?
sharkey napísal:ja som to cislo dal do VS aj ucelu platby a preslo to bez problemov

..tiez to davam aj do VS aj do ucelu platby

edit: dost dolezite je urbit to prevodom z tvojho uctu, cisto vklad na ich ucet je v rozpore s ich terms and conditions.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod matiapag 30 Okt 2010 16:46

keso26 napísal:dost dolezite je urbit to prevodom z tvojho uctu, cisto vklad na ich ucet je v rozpore s ich terms and conditions.

Mas na mysli moj bankovy ucet, vsak? Nerozumiem totiz celkom tej vete - ked ja prevediem peniaze zo SVOJHO bankoveho uctu na ten ich a zadam tam to moje ID, tak to je to, co oni po mne chcu, nie?

A aky je to "cisto vklad na ich ucet" :)

edit: mamca mi to ozrejmila, mal si na mysli, ze nemozem ist tam do Unicredit Bank a poziadat o vklad na ich ucet, vsak? :) Ja mam totiz v tychto ekonomickych vyrazoch pomerne miš-maš, a pre mna je "prevod z mojho uctu" a "vklad na ich ucet" uplne to iste :P
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod tucniak 30 Okt 2010 17:49

no vidis tak uz nie je, +1 pre mamcu:)
proste musi to byt prevod z BU ktoreho vlastnikom je ta ista osoba na ktoru je MB ucet, tzn nemozem napr ja tebe zo svojho uctu poslat na MB peniaze a pouzit tvoje ID, poslu to spat..:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 30 Okt 2010 17:54

tucniak napísal:no vidis tak uz nie je, +1 pre mamcu:)
proste musi to byt prevod z BU ktoreho vlastnikom je ta ista osoba na ktoru je MB ucet, tzn nemozem napr ja tebe zo svojho uctu poslat na MB peniaze a pouzit tvoje ID, poslu to spat..:)

Rozumiem, a som velmi rad tym poslednym slovam... Totiz ak by sa mi dajakym nedopatrenim podarilo zadat to moje ID do nejakeho nespravneho policka alebo by som zadal to cislo zle alebo co, tak mi to poslu spat a neposlem to niekomu cudziemu na MB ucet, to je tiez cool :)
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!