Riddlah Chalange

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Riddlah Chalange

Odoslaťod dzejkej 17 Apr 2010 00:16

Je inak zaujimave byt schopny davat insanity kazdy den, chodit do posilky/plavat/behat/bicyklovat a zaroven nemat volu odmietnut kolacik :-D. Mne pride odmietnutie kolacika podstatne lahsie ako makat kazdy den takto zodpovedne :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Riddlah 17 Apr 2010 11:40

rad veci robim :D kolacik je o nerobeni - nevziat kolacik :D zatial co ist do fitka je o robeni - ist do fitka :D :D tym to bude isto :D
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod Riddlah 19 Apr 2010 09:53

Po dnesnom fitteste som myslel ze odbila moja posledna hodina, hned asi 15 minut co som skoncil som zjedoool meso s kooooopouuu rize

takze numera :

76
48
75
31
6
13
19
40

Graf:

Obrázok

takisto som hladal obchody, u nas v Bj ani v jednom nepredavali Ipod a co sa tyka nike plus, tak v jednom som nasiel topanky ale ten senzor by som si sam musel pozhanat :D a neboli nejake v akcii, tak rozmyslam, ze si ich kupim az za odmenu ked spravim primacie skusky. :D
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod dzejkej 19 Apr 2010 10:03

No panecku - tak to je slusny pokrok :good: . Tak som zvedavy na dalsi update :).

Ten Nike+ package si objednaj v nejakom eshope a nechaj si poslat a mas to :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Riddlah 19 Apr 2010 19:23

diki diki JK, :)

no ten pack by som si snad aj kupil, ale co ked mi nebude sediet topanka ? ja stale vacsinou v obchode dlho skusam lebo vela topanok mi proste nesedi
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod spax 19 Apr 2010 19:53

Riddlah napísal:diki diki JK, :)

no ten pack by som si snad aj kupil, ale co ked mi nebude sediet topanka ? ja stale vacsinou v obchode dlho skusam lebo vela topanok mi proste nesedi

vyber pack, boty najdi v nejakem sportu ve meste, vyzkousej a objednej ;) pripadne vratis
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod Riddlah 19 Apr 2010 20:02

ale tak to by bolo kusok drze, nabehnut do obchodu skusit :D boty a ist obejdnat z netu :D, inac zaujimalo by ma z akych stranok by som mohol tie packy obejdnavat, lebo hladam na nete a nic nevidim :(
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod dzejkej 19 Apr 2010 21:06

Riddlah napísal:ale tak to by bolo kusok drze, nabehnut do obchodu skusit :D boty a ist obejdnat z netu :D, inac zaujimalo by ma z akych stranok by som mohol tie packy obejdnavat, lebo hladam na nete a nic nevidim :(

Napr.
http://www.mzone.sk/produkt/nike-ipod-sport-kit
http://www.iworld.sk/?t_id=113&k_id=12&p_id=1
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod lolofon 19 Apr 2010 21:38

Zas take drze to nie je, ja vacsinou poviem, ze mam este nejake druhe vyhliadnute v inom obchode a ze mozno sa po tieto o chvilku vratim. Samozrejme uz tam ani nepachnem :)
lolofon

Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod Riddlah 20 Apr 2010 07:30

@JK

jaj, ja som myslel ze nike+ package je Boty + senzor + Ipod :D ze vsetko spolu za lepsiu cenu :D

@lolofon

tak dalo by sa, ale pri prvej navsteve som vyzerala take zi ich velmi chcem, a oni asi vedia ze u nas v bj , tak inde nedostanem :D ale tak urcite by som mohol aj tak spravit, ved uvidim :D aj tak prsi :D este
Obrázok používateľa
Riddlah

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!