Expekt Poker
Re: Re: Re: Re: Re: hranie na inom pocitaci
Manželka si môže otvoriť tiež svoj účet a môže tak hrať pod svojim nickom avšak podľa našich pravidiel je povolený iba jeden bonus na osobu/domácnosť, takže tu bude limitovaná ak ste si už poker bonus uplatnil.
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: expekt >> ropak-1
Paysafecard je na ceskej verzii dostupne. Prihlaste sa a v casti Vklad je tato moznost v menu spolu s ostatnymi platobnymi sposobmi.
- expekt
Re: Re: expekt >> ropak-1
napisu to polopate.Prihlasim se na expekt,zmacknu vklad a otevrou se mi moznosti vkladu,kde paysafecard chybi.V sekci napoveda je psano o moznosti platit timto zpusobem.
- ropak-1
- Založený: Júl 2008
Re: Re: Re: expekt >> ropak-1
Skontroloval som to a postupujem to na nase financne oddelenie nakolko na slovenskej stranke tato moznost je a viem ze bola aj na ceskej verzii. Je ale pravda ze v tomto momente tato moznost pre vklad nie je dostupna. Dakujem za upozornenie, expekt
- expekt
Re: Re: Re: Re: expekt >> ropak-1
dekuji*THUMBS UP*
- ropak-1
- Založený: Júl 2008
Expekt nehrat
Je to silene jak tam cloveka oderou o posledni kosili!!!
Prave jsem dohral 10.000 GP a klasicky zaver - ja na bb A K manik dement allin T 6 - samozrejme mu dojdou dalsi dve sestky! Bylo 5 left, cista ztrata 2000usd ....
Prave jsem dohral 10.000 GP a klasicky zaver - ja na bb A K manik dement allin T 6 - samozrejme mu dojdou dalsi dve sestky! Bylo 5 left, cista ztrata 2000usd ....
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.