Expekt Poker
stale sa mi neda registrovat....
ked som posutpil z NL holdemu do final 1 stale sa mi neda registraovat a to od skoncenia turnaja uplynulo 36+ hodin....
dakujem za pomoc suportu....
dakujem za pomoc suportu....
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: stale sa mi neda registrovat....
Budem to sledovat a v pripade ze to nenabehne automaticky, vsetko dotiahneme k spokojnosti cez manualnu rezervaciu miesta. Ak by nenastala zmena cez vikend tak v pondelok poslem oficialnu poziadavku na tokeny. Inak vyborne vysledky, dufam ze sa zadari aj vo finalovych turnajoch a nejake tie dolare zostanu aj na Slovensku :) gl expekt
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: stale sa mi neda registrovat....
jj mám stejný problém. Podruhé jsem uhrál 1-5. Poprvé jsem se po 24hod do Final1 zaregistroval v poho. Teď zkousim registraci do Final2 ale ani po 36hod nefunguje.
- Benny13
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: Re: stale sa mi neda registrovat....
Skuste sa pozriet ci mate dostatok FPP bodov pre jednotlive finale, do ktoreho sa chcete registrovat podla tabulky na tejto stranke: http://www.expekt.com/pagecontent/pagecontent.jsp?pageid=12647 a ak mate a napriek tomu sa nemozete registrovat, napiste prosim ihned email na adresu poker@expekt.com a poziadajte o manualnu registraciu do vybraneho finale. Kolegovia na tejto adrese Vam manualne pridelia rezervaciu. expekt
- expekt
Re: expekt
vyhral si postup na finale Expekt Chelenge a podla umiestnenia na 1-4
- DEZINO
- Založený: Feb 2008
Re: expekt >>pistka
Podla Vasich informacii a nasich podmienok by ste mali dostat za uhrane kvalifikacie aj vstupku do Finale 1, kedze pre vsetky nizsie finale uz mate.
Pre ziskanie vstupenky na 8.500GP musite mat vyhrane vstupky na vsetky finale a za akukolvek jednu dalsiu vyhranu kvalifikaciu ziskavate tento vstup. Ak by ste teda uhrali este aj Finale 1 tak ziskate aj vstupenku v hodnote $30+$3.
gl expekt
Pre ziskanie vstupenky na 8.500GP musite mat vyhrane vstupky na vsetky finale a za akukolvek jednu dalsiu vyhranu kvalifikaciu ziskavate tento vstup. Ak by ste teda uhrali este aj Finale 1 tak ziskate aj vstupenku v hodnote $30+$3.
gl expekt
- expekt
Re: Re: expekt >>pistka
Vcera sa mi podarilo uhrat aj to finale 1. Ak by som sa teraz znova kvalifikoval do niektoreho finale tak uz je mi tato vstupenka zbytocna, alebo ziskam vstupenku na dalsie 8.500GP ?
- pistka
- Založený: Sep 2008
Re: Re: Re: Re: stale sa mi neda registrovat....
Na poker@expekt.com se píše v angličtině nebo lze i jinak?
- Benny13
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: stale sa mi neda registrovat....
Idealne je napisat v anglictine, vtedy to medzinarodny support vyriesi velmi rychlo, ale mozete napisat aj v cestine/slovencine, ale vtedy je to preposlane na lokalny support a ten je dostupny len v pracovnych hodinach takze to trva o nieco dlhsie.
- expekt
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.