Hraj svoju hru, tak 4-6 stolov, aby si mal cas si premysliet kazde jedno rozhodnutie, kazdy jeden squeeze, resteal, float, check-raise, ranges, uroven tiltu superov, uplne vsetko. (ostatne ked chces mat 13BB/100 na rozumnych stakes, inak to ani nepojde) Jednoducho vela a vzdy rozmyslaj o vsetkom co sa deje na stole. Analyzuj stats, daj si replaye velkych potov, rob poznamky. Lebo akonahle prekrocis 4stoly, stava sa to o nieco tazsie vsetkemu venovat pozornost, a sklzavas do B+ hry, niekedy aj horsie.
Moj nazor je, neustale sa zlepsovat pri 4stoloch az kym nezacnes porazat nejaky Tvoj dream limit (povedzme $2/$4) odohrat tam gazilion ruk, a stoly postupne pridavat. Ale nad cim Ty asi rozmyslas je hrat tak 16stolov na lowstakes kvoli RB dealu. Co sa stane je, ako uz bolo povedane, spapas ovce a regovia spapaju Teba, ale najma, sotva budes niekam napredovat. Big picture je posuvat sa v limitoch, a najma neustale zlepsovat svoju hru do urovne, ze napr. 4betnes allin 96s a foldnes QQ na 3bet squeeze lebo si to vies odovodnit. A imo 4stoly je viac fun ako 16 stolov robotickeho hrania. Burnout pride celkom rychlo...
rakeback hráči
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: rakeback hráči
Komedia napísal:nene takto. najprv clearnem 3x250 dolarovy bonus (na každý jeden mám 2 mesiace) musím narejkovať 500 dolarov aby sa mi uvolnil. Prakticky je to to iste lebo je to 50%rakeback. Sám nechapem podstatu toho bonusu.2ferkan - ten znak libry pred 97 je nenapadny
bonus ti pripisu ked ho clearnes a RB raz do mesiaca a ked chces len rake nahanat tak odporucam radsej sng tam to je vyše 60 % rb
- Adrian1990
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
Pokerloco je myslim Ongame skin, a tam davaju kazdemu 8x bonusy co je 62,5% RB (ak si dostal 10x bonus tak je to 50% rb co je ten horsi pripad), takze az taky specialny deal to neni , alebo som to zle pochopil a clearujes bonus a sucasne dostavas 50% RB?, ale to by trosku prerobili
-
pakroc - Príspevky: 148
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
pakroc napísal:Pokerloco je myslim Ongame skin, a tam davaju kazdemu 8x bonusy co je 62,5% RB (ak si dostal 10x bonus tak je to 50% rb co je ten horsi pripad), takze az taky specialny deal to neni , alebo som to zle pochopil a clearujes bonus a sucasne dostavas 50% RB?, ale to by trosku prerobili
tie % by platili pokial by komedia hral sngs .. ale on hrava CG cize ten 8x bonus robi nieco kolo 45% rkb .. ale zasa ak bude mat private deal ako ja tak to robi viac % ako len obycajny 8x bonus
-
WishDeath - Príspevky: 68
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/2 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.