skrill.com (moneybookers.com)

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: moneybookers

Odoslaťod michael163 11 Jan 2011 20:12

pls ked posielam z MB(eurovy ucet) na cesky ucet v CZK tak je tam takisto taky velky transakcny poplatok ako ked posielam peniaze zo slovenskej do ceskej banky?
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod vlade 11 Jan 2011 21:25

michael163 napísal:pls ked posielam z MB(eurovy ucet) na cesky ucet v CZK tak je tam takisto taky velky transakcny poplatok ako ked posielam peniaze zo slovenskej do ceskej banky?

V pripade ze pri posielani sa konvertuje z jednej meny na druhu, tak si uctuju este 2% z posielanej sumy, tie 2% plati ten kto platbu prijima.

Za tento príspevok od vlade poďakovali :
michael163
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod tucniak 11 Jan 2011 22:07

michael163 napísal:...velky transakcny poplatok ako ked posielam peniaze zo slovenskej do ceskej banky?...

existuje na to liek - vola sa CSOB.sk a CSOB.cz a hoci su to dve rozdielne banky, stale maju nadstandardne vztahy a to o com hovoris stoji cca 6korun :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod michael163 11 Jan 2011 22:11

tucniak napísal:
michael163 napísal:...velky transakcny poplatok ako ked posielam peniaze zo slovenskej do ceskej banky?...

existuje na to liek - vola sa CSOB.sk a CSOB.cz a hoci su to dve rozdielne banky, stale maju nadstandardne vztahy a to o com hovoris stoji cca 6korun :)

inak viem diky:) mam to takto odzaciatku vyriesene zas niesom magor ze budem platit niekolkokrat do mesiaca palky len aby som si poslal peniaze medzi svojimi uctami:) len mna zaujimalo ze ako sa maju veci MB vs ucty v inej mene.
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod tucniak 11 Jan 2011 22:59

ten konverz tam je a neobabres ho- len ja napr som mal MB v czk a potom ze neee toto neni dobre tak som to tazko riesil a mam Eur..na druhej strane ked casto presuvas medzi roomami (bonus hunt atd) urcite je lepsie mat MB v $$ asi, aby si nestracal stale.

ja zas vyuzivam to ze cast rollu mam pohotovo na MB v eur, cast v roome v $$ takze mam aku taku diverzifikaciu :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod keso26 11 Jan 2011 23:04

tiez sa da pouzivat jeden ucet na MB v EUR a druhy na neteller v USD
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod hapocikipofu 11 Jan 2011 23:35

taka fishy otazka, ale odpuste, som v tomto zaciatocnik ..
chcel by som spravit prvy cashout, mam, teda v dohladnej dobe budem mat klasicku VISA Electron kartu..a chcem sa opytat, ci je vyhodnejsie(co sa poplatkov tyka atd) spravit cisto prevod z herne na ucet, alebo spravit acc na moneybookers a riesit to cez to..konkretne k moneybookers by som sa vas rad opytal, ako to tam funguje..videl som, ze sa tu riesilo nieco o tom, v akej mene tam ma byt ten ucet atd..ake su poplatky pri moneybookers? teda tam by som posielal peniaze z herne a potom z moneybookers zase k sebe na svoj ucet?

dakujem vam pekne za odpovede
hapocikipofu

Založený: Sep 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod keso26 12 Jan 2011 11:52

MB je vyhodny z toho hladiska, ze prevody medzi MB a hernami oboma smermi su bez poplatkov. Tak isto vklad z bankoveho uctu na MB je bez poplatku. Ak by si nechcel mat MB, tak budes platit kazdy prevod z/na bankovy ucet z/do herne. Jediny poplatok v pripade MB je ak odtial vyberas na bankovy ucet, vtedy je to myslim 1,80 EUR za kazdy vyber. V pripade, ze su rozdielne meny (napriklad MB a herna alebo MB a bankovy ucet) tak sa plati 1,99% z prevadzanej sumy v kazdom jednom takom prevode. To v akej mene si vytvoris MB zalezi uz len na Tebe.

Za tento príspevok od keso26 poďakovali :
hapocikipofu
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: moneybookers.com (skrill.com)

Odoslaťod hapocikipofu 12 Jan 2011 12:54

;) dik za info..takze aby som to zhrnul, MB je vyhodnejsie na pracu s peniazmi napr medzi viacerymi hernami..ak by som hraval vo viacerych herniach, urcite idealne riesenie ;) ale povedzme, ze neplanujem peniaze vkladat, skor by som len raz za cas rad nieco vybral :D nevies, ake poplatky sa platia pri prevode z herne na ucet?
hapocikipofu

Založený: Sep 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Re: moneybookers.com (skrill.com)

Odoslaťod mino_o 12 Jan 2011 13:07

Ja mam taky problem, MB odomna chcelo potvrdenie adresy. List mi teda poslali 24.12.2010(LOL) a este som stale nic nedostal. Mam byt nervozny a zacat sa to snazit riesit. Ci je to este v tolerancii sviatocnej posty a posielanie na Slovensko?
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!