Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdow 8my rebuild blog

Odoslaťod tomm 26 Apr 2010 20:45

Dead Money -
1. Chips that are taken into the pot, but not considered part of a player's bet.
2. A player who has little chance to win.
tomm

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 13 krát/10 krát

Odoslaťod speksSVK 27 Apr 2010 12:09

wizdo: A slova o tom velkom turnaji -...sakra na velkom turanji najst fishku ktora to zahra ako to zahrala je 9/10 zlata bana, 1/10 je smola ale na sunday milion kde bude 75%+ inteligentnejsich a zo zvysku vela nejakych okazalych fisheik nebude tak je krasne naist jednu a moct ju stackoutnut s na 90% lepsou rukou a ziskat stack , ako cakat kym ju niekto iny vyberie...

v tomto s tebou uplne suhlasim
prepac (nie jt o myslene ironicky) nebudem teraz pisat kolko presne by som raisoval a pod. lebo teraz nemam cas sa nad tym zamyslat, kvoli skolskym povinnostiam, ale bolo by to pomenej ako som pisal,opatrnejsie. No vidis...komentujem aj ked som fish, odpovedaju na to a poucam sa,s vasimi nazormi suhlasim...ale tuto ruku v takomto turnaji by som nezahral ako ty..v inom mensom a ako si pisal s viacerymi fishakmi by som pravdepodobne pushol aj ja alebo viac betoval...
tolko uz k tomu:)
Obrázok používateľa
speksSVK

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 30 krát/5 krát

Odoslaťod wizdo 28 Apr 2010 16:59

SnG

Posledný týždeň či dva skúšam SnG a závidím 7castlovi za tie nervy. Dnes to bolo absolútne insane, but ma fishak uluckovala alebo najlepšie som 4 krát vyletel na bubble typu som CL tablu a 2hy v chipoch mi callne all in a suckoutne ma....P.S. nestažujem sa niektopré moje supersuckouty na bubble sú snaď ešte hrošie...

No aspoň si budujem odolnosť voči Tiltu, som si povedal že na Omahu sa vrátim až zvládnem svoj tilt, dovtedy sa budem hrajkať turanjíky, cash, SnG. Tak sa s tým hrám, a Tilt je na tom lepšie. Možno začnem skúšať 2-3 stoly aby som videl či an omahe netiltujem viac, lebo si podvedome myslím že to hrať viem a preto ma suckouty a spol štvú nejak viac...

wish me luck
:wizdo:
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod popoBA 28 Apr 2010 17:29

sng su velka paradicka,vcera v noci som si na zaciatok zapol 4 DoNy a zo vsetkych som vypadol uplne rovnako.par vs. par a 4x prisiel truhlikovi 2outer na river.to si potom clovek naozaj mysli ze si z neho ten soft robi srandu :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod wizdo 01 Máj 2010 22:05

Len som sa potreboval vyplakať nič viac. Kto nechce nečítať.

Spoiler:
Milujem systém nič mi nechodí pushnem prvú dobrú ruku a ku**vsky nabúram?

Dnes som hral ten 1mil na PSku. Od začiatku mi nechodilo nejako veľmi, so šrotom by som triafal ale nejsom moron tak Q4o zahadzujem. Dostanem sa na double stack začne sa mi hrať v pohodke, ofc nič nechodí ale ničím myslím max A9o na UTG, za mnou celý čas sedí shortstack ktorý si to tak striedmo pushuje, takže viem že ak idem tak idem all in(A9o a menej na to nie je super) tak dostanem na SB neuveritelne AJo( 92 ludi od ITM ostava mi 7BB) BTN raisoval stabilne jeho raisu som nedával velku hodnotu tak push a short(kt sa medzi casom zdoublil) zacne uvazovat uz sipim problemy nakoniec fold a BTN call, problemy nastali otoci AKs flop KQ5 s jeho FD, T nikde a tak zdoublenie mojho BM (225usd je na double up) nepride.
wizdo

