Expekt Poker
Re: Expekt Poker
Radšej si pojdem zahrať automaty do herne ako hrať v expekte .To je odrb,90% rozhodne river.Neuveritelne z čoho dokáže spraviť straight,flush a niekolko krát po sebe v prospech jedného a toho istého hráča.Vravím,mám takú istú šancu vyhrať ako v automatoch.Bud stroj ''dá'' alebo ''nedá'' .
- RobinhoH
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
RobinhoH napísal:Radšej si pojdem zahrať automaty do herne ako hrať v expekte .To je odrb,90% rozhodne river.Neuveritelne z čoho dokáže spraviť straight,flush a niekolko krát po sebe v prospech jedného a toho istého hráča.Vravím,mám takú istú šancu vyhrať ako v automatoch.Bud stroj ''dá'' alebo ''nedá'' .
- prvy prispevok a hned taky hodnotny!!!
-expekt a aj ostatne herne podvadzaju a najviac oberaju o peniaze low stakes hracov zo SK/CZ,ktori maju vynikajuce vedomosti a aj schopnosti,avsak herna je jednoducho proti nim,na automatoch alebo rulete su sance na vyhru ovela vyssie
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:RobinhoH napísal:Radšej si pojdem zahrať automaty do herne ako hrať v expekte .To je odrb,90% rozhodne river.Neuveritelne z čoho dokáže spraviť straight,flush a niekolko krát po sebe v prospech jedného a toho istého hráča.Vravím,mám takú istú šancu vyhrať ako v automatoch.Bud stroj ''dá'' alebo ''nedá'' .
- prvy prispevok a hned taky hodnotny!!!
-expekt a aj ostatne herne podvadzaju a najviac oberaju o peniaze low stakes hracov zo SK/CZ,ktori maju vynikajuce vedomosti a aj schopnosti,avsak herna je jednoducho proti nim,na automatoch alebo rulete su sance na vyhru ovela vyssie
omg,kde som napisal že ostatné?Len Expekt,NoIQ a pár dalších su blbosti
- RobinhoH
- Založený: Apr 2009
pri stahovani softu mi nahlasilo infiltraciu, mate s tym niekto skusenosti?
- Hahalu
- Založený: Máj 2009
Hahalu napísal:pri stahovani softu mi nahlasilo infiltraciu, mate s tym niekto skusenosti?
vypni antivirus , nainstaluj a zase zapni a pojede
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Hahalu napísal:pri stahovani softu mi nahlasilo infiltraciu, mate s tym niekto skusenosti?
Ano, robi to vo vsetkych herniach od ipokru (expekt, titan, cd, wh), vypni antivirus a skus znova, po nainstalovani ho zasa zapni.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Expek je dobrá herňa čo sa týka bonusov, freerolov a akcií pre SK a CZ hráčov ale ten soft je strašný. Tam s 10 hier 8 krát rozhodne River. Kto má najlepšie karty pred flopom určite prehrá. Viď príklad 5 krát som dostal A A a z toho som 5 krát prehral a 5 krát na riveri a vždy buď postupka flush alebo fullhouse. Hrám napríklad aj na Bwine ale tam je to o dosť reálne tam s 10 hier River rozhodne možno 2-3 krát.
-
Ote11 - Príspevky: 82
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Ote11 napísal:Expek je dobrá herňa čo sa týka bonusov, freerolov a akcií pre SK a CZ hráčov ale ten soft je strašný. Tam s 10 hier 8 krát rozhodne River. Kto má najlepšie karty pred flopom určite prehrá. Viď príklad 5 krát som dostal A A a z toho som 5 krát prehral a 5 krát na riveri a vždy buď postupka flush alebo fullhouse. Hrám napríklad aj na Bwine ale tam je to o dosť reálne tam s 10 hier River rozhodne možno 2-3 krát.
-na com slapes?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Ote11 napísal:Expek je dobrá herňa čo sa týka bonusov, freerolov a akcií pre SK a CZ hráčov ale ten soft je strašný. Tam s 10 hier 8 krát rozhodne River. Kto má najlepšie karty pred flopom určite prehrá. Viď príklad 5 krát som dostal A A a z toho som 5 krát prehral a 5 krát na riveri a vždy buď postupka flush alebo fullhouse. Hrám napríklad aj na Bwine ale tam je to o dosť reálne tam s 10 hier River rozhodne možno 2-3 krát.
ja mam zkušenosti, že B**n na river rozhodne 9-10 krát v neprospěch lepšího
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
palo1973 napísal:Ote11 napísal:Expek je dobrá herňa čo sa týka bonusov, freerolov a akcií pre SK a CZ hráčov ale ten soft je strašný. Tam s 10 hier 8 krát rozhodne River. Kto má najlepšie karty pred flopom určite prehrá. Viď príklad 5 krát som dostal A A a z toho som 5 krát prehral a 5 krát na riveri a vždy buď postupka flush alebo fullhouse. Hrám napríklad aj na Bwine ale tam je to o dosť reálne tam s 10 hier River rozhodne možno 2-3 krát.
-na com slapes?
už aj P****Stars to odkukali, síce mám A,A vysoko ziskové ale posledné 4x A,A som prehral na p...y alebo doskákalo na river...
-
pindo22 - Príspevky: 30
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.