skrill.com (moneybookers.com)

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: moneybookers

Odoslaťod vlade 22 Nov 2010 10:24

pls_sanos napísal:Zdravim ako to tu citam je problem nahodit peniaze z inych bankovych uctov na svoj moneybookers ucet. preto sa chcem opytat ci je problem previest peniaze z moneybookers na hraci ucet kamarata na bwine napr. Dikes!

V tomto pripade je lepsie aby si kamarat vytvoril moneybookers ucet (otazka par minut), ty mu potom posles peniaze na moneybookers a on si vlozi cez svoj ucet. Inak by mohli byt problemy neskor pri vybere z herne.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod pls_sanos 22 Nov 2010 12:47

vlade napísal:
pls_sanos napísal:Zdravim ako to tu citam je problem nahodit peniaze z inych bankovych uctov na svoj moneybookers ucet. preto sa chcem opytat ci je problem previest peniaze z moneybookers na hraci ucet kamarata na bwine napr. Dikes!

V tomto pripade je lepsie aby si kamarat vytvoril moneybookers ucet (otazka par minut), ty mu potom posles peniaze na moneybookers a on si vlozi cez svoj ucet. Inak by mohli byt problemy neskor pri vybere z herne.

problemy pri vybere myslis ako ze by musel vyberat zas cez moj MB?
pls_sanos

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 11 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 22 Nov 2010 13:12

pls_sanos napísal:
problemy pri vybere myslis ako ze by musel vyberat zas cez moj MB?

Udaje v herni by mali sediet s udajmi v MB. Tzn., meno, datum narodenia, trvale bydlisko atd.

Za tento príspevok od Chlpo1989 poďakovali :
pls_sanos
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 22 Nov 2010 15:07

Z vlastnych skusenosti mozem povedat, ze ziadne taketo machinacie sa vam nevyplatia! ak je to coilen trochu mozne, nesnazte sa obist tieto systemy herni, bankovych a mb uctov, vsetko majte na jedno meno a nic nevymyslajte, fakt su s tym potom neprijemnosti :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod wizdo 05 Dec 2010 20:19

Moneybookers ma nejaky hlaseny vypadok?
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod wizdo 05 Dec 2010 20:51

Tak vsetko ok.
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod wookie 23 Dec 2010 05:45

nazdar, moze mi niekto poradit? nemam totiz ani sajnu ako to je

mam ucet na moneybookers...podarilo sa mi vyhrat 2000 dolarov na cakepoker ale chcem ich presunut na P****Stars...ucet na moneybookers mam ale v eurach...mozem poslat na cake eura a ono to automaticky prerata na dolare?

vdaka za radu
Naposledy upravil wookie dňa 01 Mar 2012 18:39, celkovo upravené 1 krát.
wookie

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 33 krát/3 krát

Odoslaťod A_Rimmer 23 Dec 2010 07:53

1. Ano mozes, automaticky ti to prerata, vobec sa s prevodom medzi dolarmi a eurami nemusis trapit. Pocitaj ale s tym, ze to moze trvat 2-3 pracovne dni, kym ti tie peniaze pridu na mb.

2. Obratom ich vybrat asi nebudes moct, vo vacsine herni mozes vybrat az po oplynuti par hodin (24-48h to byva) od posledneho vkladu.

EDIT: Kedze je to prvy vyber z Caku, tak je dost mozne, ze budu od teba pozadovat kopie 2 dokladov. (OP a nejaku fakturu na tvoje meno) Tak sa potom nezlakni :) , je to bezny postup.

Za tento príspevok od A_Rimmer poďakovali :
wookie
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod haman 27 Dec 2010 02:18

Ahojte osadenstvo, pokojne sviatky zelam,

Chcel by som sa spytat na co su dobre tieto sluzby ( moneybookers, neteller, atd).

Ked chcem depozit, zoberiem svoju Visa Electron (debetna karta, nemusi byt ani kreditna) a $$$ su okamzite v herni (B**n, P****Stars, B**365, ine som neskusal).

Ked chcem cashout, zadam opacny tranfer na tu kartu (teda na ucet priradeny k tej karte) a mam peniaze na ucte o 2 dni.

Ani nejake velke poplatky som si nevsimol v oboch pripadoch.

Cize aky je benefit pri moneybookers a pod., resp. pri akych situaciach je to lepsie ako pouzit kartu k uctu?

dik!
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod speksSVK 27 Dec 2010 11:25

no napr. vo vacsine herní ked depositujes aj cashoutujes na moneybookers tak mas peniaze ihned na ucte,takto si vies lahsie presuvat peniaze medzi roznymi hernami, a nemusis cakat viac dni kym ti pride cashout na ucet v banke (ak teda nedisponujes nejakymi peniazmi na svojom ucte, ktore si mozes dovolit poslat do herne a pockat si na cashout).v podstate taka e-penazenka.urcite su aj ine vyhody momentalne ma to nenapada:D tak doplnte:)

Za tento príspevok od speksSVK poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
speksSVK

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 30 krát/5 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!