skrill.com (moneybookers.com)
Re: moneybookers
pls ked posielam z MB(eurovy ucet) na cesky ucet v CZK tak je tam takisto taky velky transakcny poplatok ako ked posielam peniaze zo slovenskej do ceskej banky?
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
michael163 napísal:pls ked posielam z MB(eurovy ucet) na cesky ucet v CZK tak je tam takisto taky velky transakcny poplatok ako ked posielam peniaze zo slovenskej do ceskej banky?
V pripade ze pri posielani sa konvertuje z jednej meny na druhu, tak si uctuju este 2% z posielanej sumy, tie 2% plati ten kto platbu prijima.
- Za tento príspevok od vlade poďakovali :
- michael163
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
michael163 napísal:...velky transakcny poplatok ako ked posielam peniaze zo slovenskej do ceskej banky?...
existuje na to liek - vola sa CSOB.sk a CSOB.cz a hoci su to dve rozdielne banky, stale maju nadstandardne vztahy a to o com hovoris stoji cca 6korun
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:michael163 napísal:...velky transakcny poplatok ako ked posielam peniaze zo slovenskej do ceskej banky?...
existuje na to liek - vola sa CSOB.sk a CSOB.cz a hoci su to dve rozdielne banky, stale maju nadstandardne vztahy a to o com hovoris stoji cca 6korun
inak viem diky:) mam to takto odzaciatku vyriesene zas niesom magor ze budem platit niekolkokrat do mesiaca palky len aby som si poslal peniaze medzi svojimi uctami:) len mna zaujimalo ze ako sa maju veci MB vs ucty v inej mene.
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
ten konverz tam je a neobabres ho- len ja napr som mal MB v czk a potom ze neee toto neni dobre tak som to tazko riesil a mam Eur..na druhej strane ked casto presuvas medzi roomami (bonus hunt atd) urcite je lepsie mat MB v $$ asi, aby si nestracal stale.
ja zas vyuzivam to ze cast rollu mam pohotovo na MB v eur, cast v roome v $$ takze mam aku taku diverzifikaciu
ja zas vyuzivam to ze cast rollu mam pohotovo na MB v eur, cast v roome v $$ takze mam aku taku diverzifikaciu
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tiez sa da pouzivat jeden ucet na MB v EUR a druhy na neteller v USD
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
taka fishy otazka, ale odpuste, som v tomto zaciatocnik ..
chcel by som spravit prvy cashout, mam, teda v dohladnej dobe budem mat klasicku VISA Electron kartu..a chcem sa opytat, ci je vyhodnejsie(co sa poplatkov tyka atd) spravit cisto prevod z herne na ucet, alebo spravit acc na moneybookers a riesit to cez to..konkretne k moneybookers by som sa vas rad opytal, ako to tam funguje..videl som, ze sa tu riesilo nieco o tom, v akej mene tam ma byt ten ucet atd..ake su poplatky pri moneybookers? teda tam by som posielal peniaze z herne a potom z moneybookers zase k sebe na svoj ucet?
dakujem vam pekne za odpovede
chcel by som spravit prvy cashout, mam, teda v dohladnej dobe budem mat klasicku VISA Electron kartu..a chcem sa opytat, ci je vyhodnejsie(co sa poplatkov tyka atd) spravit cisto prevod z herne na ucet, alebo spravit acc na moneybookers a riesit to cez to..konkretne k moneybookers by som sa vas rad opytal, ako to tam funguje..videl som, ze sa tu riesilo nieco o tom, v akej mene tam ma byt ten ucet atd..ake su poplatky pri moneybookers? teda tam by som posielal peniaze z herne a potom z moneybookers zase k sebe na svoj ucet?
dakujem vam pekne za odpovede
- hapocikipofu
- Založený: Sep 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
MB je vyhodny z toho hladiska, ze prevody medzi MB a hernami oboma smermi su bez poplatkov. Tak isto vklad z bankoveho uctu na MB je bez poplatku. Ak by si nechcel mat MB, tak budes platit kazdy prevod z/na bankovy ucet z/do herne. Jediny poplatok v pripade MB je ak odtial vyberas na bankovy ucet, vtedy je to myslim 1,80 EUR za kazdy vyber. V pripade, ze su rozdielne meny (napriklad MB a herna alebo MB a bankovy ucet) tak sa plati 1,99% z prevadzanej sumy v kazdom jednom takom prevode. To v akej mene si vytvoris MB zalezi uz len na Tebe.
- Za tento príspevok od keso26 poďakovali :
- hapocikipofu
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: moneybookers.com (skrill.com)
dik za info..takze aby som to zhrnul, MB je vyhodnejsie na pracu s peniazmi napr medzi viacerymi hernami..ak by som hraval vo viacerych herniach, urcite idealne riesenie ale povedzme, ze neplanujem peniaze vkladat, skor by som len raz za cas rad nieco vybral nevies, ake poplatky sa platia pri prevode z herne na ucet?
- hapocikipofu
- Založený: Sep 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Re: moneybookers.com (skrill.com)
Ja mam taky problem, MB odomna chcelo potvrdenie adresy. List mi teda poslali 24.12.2010(LOL) a este som stale nic nedostal. Mam byt nervozny a zacat sa to snazit riesit. Ci je to este v tolerancii sviatocnej posty a posielanie na Slovensko?
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.