martinique39 napísal:vanzus to nikto nebude citat
ved je to dlhe.
no ja som si to precital cele a az take dlhe to nebolo
wanzus napísal:P.S.:sorry,že jsem se tak "rozepsal",ale mám rád pořádek a nesnáším matení veřejnosti....
hmm steba by politik asi nemohol byt
1zart1 napísal:V ktorom sporte nehra stastie ulohu? Ked tenista da prasiatko, trafi ciRU A TAK, HOKEJISTA ZRDKU....TO NIE JE STASTIE....?
A co vlastne je a co neni hazard? Lebo ja uz neviem, sadnem do auta a kde je istota, ze sa dopravim bezpecne z bodu A do bodu B? Dneska jedna sopka blokuje letecku dopravu. Jedny "letecke spolocnosti" su v ohrozeni alebo pred krachom, iny taxikari, autobusari, zeleznice, mozno aj lodna doprava a samozrejme hotelieri, si medlia ruky a dakuju Islnadu. Tu je to OK. Je to trhove hospodarstvo a tim je to v poriadku. Staty stoho aj tak daco na daniach mat budu. V Cesku aj na Slovensku ale aj v USA co sa do tohto s*ru polici. V USA ako kontolovali bankovy sektor, ked dopustili svetovu krizu. V Cesku aj na Slovensku kolko rokov sa hovori, ze padneme na hubu, ze uz niesu peniaze a ze sa kradlo za minulich vlad a hovori to kazda aj ta terajsia vlada. U nas sa poslanci ked zasadaju zapisuju a ked tam niesu, tak ich zapisu kolegovia, alebo sa ospravedlnia, niektori maju aj to v pazi a takito ludia su pri korite. O miesto nepride, len o plat a ete ma aj imunitu. A oni rozhajdakaju grose, ked chybaju, tak hladaju kde sa da nieco nahrabat. Tak povieme, ludom, ze poker je hazard, dame nan licenciu a mame prachy.
Ako u nas kamionisti hovoria, ze Myto je novodobe vypalnictvo, tak to iste sa da aj na poker a licencie a zabespeky povedat.
Stat je riadna mafia a vypalnik a navyse chraneny zakonom, cize legalny.