Otazky a odpovede od marriafa
Re: Otazky a odpovede od marriafa
Ach toto je zas téma
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
marriaf napísal:Oproti NL2 sa napriklad hra na flope az tak nemeni, tam uz hraci rozmyslaju podobne
Cize flop play v High Stakes Poker vs NL2 je velmi podobna, lebo hraci podobne rozmyslaju?
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ja chcem vidiet, ako v prestruhanom zazname napr z highstakes spravne uvidis, ako casto ti co chodi:)
coinflip btw prehras 50 percent casu, viem ze je to prekvapive, ale...
radsej odohraj 300.000 ruk a potom budes mat v krvi ako casto sa co asi deje
poznamka o rovnosti hry nl2 a high stakes-prave som zomrel:)
ps:keby si pozeral cardrunners a nieco si z neho bral, nepises jeden blud za druhym vo vedlajsej teme. domnienka
ps:keby si pozeral cardrunners a nieco si z neho bral, nepises jeden blud za druhym vo vedlajsej teme. domnienka
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak,
este raz ti opakujem, ze to bol mix vsetkeho mozneho. napr. Lederer s este jednym manikom mali tiez taky instruktazny program, kde rozoberali online partie (uz si nepamatam presny nazov)
Ak rozmyslas, tak si zo vsetkeho vies nieco zobrat a poucit sa
este raz ti opakujem, ze to bol mix vsetkeho mozneho. napr. Lederer s este jednym manikom mali tiez taky instruktazny program, kde rozoberali online partie (uz si nepamatam presny nazov)
Ak rozmyslas, tak si zo vsetkeho vies nieco zobrat a poucit sa
- mariaff
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Poker After Dark sa hrava 100BB, ten uz mozem s tvojim dovolenim pozerat?
poker after dark su turnaje a specialne edicie kde sa hrala cashgame sa hrali tiez velmi deep, takze je to vlastne to iste ako high stakes
ad HSP
Oproti NL2 sa napriklad hra na flope az tak nemeni, tam uz hraci rozmyslaju podobne.
Ty fakt tvrdis ze hra na nl2 sa az tak nelisi od HSP ?! Prepac ale na nl2 dokaze vyhravat v pohode moj skrecok, ak by teda vedel drzat mysku a naucil sa pravidla, to by teda nedokazal v HSP. A chyba by nebola v jeho preflop hre
ad Lederer
ukaz mi video kde hovori o limpovani utg so SC, teda o tom, ze to nieje hlupost (dovody som vysvetlil uz predtym)
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
tucniak napísal:ja chcem vidiet, ako v prestruhanom zazname napr z highstakes spravne uvidis, ako casto ti co chodi:)
takze uz vem, ze si to nesledoval. strihnute mohli byt najnudnejsie cele pasaze, ale urcite nevystrihovali jednotlive rozdavania kariet
nerozumiem reci tvojho kmena, viem co je conflip , myslel som karty na coinflip. to znamena rozdane kolo tak, ze 2 hraci budu mat karty 50 na 50
myslim, ze realne mozem odohratych aj viac ruk. Rozdiel je vsak v tom, ze ty pri vlastnej hre nevidis karty ostatnych a pri sledovani ich vidis. A v tom je zasadny rozdiel. Kludne by si mal aj dlhe hodiny sledovat len samotny random rozdavac kariet, je to urcite poucne
zomri, ale je to tak ako pisem, na flope sa uz hraci spravaju podobne. ovela zretelnejsi rozdiel je CG oproti MTT. nemyslel som doslova NL2 v reali so zaciatnikmi, ale s regularnymi hracmi , islo mi o vysku limitu a nie o porovnanie urovne hracov
cituj ich. urcite to nebude problem, ak je ich tolko vela
- mariaff
marriaf napísal:ps:keby si pozeral cardrunners a nieco si z neho bral, nepises jeden blud za druhym vo vedlajsej teme. domnienka
cituj ich. urcite to nebude problem, ak je ich tolko vela
Zeby tie veci, s ktorymi zvysok nesuhlasi a snazi sa argumentovat alebo to s Tebou rovno vzda a posle Ti obrazok? Asi musis byt slepy, ak si nevidel, co ludia citovali a podaktori este aj zvyraznili. Cink?
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
nelzon,
uz som to vysvetlil, nejde mi o uroven hracov, lebo NL2 v reali hraju aj taki, co prvykrat v zivote hraju poker
ide o porovnanie toho, ak regularny hrac hra vysoke a mikrolimity
uz som to vysvetlil, nejde mi o uroven hracov, lebo NL2 v reali hraju aj taki, co prvykrat v zivote hraju poker
ide o porovnanie toho, ak regularny hrac hra vysoke a mikrolimity
- mariaff
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.