Expekt Poker

Diskusia k herni Expekt Poker

Re: Expekt Poker

Odoslaťod RobinhoH 24 Apr 2009 13:56

Radšej si pojdem zahrať automaty do herne ako hrať v expekte :) .To je odrb,90% rozhodne river.Neuveritelne z čoho dokáže spraviť straight,flush a niekolko krát po sebe v prospech jedného a toho istého hráča.Vravím,mám takú istú šancu vyhrať ako v automatoch.Bud stroj ''dá'' alebo ''nedá'' 8-) .
RobinhoH

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 24 Apr 2009 14:14

RobinhoH napísal:Radšej si pojdem zahrať automaty do herne ako hrať v expekte :) .To je odrb,90% rozhodne river.Neuveritelne z čoho dokáže spraviť straight,flush a niekolko krát po sebe v prospech jedného a toho istého hráča.Vravím,mám takú istú šancu vyhrať ako v automatoch.Bud stroj ''dá'' alebo ''nedá'' 8-) .

- :vitaj: prvy prispevok a hned taky hodnotny!!!

-expekt a aj ostatne herne podvadzaju a najviac oberaju o peniaze low stakes hracov zo SK/CZ,ktori maju vynikajuce vedomosti a aj schopnosti,avsak herna je jednoducho proti nim,na automatoch alebo rulete su sance na vyhru ovela vyssie :D
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod RobinhoH 24 Apr 2009 14:20

palo1973 napísal:
RobinhoH napísal:Radšej si pojdem zahrať automaty do herne ako hrať v expekte :) .To je odrb,90% rozhodne river.Neuveritelne z čoho dokáže spraviť straight,flush a niekolko krát po sebe v prospech jedného a toho istého hráča.Vravím,mám takú istú šancu vyhrať ako v automatoch.Bud stroj ''dá'' alebo ''nedá'' 8-) .

- :vitaj: prvy prispevok a hned taky hodnotny!!!

-expekt a aj ostatne herne podvadzaju a najviac oberaju o peniaze low stakes hracov zo SK/CZ,ktori maju vynikajuce vedomosti a aj schopnosti,avsak herna je jednoducho proti nim,na automatoch alebo rulete su sance na vyhru ovela vyssie :D

omg,kde som napisal že ostatné?Len Expekt,NoIQ a pár dalších su blbosti ;)
RobinhoH

Založený: Apr 2009

Odoslaťod Hahalu 04 Máj 2009 18:06

pri stahovani softu mi nahlasilo infiltraciu, mate s tym niekto skusenosti?
Hahalu

Založený: Máj 2009

Odoslaťod APminer 04 Máj 2009 18:21

Hahalu napísal:pri stahovani softu mi nahlasilo infiltraciu, mate s tym niekto skusenosti?

vypni antivirus , nainstaluj a zase zapni a pojede ;)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod vlade 04 Máj 2009 18:21

Hahalu napísal:pri stahovani softu mi nahlasilo infiltraciu, mate s tym niekto skusenosti?

Ano, robi to vo vsetkych herniach od ipokru (expekt, titan, cd, wh), vypni antivirus a skus znova, po nainstalovani ho zasa zapni.
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Ote11 04 Máj 2009 20:54

Expek je dobrá herňa čo sa týka bonusov, freerolov a akcií pre SK a CZ hráčov ale ten soft je strašný. :wall: Tam s 10 hier 8 krát rozhodne River. Kto má najlepšie karty pred flopom určite prehrá. Viď príklad 5 krát som dostal A A a z toho som 5 krát prehral a 5 krát na riveri a vždy buď postupka flush alebo fullhouse. Hrám napríklad aj na Bwine ale tam je to o dosť reálne tam s 10 hier River rozhodne možno 2-3 krát.
Obrázok používateľa
Ote11

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod palo1973 04 Máj 2009 21:04

Ote11 napísal:Expek je dobrá herňa čo sa týka bonusov, freerolov a akcií pre SK a CZ hráčov ale ten soft je strašný. :wall: Tam s 10 hier 8 krát rozhodne River. Kto má najlepšie karty pred flopom určite prehrá. Viď príklad 5 krát som dostal A A a z toho som 5 krát prehral a 5 krát na riveri a vždy buď postupka flush alebo fullhouse. Hrám napríklad aj na Bwine ale tam je to o dosť reálne tam s 10 hier River rozhodne možno 2-3 krát.

-na com slapes?
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod APminer 04 Máj 2009 21:11

Ote11 napísal:Expek je dobrá herňa čo sa týka bonusov, freerolov a akcií pre SK a CZ hráčov ale ten soft je strašný. :wall: Tam s 10 hier 8 krát rozhodne River. Kto má najlepšie karty pred flopom určite prehrá. Viď príklad 5 krát som dostal A A a z toho som 5 krát prehral a 5 krát na riveri a vždy buď postupka flush alebo fullhouse. Hrám napríklad aj na Bwine ale tam je to o dosť reálne tam s 10 hier River rozhodne možno 2-3 krát.

ja mam zkušenosti, že B**n na river rozhodne 9-10 krát v neprospěch lepšího ;)
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod pindo22 04 Máj 2009 21:34

palo1973 napísal:

-na com slapes?

:lol2: :lol2: :lol2:

už aj P****Stars to odkukali, síce mám A,A vysoko ziskové ale posledné 4x A,A som prehral na p...y alebo doskákalo na river... :o
Obrázok používateľa
pindo22

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Expekt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!