Expekt Poker
Re: ipoker
me nejde vubec nic, zkusil jsem to nekolikrat preinstalovat a porad nic:(
- balak55
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: ipoker
tak mi nejdou vsechny herny krome microgaming a boss. Problem bude v tom, ze jsem dnes nainstaloval aktualizace pro windows a byla tam i nejaka polozka o zabezpeceni.
Nevite nekdo jak se toho zbavit? Zkousel jsem vypnout i firewall ale ani to nepomohlo
Nevite nekdo jak se toho zbavit? Zkousel jsem vypnout i firewall ale ani to nepomohlo
- balak55
Re: Re: ipoker
to balak55: Pokud mas XPecka tak klikni na OVLADACI PANELY-> PRIDAT NEBO ODEBRAT PROGRAMY nasledne nahore zatrhni ZOBRAZIT AKTUAIZACE, najdi tu konkretni aktualizaci klikni odebrat a hotovo :) pokud mas visty, tak nevim s tim nemam zkusenosti, ale nejspis to bude obdobne
- paches
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: ipoker
mam Xpecka, ale kdyz chci odebrat tu aktualizaci,tak mi to napise ze tuto aktualizaci nejde odebrat. Ale i tak diky za radu*THUMBS UP* Uz jsem si pomohl jinak
- balak55
hranie na inom pocitaci
Chcel by som sa opytat,ze bol som minule u kamarata a hral som na jeho pocitaci poker cez expekt,ale je tam registrovany aj on,ale hral som cez svoje konto...budem mat nejake problemy ked si budem chciet vybrat peniaze? stalo sa to len raz
- hakibaky
- Založený: Feb 2008
Re: hranie na inom pocitaci
Nie, ziadne problemy s vyberom nie su. Zakazane je hranie na viacerych pocitacoch a pod viacerymi uctami z jednej IP adresy. Ak ste vsak hrali sam pod svojim uctom, nie je to ziadny problem. expekt
- expekt
full tilt poker
nazdar ludia potreboval by som poradit ohladom full tilt herni.ked ju stiahnem nainstalujem je vsetko ok,ked ju spustim nechcem mi otvorit hernu a pise problem s pripojenim k serveru a neda sa mi urobit ani len ucet,poradte.dobredu dakujem
- Hedvil
- Založený: Nov 2007
Re: Re: hranie na inom pocitaci
praveze on ma u vas vytvoreny ucet...preto sa pytam,ci to je ok
- hakibaky
- Založený: Feb 2008
Re: Re: Re: hranie na inom pocitaci
Problem by bol iba vtedy ak by ste hrali subezne vedla seba na oboch uctoch (cize na dvoch pocitacoch) pripojenych cez jednu IP adresu. Ak hrate na jednom pocitaci vy a v inom case (napr. na druhy den) vas kamarat tak ziadne obmedzenie nehrozi.
- expekt
Re: Re: Re: Re: hranie na inom pocitaci
V súvislosti s touto problematikou ma napadla ešte jedna otázka: Ak mám u Vás otvorený účet, môže si manželka otvoriť nový účet, aby mohla hrávať na "svojom"? Samozrejme, za dodržania pravidla, že nebudeme hrať súbežne na oboch účtoch, ani nebudeme registrovaný do jedného turnaja...
-
roche01 - Príspevky: 643
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.