Riddlah Chalange

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Riddlah Chalange

Odoslaťod Proky 26 Apr 2010 17:40

tucniak napísal:to zavisi, ked ma nikto desatisicovy pozitivny rating a oznacenie power seller, tak ta vacsinou asi len tak neoklame:)

casto napr na ebay.co.uk najdes u takychto predajcov nove veci, za buy it now (nemusis drazit) cenu, ktora je nizsia ako u predajcov u nas (pre mna oblubeny priklad spunty sennheiser cx 300, vsade na SVK za rovnaku premrstenu cenu, z anglicka/nemecka o dost lacnejsie)

jasne ze ked kupis ipod za 20 eur od cloveka ktory ma 5 feedbackov, tak to asi velmi nevyhras :)

jj moja hore uvedena cena je presne ako pise tucniak "buy it now", cize ziadna drazba, je to z normalneho obchodu z Anglicka, ktory ma positive feedback 99,6% od 3000 kupujucich...
Obrázok používateľa
Proky

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 13 krát/16 krát

Odoslaťod dzejkej 26 Apr 2010 18:11

Riddlah napísal:ja nemam velku dvoveru v ebay, bud som spravne nepochopil ako to funguje ? ale nieje to nieco ako aukro/alegro ?

Ja som drazil a "buy it now"-oval iba od ludi s dostatocnym poctom hodnoteni a s dobrym hodnotenim a nejakych par desiatok veci som odtial zobral a vsetko aj uspesne prislo :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod johnmirow 26 Apr 2010 18:17

Riddlah napísal:ja nemam velku dvoveru v ebay, bud som spravne nepochopil ako to funguje ?

ja som kupoval iPod od sukromnika na aukciu, cena 1/3 oproti SVK, prislo vsetko v poriadku, bral som ostatne veci aj na buy it now aj na aukcie a bez problemov vsetko prislo ... samozrejme, dolezita vec je skontrolovat si feedback predajcu a spokojnost ludi ...
ak pouzijes na platbu paypal si aj nejakym sposobom chraneny ... tam su niekde aj podmienky
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Odoslaťod Riddlah 26 Apr 2010 21:16

zas ma ta moja paranoja obrala o cash :D

aspon to budem mat skor, hope :P
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod Riddlah 02 Máj 2010 18:51

dnesny tyzden cisty fail :(

a to vsetko kvoli tomu, ze som mal narodeniny, alkoholu som sa uspesne vyhol, ale kolacom, cokoladam a vsetkym tym nezdravim jedla tiez, dokonca som vynechal dva krat INSANITY, pure failurness, SHAME ME :wall:

ale tak uz tento tyzden by mi konecne mal prist Sportband :) takze budeeee sa trackovat :)
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod dzejkej 02 Máj 2010 19:25

Riddlah napísal:alkoholu som sa uspesne vyhol, ale kolacom, cokoladam a vsetkym tym nezdravim jedla tiez

Zaujimavy text. Sa stazujes, ze si sa vyhol nezdravym jedlam? Urcite si sa vyhol alkoholu? :-D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod tucniak 02 Máj 2010 19:27

a este failure a shame ON me:D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Riddlah 02 Máj 2010 19:43

ked to po sebe citam , dalsi fail :D
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod Riddlah 06 Máj 2010 20:14

dneska mi prisiel sportband, a ked som sa ho konecne vybral vyskusat :D tak som akurat zisiel takmer k rieky a zacalo liat :D takze som dal akurat sprint domov :D dufam ze zajtra bude lepsie pocasie :D
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod lolofon 06 Máj 2010 20:35

A ze iron man :D
lolofon

Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!