RAKEBACK POMOC !!!

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: RAKEBACK POMOC !!!

Odoslaťod 3flash3 23 Apr 2010 15:25

Herotaro napísal:a kde to tam pisu ze je vsetko v poriadku ??

normalne mas rakeback...email to potvrdil...klud...vsetko je ok...GL
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod Herotaro 23 Apr 2010 22:50

teraz som bol na fulltilte a ziadny rakeback som nedostal tak nvm co to pisu v tom maile ale nic mi neprislo a dnes sa dava rakeback pokial viem :(
Herotaro

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 2 krát/1 krát

Odoslaťod admin 23 Apr 2010 23:36

Dnes sa posielal rakeback za 13. - 19. april na fulltilte.
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Odoslaťod Herotaro 24 Apr 2010 01:34

nj nieco na tom bude
Herotaro

Odoslaťod eraserSK 24 Apr 2010 11:55

No chlapci, ja som pisal na support bo ma to zaujalo...ja som nesiel cez pp.sk ale cez freecashpokerbankroll.com cize som dostal 50$ za to ze si zahram na FTP co ma potesilo ale ten rakeback OJEB to je krasa fakt...proste ak sa regnes priamo na FTP nemas rakeback ak sa regnes cez 50$ free capital nemas rakeback..mas ho iba cez pp.sk a podobne stranky.

Este mi do emailu dal super vetu ze mozno v buducnosti budu mat taku akciu ze ponuknu rakeback. TO URCITE :D V rakebacku su u nich miliony dolarov..takze to nebude NIKDY...a hrat bez toho je OKRADAT SAM SEBA ako som sa aj tu docital..

cize ostavam na cakepoker ako mojej hlavnej herni :) tam mam free 50$ aj rakeback 33% kazdy tyzden a aktualny rakeback si viez pozriet KAZDU sekundu :) I LOve IT: )
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod Herotaro 24 Apr 2010 15:21

nj aj ja koncim z hranim u nich, trosku ma to mrzi lebo som si tam nakriabal 9 dolarikov z 0 ale ak nemam mat rakeback tak to hrat urcite nejdem ...
Herotaro

Odoslaťod tucniak 24 Apr 2010 15:27

hej :) tych 15 centov mesacne ti bude velmi chybat v tejto faze tvojho pokroveho hrania
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod TomMolivan 24 Apr 2010 21:10

lol, ja keď som pre rokom začínal so sng, tak som hrával bez akéhokoľek rakebacku a s 20% rakom a dobre mi bolo :D
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod speksSVK 24 Apr 2010 22:30

to ze v buducnosti ti mozno ponuknu rakeback je pravda...aj mne to napisali...tiez som sa pred 2 rokmi registroval cez pp.sk..myslel som si ze mam rakeback, malo som hral na FT..tak som si ani nevsimol ze mi nic neprislo..atd...ale nedavno som azcal hrat castejsie tam a uz ma zaujimalo ci ten rakeback mam,som im napisal,odpisali mi ze nejaka chyba tam musela byt a nemam ziaden..pak mi napisali ze mam pockat,ze bude onedlho nejaka akcia...za tyzden mi prisiel email s linkom na jednu stranku kde som sa mohol registrovat (v podstate je to affiliate) a uz mam rakeback vybaveny..chodí kazdy tyzden a na tej stranke mi pekne ukazuje moje stats.
Obrázok používateľa
speksSVK

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 30 krát/5 krát

Odoslaťod LecterH 24 Apr 2010 23:18

Ked som sa pred casom snazil o rakeback na FT,po par emailoch som bol odmietnuty s tymto zdovodnenim
"Unfortunately, for privacy reasons we cannot disclose which affiliate you are linked to. Nevertheless, you have signed under a banner that is affiliated with Full Tilt Poker"

pravdepodobne som mal ulozenu cookie z nejakej predtym navstivenej stranky a FT akosi nemaju zaujem dat mi vediet z ktorej, pekne svinstvo od nich (hlavne, ze hned dodavaju ze "otvorenie si noveho uctu nie je riesenim"-pritom ich pristup k tomu priamo nabada - predsa ked niekto dostava moje peniaze, mam snad aspon narok vediet kto)
LecterH

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!