tento tyzden som mal viacej casu na poker, kazdy den som hral aspon hodinku, co sa mi popri uceni a cestovani do a zo skoly nie vzdy podari... V podstate okrem jedneho dna bol kazdy den aspon trosku plusovy, niekedy menej, inokedy viac. Momentalne mam na konte 36,40$, no vacsinu z toho, co som tento tyzden vyhral, tvorila hra na 6-max PLO 1c-2c stole. Hraval som sposobom, ze som mal otvorene sucasne dva 6-max NLH stoly + jeden PLO. Celkom sa mi darilo, ak som bol v minuse pri holdeme, dobiehal som to pri omahe a naopak. Niekde som cital, ze nie je dobre miesat dva typy pokru sucasne - mne sa to zatial ako zla volba nezda. Hrat, resp. citat superov pri PLO na takomto leveli je nemozne, a tak vychadzam z predpokladu, ze ked niekto nieco ma, tak bez ohladu na board mi dorovna kazdy bet a zas ked ja nic nemam, tak sa mi oplati skor zlozit ako cakat... A takto sa mozem viacej sustredit na holdemove stoly
V podstate nejake super handy som neodohral, vyhry tvorili prevazne nejake PF alliny s AA alebo KK, alebo velmi dobre zaplatene full housy pri omahe
Dnes som ale odohral handu, ked som si naozaj uvedomil, ze napriek tym beatom, ktore sa tak casto vyskytuju v hre proti hlupym spoluhracom ktori bez problemov obetuju svoje zetony a je im jedno, kolko prehraju, su to prave oni, ktori nas tak bohate zasobia a zvysuju nase bankrolly. Na SB som nasiel Qd-Qs a az po button vsetci foldli. Button bol nejaky nereadnuty hrac, ktory zvysil na 6c, ja som re-raisol na 16, BB foldol a button dorovnal. Flop prisiel 4c-5c-Qh a ja som check-raisol jeho bet 20c na allin (okolo 2$) co on asi po 2 sekundach dorovnal a ukazal mi 3c-9c. Mal som pred tym par handov smolu, tak som sa aj pripravoval, ze v tejto hande zomriem a cez polozatvorene oci som sledoval, ako dosla dalsia zelena (4-colored cards) na turne, no ake bolo moje prekvapenie ked som zbadal, ze je to Qc
Veruze ma to poriadne potesilo a zdvihlo mi to naladu a myslim, ze taketo situacie velmi pomahaju predist tiltu po bad-beatoch proti hlupym hracom