Riddlah Chalange

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Riddlah Chalange

Odoslaťod Proky 23 Apr 2010 19:28

Riddlah napísal:http://thumbnail.image.rakuten.co.jp/@0_mall/shoe-planet/cabinet/386365-301.jpg

takze boty mam, teraz mi treba objednat tu sadu ? je medzi tymi sadami rozdiel ? pravdepodobne potrebujem tu s naramkom, ale na tych linkoch je tam ten senzor + nejaka vec to ipodnano

ak mas boty nike+, tak ti staci len naramok

ak nemas boty nike+, tak okrem naramku potrebujes puzdro na senzor, ktore sa upevni na snurky

EDIT: takze teraz ti uz len staci kupit naramok, ktory je dodavany spolu so senzorom
Naposledy upravil Proky dňa 23 Apr 2010 22:42, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
Proky

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 13 krát/16 krát

Odoslaťod TuKE 23 Apr 2010 19:42

To záleží od toho, s čím to budeš používať.
Máš iPod Touch or iPod Nano?
Ak Touch, tak kupuj iba senzor, ak Nano, kupuj senzor + prijímač.
Ak nemáš iPod, kúp ten náramok čo kúpil Vlado.

Btw. pekné tenisky, kde a za koľko si ich kúpil?
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod TuKE 23 Apr 2010 19:47

Proky napísal:...

Ak by si si pozrel obrázok, tak vieš, že má Nike+
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod Riddlah 23 Apr 2010 22:51

diki za odpovede :)

diki za pochvalu tenisiek

u nas v obchode v Bardejove, Topa Šport sa to vola, asi jediny obchod v BJ, kde som to pozhanal, stali ma 100e, v zivote by som si nemyslel ze dam 100ecok za topanky :D

no povodne som si cel kupit Ipod touch, ale ten naramok ma vyjde asi lacnejsie, to ked si kupim ten naramok to nebudem musiet uz do topanky pchat ziaden senzor ? ako to bude zistovat ked nebude sa nikde posielat vlna ? asi mi to len ten naramok sam vsetko pozistuje typujem ? hoci mi nejde do hlavy preco tam treba tie nike+ topanky potom

a co sa tyka toho naramku ako ho prepojim s pc ? aby som mohol updatevoat nike+ site a ziskavat grafy ?

*edit uz som nasiel na nete odpovede :D
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod Riddlah 25 Apr 2010 12:11

Obrázok

nasiel som nike+ stranke, taku haluznu vec, ze si mozem spravit vlastnu trat, tak toto je tam kde momentalne behavam 3.1km by to malo mat
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod spax 25 Apr 2010 14:43

cauko,

no porad ctu, jak tu vsichni blaznite s tema nike+ ipod botama ci co. Rozhodnul jsem se, ze si taky zajdu nekdy zabehat a chtel bych, aby se mi to tez ukazovalo pekne v pc jako vam. jedine co mam jsou puma boty + ipod nano. co musim udelat, koupit nove boty nebo jen nejaky senzor, ktery pripevnim na boty? or wtf, kdyztak mi pls poslete link, kde jen zadam cislo kreditni karty, vyberu zbozi a ono mi to prijde domu, dik :D
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod Riddlah 25 Apr 2010 16:05

este mi nedosiel naramok ktory som si obejdnal, to len na tej stranke nike+ si mozem zaznacit trasu aj bez toho,

ale tak ja mam tie nike+ boty a obejdnal som si naramok, ktory ma tam mat ked som dobre pochopil usb vystup do kompu a ten senzor, ktory si dam do boty

existuje aj taky balik tie linky co postoval JKej, ze tam budes mat senzor + taku vec co zapojis to ipod nano, takze ty bude treba ked to chces najlacnejsie kupit si nejake tie packy na upevnenie + ten balik kde je ten senzor a ta vec co zapojis do ipod nano

boty som kupil z obchodu a ten naramok som kupil z http://www.naysport.sk/naysport/eshop/0 ... -Sportband ono som to videl aj jednu stranku kde to bolo lacnejsie(ale divne obchodne podmienky, v pripade ze si nevyzdvihnem ze im musim dat 20ecok, a ze keby daco pokazil kurier ze ma nedostihne ze to nieje dovod ale len vyhovorka), a nejake ceske kde by asi bolo doprava drahsia,
tak keby ze je to bezny postup tak som prerobil asi 8ecok, ale tak co uz,
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod Proky 26 Apr 2010 15:30

Riddlah napísal:en naramok som kupil z http://www.naysport.sk/naysport/eshop/0 ... -Sportband ono som to videl aj jednu stranku kde to bolo lacnejsie(ale divne obchodne podmienky, v pripade ze si nevyzdvihnem ze im musim dat 20ecok, a ze keby daco pokazil kurier ze ma nedostihne ze to nieje dovod ale len vyhovorka), a nejake ceske kde by asi bolo doprava drahsia,
tak keby ze je to bezny postup tak som prerobil asi 8ecok, ale tak co uz,

ja som prave kupil Nike+ Sportband z ebay za 47€ (42€ naramok + 5€ postovne)
Prílohy
NICE_PRICE_.JPG
NICE_PRICE_.JPG (7.54 ) Zobrazená 2303 krát
Obrázok používateľa
Proky

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 13 krát/16 krát

Odoslaťod Riddlah 26 Apr 2010 17:11

ja nemam velku dvoveru v ebay, bud som spravne nepochopil ako to funguje ? ale nieje to nieco ako aukro/alegro ?
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod tucniak 26 Apr 2010 17:27

to zavisi, ked ma nikto desatisicovy pozitivny rating a oznacenie power seller, tak ta vacsinou asi len tak neoklame:)

casto napr na ebay.co.uk najdes u takychto predajcov nove veci, za buy it now (nemusis drazit) cenu, ktora je nizsia ako u predajcov u nas (pre mna oblubeny priklad spunty sennheiser cx 300, vsade na SVK za rovnaku premrstenu cenu, z anglicka/nemecka o dost lacnejsie)

jasne ze ked kupis ipod za 20 eur od cloveka ktory ma 5 feedbackov, tak to asi velmi nevyhras :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!