Buschle Blog
Re: Buschle Blog
parada, gratulujem
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
-kartibuh bol asi na dovolenke-ako inak by to mohli v jeden vikend trafit buschle a aj pan novotny
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Aj ja chceeeeeeem
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
krasa... a 7:30 si bol znova v praci, ci?
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
gratz ... a take video by fakt potesilo gl
-
WishDeath - Príspevky: 68
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/2 krát
yegon napísal:je ti jasne ze toto ti vratilo vsetku EV co si stratil v cashi? o com budes teraz pisat?
gratz
to sa mi vratilo ev len z turnajov , kde som za poslednych 20 turnajov nevyhral jeden Allin
Na cashi mi stale dlzia cez 20k
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
V podstate to prebiehalo asi tak, ze som do casu kym nas bolo asi poslednych 60 bol stale Average stack a potom som chytil run, vyhral flip s AK proti QQ, zobral dvoch shortov s QQ proti 88 a 99 proti 88.
V case ked nas zostavalo asi 30 som mal cez 800k stack, druhy mal 300k. Hral som Agro staty okolo 33/28 , ATS - 60
Final table som zacal so stackom okolo 1mega. Ked nas ostavalo asi 6-7 uz som mal skoro 2mega a vacsi stack ako vsetci dohromady. Od Zaciatku final tablu sa cely cas drzal jeden absolute short (stack mu pendloval od 5bb do 10bb) a ostatni stale cakali kym vypadne , ale on sa stale drzal a drzal az to dotiahol na 4te miesto. Za ten cas som stale stealoval ( v podstate ale odomna nemali skoro ziadnu fold equity kedze mali stacky do 15BB skoro vsetci). Vyslo to proste super , velka spokojnost.
v HU
sa super najskor na mne zdabloval ked pushol s K3s a ja som snapol s ATo naco on trafil flush. Potom som mu vsak niekolko krat zasebou ukradol blind a reraisol som jeho open , ktory zlozil . Ostalo mu asi 10BB.
Posledna Handa bol Allin PF s A9s super otocil QJo a ja uz som sa krasne usmieval na moj nutflush na flope
V case ked nas zostavalo asi 30 som mal cez 800k stack, druhy mal 300k. Hral som Agro staty okolo 33/28 , ATS - 60
Final table som zacal so stackom okolo 1mega. Ked nas ostavalo asi 6-7 uz som mal skoro 2mega a vacsi stack ako vsetci dohromady. Od Zaciatku final tablu sa cely cas drzal jeden absolute short (stack mu pendloval od 5bb do 10bb) a ostatni stale cakali kym vypadne , ale on sa stale drzal a drzal az to dotiahol na 4te miesto. Za ten cas som stale stealoval ( v podstate ale odomna nemali skoro ziadnu fold equity kedze mali stacky do 15BB skoro vsetci). Vyslo to proste super , velka spokojnost.
v HU
sa super najskor na mne zdabloval ked pushol s K3s a ja som snapol s ATo naco on trafil flush. Potom som mu vsak niekolko krat zasebou ukradol blind a reraisol som jeho open , ktory zlozil . Ostalo mu asi 10BB.
Posledna Handa bol Allin PF s A9s super otocil QJo a ja uz som sa krasne usmieval na moj nutflush na flope
-
trikoza napísal:krasa... a 7:30 si bol znova v praci, ci?
nie isiel som
-
kokos, este kolko slovakov vyhra ten turnaj, ved nam daju zachvilu ban ..grats
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 13 hostí.