RobinhoH napísal:Radšej si pojdem zahrať automaty do herne ako hrať v expekte.To je odrb,90% rozhodne river.Neuveritelne z čoho dokáže spraviť straight,flush a niekolko krát po sebe v prospech jedného a toho istého hráča.Vravím,mám takú istú šancu vyhrať ako v automatoch.Bud stroj ''dá'' alebo ''nedá''
.
palo1973 napísal:RobinhoH napísal:Radšej si pojdem zahrať automaty do herne ako hrať v expekte.To je odrb,90% rozhodne river.Neuveritelne z čoho dokáže spraviť straight,flush a niekolko krát po sebe v prospech jedného a toho istého hráča.Vravím,mám takú istú šancu vyhrať ako v automatoch.Bud stroj ''dá'' alebo ''nedá''
.
-prvy prispevok a hned taky hodnotny!!!
-expekt a aj ostatne herne podvadzaju a najviac oberaju o peniaze low stakes hracov zo SK/CZ,ktori maju vynikajuce vedomosti a aj schopnosti,avsak herna je jednoducho proti nim,na automatoch alebo rulete su sance na vyhru ovela vyssie
Hahalu napísal:pri stahovani softu mi nahlasilo infiltraciu, mate s tym niekto skusenosti?
Hahalu napísal:pri stahovani softu mi nahlasilo infiltraciu, mate s tym niekto skusenosti?
Ote11 napísal:Expek je dobrá herňa čo sa týka bonusov, freerolov a akcií pre SK a CZ hráčov ale ten soft je strašný.Tam s 10 hier 8 krát rozhodne River. Kto má najlepšie karty pred flopom určite prehrá. Viď príklad 5 krát som dostal A A a z toho som 5 krát prehral a 5 krát na riveri a vždy buď postupka flush alebo fullhouse. Hrám napríklad aj na Bwine ale tam je to o dosť reálne tam s 10 hier River rozhodne možno 2-3 krát.
Ote11 napísal:Expek je dobrá herňa čo sa týka bonusov, freerolov a akcií pre SK a CZ hráčov ale ten soft je strašný.Tam s 10 hier 8 krát rozhodne River. Kto má najlepšie karty pred flopom určite prehrá. Viď príklad 5 krát som dostal A A a z toho som 5 krát prehral a 5 krát na riveri a vždy buď postupka flush alebo fullhouse. Hrám napríklad aj na Bwine ale tam je to o dosť reálne tam s 10 hier River rozhodne možno 2-3 krát.
palo1973 napísal:Ote11 napísal:Expek je dobrá herňa čo sa týka bonusov, freerolov a akcií pre SK a CZ hráčov ale ten soft je strašný.Tam s 10 hier 8 krát rozhodne River. Kto má najlepšie karty pred flopom určite prehrá. Viď príklad 5 krát som dostal A A a z toho som 5 krát prehral a 5 krát na riveri a vždy buď postupka flush alebo fullhouse. Hrám napríklad aj na Bwine ale tam je to o dosť reálne tam s 10 hier River rozhodne možno 2-3 krát.
-na com slapes?
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.