Odoslaťod KoPe 02 Máj 2010 04:23

Serus Wizdo počuj mam na teba jednu taku odveci otazočku. Nechodievaš náhodou hrávať do hronu v šedej Full Tilt šiltovke ?
Obrázok používateľa
KoPe

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 3 krát/13 krát

Odoslaťod fidelko 02 Máj 2010 08:28

wizdo napísal:SnG

Posledný týždeň či dva skúšam SnG a závidím 7castlovi za tie nervy. Dnes to bolo absolútne insane, but ma fishak uluckovala alebo najlepšie som 4 krát vyletel na bubble typu som CL tablu a 2hy v chipoch mi callne all in a suckoutne ma....P.S. nestažujem sa niektopré moje supersuckouty na bubble sú snaď ešte hrošie...

No aspoň si budujem odolnosť voči Tiltu, som si povedal že na Omahu sa vrátim až zvládnem svoj tilt, dovtedy sa budem hrajkať turanjíky, cash, SnG. Tak sa s tým hrám, a Tilt je na tom lepšie. Možno začnem skúšať 2-3 stoly aby som videl či an omahe netiltujem viac, lebo si podvedome myslím že to hrať viem a preto ma suckouty a spol štvú nejak viac...

wish me luck

To s tym CL na bubble sa aj mne stavalo,uz si davam pozor.S tym druhym v cipoch sa velmi neoplati ist do konfrontacie.
fidelko

Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Odoslaťod wizdo 02 Máj 2010 09:12

KoPe napísal:Serus Wizdo počuj mam na teba jednu taku odveci otazočku. Nechodievaš náhodou hrávať do hronu v šedej Full Tilt šiltovke ?

keby uz tak chodim hrat v ciernej P****Stars koseli, polokoseli, alebo v bielom U***et tricku. Live si chodim obcas pinknut nejaky freeroll ale to je tak max.

fidelko napísal:
wizdo napísal:SnG
...

To s tym CL na bubble sa aj mne stavalo,uz si davam pozor.S tym druhym v cipoch sa velmi neoplati ist do konfrontacie.

No vies ak mam A8+, K9+, 66+ a on mi to raisne ide instapush. Tiez uz som tomu polavil ale ja hravam iba 1,1 SnG turba a uz pomaly koncim, lebo zacinam celkom dobre znasat tamojsie BB a skusim sa vratit na omahu. Este nejaky tyzden alebo 2 ostanem na SnG ale pomedzi to zacnem pridavat Omahu a zistim ci sa k nej s novou psychikou budem schopny vratit.
wizdo

Odoslaťod popoBA 02 Máj 2010 11:52

wizdo teraz trosku tápem.pises ze hravas 1,1 dolarove turba a v teme vedla u 7castla pises ze si snim hral free pre supernovy.si supernova ci nie?a ked hej preco hras 1,1 dolarovky?
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod wizdo 02 Máj 2010 12:26

popoba napísal:wizdo teraz trosku tápem.pises ze hravas 1,1 dolarove turba a v teme vedla u 7castla pises ze si snim hral free pre supernovy.si supernova ci nie?a ked hej preco hras 1,1 dolarovky?

hravam 1,1 obcas pridam 3,3 ak nejde dost ludi do 1,1.

Ten 1mmil pre supernovy, je nanho kvalifikacia za 1500 FPP pre silver+ myslim a za 7500 v banku ide jeden do toho turnaju. Takze tak som sa donho dostal. Ticket som vyhral este vo februari myslim, niekedy v polovici.

P.S. kukni si ten clanok, co som dal cely spoiler ze som sa len poterboval vykricat. Tam je priebeh toho turnaja... 8-)

edit: bol som goldstar a daval 3k+ FPP mesacne, z repdoslych mesiacov som mal asi 10k FPP, 6k mesacne som vzdy pridal a asi 9k som pouzil, teraz mam sice len nejak 200 ale tak zacnem hrat opat cashgame a ono to pojde prijemne hore :-)
wizdo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!