Riddlah Chalange
Re: Riddlah Chalange
Je inak zaujimave byt schopny davat insanity kazdy den, chodit do posilky/plavat/behat/bicyklovat a zaroven nemat volu odmietnut kolacik . Mne pride odmietnutie kolacika podstatne lahsie ako makat kazdy den takto zodpovedne .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
rad veci robim kolacik je o nerobeni - nevziat kolacik zatial co ist do fitka je o robeni - ist do fitka tym to bude isto
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Po dnesnom fitteste som myslel ze odbila moja posledna hodina, hned asi 15 minut co som skoncil som zjedoool meso s kooooopouuu rize
takze numera :
76
48
75
31
6
13
19
40
Graf:
takisto som hladal obchody, u nas v Bj ani v jednom nepredavali Ipod a co sa tyka nike plus, tak v jednom som nasiel topanky ale ten senzor by som si sam musel pozhanat a neboli nejake v akcii, tak rozmyslam, ze si ich kupim az za odmenu ked spravim primacie skusky.
takze numera :
76
48
75
31
6
13
19
40
Graf:
takisto som hladal obchody, u nas v Bj ani v jednom nepredavali Ipod a co sa tyka nike plus, tak v jednom som nasiel topanky ale ten senzor by som si sam musel pozhanat a neboli nejake v akcii, tak rozmyslam, ze si ich kupim az za odmenu ked spravim primacie skusky.
-
No panecku - tak to je slusny pokrok . Tak som zvedavy na dalsi update .
Ten Nike+ package si objednaj v nejakom eshope a nechaj si poslat a mas to .
Ten Nike+ package si objednaj v nejakom eshope a nechaj si poslat a mas to .
-
diki diki JK,
no ten pack by som si snad aj kupil, ale co ked mi nebude sediet topanka ? ja stale vacsinou v obchode dlho skusam lebo vela topanok mi proste nesedi
no ten pack by som si snad aj kupil, ale co ked mi nebude sediet topanka ? ja stale vacsinou v obchode dlho skusam lebo vela topanok mi proste nesedi
-
Riddlah napísal:diki diki JK,
vyber pack, boty najdi v nejakem sportu ve meste, vyzkousej a objednej pripadne vratis
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
ale tak to by bolo kusok drze, nabehnut do obchodu skusit boty a ist obejdnat z netu , inac zaujimalo by ma z akych stranok by som mohol tie packy obejdnavat, lebo hladam na nete a nic nevidim
-
Riddlah napísal:ale tak to by bolo kusok drze, nabehnut do obchodu skusit boty a ist obejdnat z netu , inac zaujimalo by ma z akych stranok by som mohol tie packy obejdnavat, lebo hladam na nete a nic nevidim
Napr.
http://www.mzone.sk/produkt/nike-ipod-sport-kit
http://www.iworld.sk/?t_id=113&k_id=12&p_id=1
-
Zas take drze to nie je, ja vacsinou poviem, ze mam este nejake druhe vyhliadnute v inom obchode a ze mozno sa po tieto o chvilku vratim. Samozrejme uz tam ani nepachnem
- lolofon
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
@JK
jaj, ja som myslel ze nike+ package je Boty + senzor + Ipod ze vsetko spolu za lepsiu cenu
@lolofon
tak dalo by sa, ale pri prvej navsteve som vyzerala take zi ich velmi chcem, a oni asi vedia ze u nas v bj , tak inde nedostanem ale tak urcite by som mohol aj tak spravit, ved uvidim aj tak prsi este
jaj, ja som myslel ze nike+ package je Boty + senzor + Ipod ze vsetko spolu za lepsiu cenu
@lolofon
tak dalo by sa, ale pri prvej navsteve som vyzerala take zi ich velmi chcem, a oni asi vedia ze u nas v bj , tak inde nedostanem ale tak urcite by som mohol aj tak spravit, ved uvidim aj tak prsi este
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.