skrill.com (moneybookers.com)

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: moneybookers.com (skrill.com)

Odoslaťod vlade 12 Jan 2011 13:17

mino_o napísal:Ja mam taky problem, MB odomna chcelo potvrdenie adresy. List mi teda poslali 24.12.2010(LOL) a este som stale nic nedostal. Mam byt nervozny a zacat sa to snazit riesit. Ci je to este v tolerancii sviatocnej posty a posielanie na Slovensko?

hmm, to je uz asi dost dlho, ked posielali nejake overovacie listy, tokeny, alebo karty tak to trvalo nieco okolo tyzdna kym to prislo.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod vlade 12 Jan 2011 13:19

hapocikipofu napísal:;) dik za info..takze aby som to zhrnul, MB je vyhodnejsie na pracu s peniazmi napr medzi viacerymi hernami..ak by som hraval vo viacerych herniach, urcite idealne riesenie ;) ale povedzme, ze neplanujem peniaze vkladat, skor by som len raz za cas rad nieco vybral :D nevies, ake poplatky sa platia pri prevode z herne na ucet?

Vyhoda moneybookers je aj to, ze v podstate nemas ziadny problem so ziadnou hernou, moneybookers vklad aj vyber funguje vzdy a vsade funguje rovnako, odpadaju problemy s tym ze sa neda z karty vlozit, alebo ze paysafe karta nefunguje, ze sa neda na tvoju kartu vybrat a podobne.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod cicvor 12 Jan 2011 13:52

mino_o napísal:Ja mam taky problem, MB odomna chcelo potvrdenie adresy. List mi teda poslali 24.12.2010(LOL) a este som stale nic nedostal. Mam byt nervozny a zacat sa to snazit riesit. Ci je to este v tolerancii sviatocnej posty a posielanie na Slovensko?

aj ja som minuly rok riesil overovanie adresy a trvalo to hrozne dlho :wall: nepamatam presne kolko ale mohlo to byt aj dva mesiace. . .tiez som bol najprv nervozny ze do dvoch tyzdnov mi nic neprislo , potom som druhykrat poziadal o zaslanie overovacieho kodu a ked stale nic nechodilo tak som si povedal ze kaslem na nich a az o nejaky mesiac nato som dostal list . Neviem ci to v mojom pripade bola vynimka alebo bezna prax ale pokial Ta kvoli overeniu adresy neobmedzuju v pouzivani MB uctu tak by som to neriesil :) .
Obrázok používateľa
cicvor

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 19 krát/4 krát

Odoslaťod mino_o 12 Jan 2011 14:21

no nemozem chashoutnut na bankovy ucet z MB. Ja som uz overoval minuly rok tym, ze som im zaslal kopiu bankoveho dokladu. Ale teraz chceli jedine list. Vsetko tam mam ok, ale tak este pockam do konca tyzdna a potom tam zavolam.
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod TomMolivan 12 Jan 2011 14:22

vlade napísal:
hapocikipofu napísal:;) dik za info..takze aby som to zhrnul, MB je vyhodnejsie na pracu s peniazmi napr medzi viacerymi hernami..ak by som hraval vo viacerych herniach, urcite idealne riesenie ;) ale povedzme, ze neplanujem peniaze vkladat, skor by som len raz za cas rad nieco vybral :D nevies, ake poplatky sa platia pri prevode z herne na ucet?

Vyhoda moneybookers je aj to, ze v podstate nemas ziadny problem so ziadnou hernou, moneybookers vklad aj vyber funguje vzdy a vsade funguje rovnako, odpadaju problemy s tym ze sa neda z karty vlozit, alebo ze paysafe karta nefunguje, ze sa neda na tvoju kartu vybrat a podobne.

And it's all instant in smooth fashion!
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod elladan1 12 Jan 2011 14:27

Mne overovací list posielali 18.12.2010, ale poštový holub asi niekde zablúdil :wall: a nikde tam nevidím možnosť opätovného požiadania :unknown:
Obrázok používateľa
elladan1

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 21 krát/13 krát

Odoslaťod buschle 12 Jan 2011 14:37

sprav si mb tam to stoji 1,8e . z herne to nieje bohvie co , pretoze ti odosielatel platby bude na vypise vypadat napriklad "gambler poker ltd."
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod DevilMayCry 12 Jan 2011 15:38

buschle napísal:

sprav si mb tam to stoji 1,8e . z herne to nieje bohvie co , pretoze ti odosielatel platby bude na vypise vypadat napriklad "gambler poker ltd."

ja som si myslim niekey posielal prachy na ucet z nejakej i-poker herne a pekne vo vypise bol nejaky giblartar lmtd. co. alebo take volaco takze celkom sranda, nik sa ale nic nepytal, bolo to vzdy tak do 200dolarov :fish:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod MarTiny 12 Jan 2011 16:40

cicvor napísal:aj ja som minuly rok riesil overovanie adresy a trvalo to hrozne dlho, nepamatam presne kolko ale mohlo to byt aj dva mesiace. . .

Ja som minulý rok absolvoval to isté. Neviem už presne, ale trvalo to min. 1-2 mesiace.
Obrázok používateľa
MarTiny

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 16 krát/0 krát

Odoslaťod Petrzalcan 12 Jan 2011 18:16

Este pockaj chvilku. Mne tiez posielali list niekedy pred 24. decembrom a prisiel mi vcera. :)
Petrzalcan

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!