eMPe3k napísal:nj, lenze pri tej prvej sprave co som im poslal tak v tom automatickom emaily co ti poslu naspat bolo ze sa mi ozvu do 24 hodin, a pri tejto druhej tam uz bolo dokonca tusim 72 hodin, tak som myslel ze asi maju vela roboty a nebudem ich provokovat radsej aby sa na mna uplne nevykaslali...
eMPe3k napísal:Chcel by som sa spytat, ake mate skusenosti so supportom na Pacificu? Pred nedavnom som totiz zistil ze maju nejaky vynoveny software tak som sa rozhodol ze by som to tam vyskusal no mal som tam uz skorej zalozeny ucet, z ktoreho som si ale nepamatal ani username a ani passwordno tak som ich kontaktoval a vtedy mi na email normalne asi do hodiny odpovedali s tym ze mi username a aj heslo poslali v dalsich dvoch spravach... no ale ziadne mi neprisli tak som ich kontaktoval znova asi dva dni dozadu no odvtedy sa mi neozvali... Myslite ze mam cakat, alebo ich mam nejak castejsie urgovat aby to vybavili
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.