.

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Proky SNG $ BR-builder $ blog

Odoslaťod Accident 18 Apr 2010 11:20

ja som tu knihu kupil cez ebay, aj z postou ma vysla na nieco okolo 20€.
Accident

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 2 krát/1 krát

Re: Proky SNG $ BR-builder $ blog !APRIL REVIEW INSIDE!

Odoslaťod Proky 04 Máj 2010 01:24

APRIL 2010

VoI System Review = Value Of Improvement

- Pocet odohranych SNGs (kazdych 10 = +1VoI) ............62
- Kazda diskutovana ruka +1 VoI ........................... 40
- Precitane clanky (1 = +2 VoI) .............................. 30
- Pozrete videa (1 = +3 VoI) ................................. 30
- absolvovane Live coachings (1 = +5 VoI) ................. 10
- za splnenie vsetkych mesacnych cielov +30 VoI points .. 0
- za zdolany limit SNG +50 VoI points ....................... 50
TOTAL VoI bodov za April .................................... 222
TOTAL VoI bodov ............................................ 1222

April 2010 Goals Review:

- zacat grindit na FTP $1+$0,20 SNGs, zdolat tento level a prehupnut sa na $2+$0,25 SNGs DONE
- ziskat Gold status na Pokerstrategy.com FAILED
- absolvovat aspon jeden live tournament DONE
- precitat knihu od Moshmana FAILED
- nazbierat minimalne 150 VoI bodov (citanim clankov, pozeranim videi, ucastou na live coachingu a pod...) DONE
- naucit sa ovladat Table Ninja (for multitabling reasons) DONE

ad1) jeden shot na $6+$0,50 SNG a hned krasne 2. miesto (won $16) OKEY
ad2) zistil som, ze ziskat Gold Status na Pokerstrategy nebude jednohubka a bude to nejaky ten cas este trvat, namiesto toho som sa zatal a krvopotne "vygrindil" na Full Tilte Iron Man Bronze Status a ziskal ticket na $10.000 GTD Freeroll :Yahoo! OKEY
ad3) za 4. miesto na 0+5€ live unl. R/A vdacne obdrzanych 51€ (cisty zisk 36€) OKEY
ad4) Moshmanova kniha: too lazy to buy / print pdf, tento ciel si prekladam na leto

April Stats

Tento mesiac som dal fakt, ze grindddd. Po par otukavaniach a 4-tablingu na $2s, som to hned napumpoval na 10-tabling, ktory sa mi velmi zapacil, hlavne po tom, ako som nasiel tlacitko "Stack tables", do stvrtky mesiaca to bol slusny hot-run s ROI cez 70%, ale potom ten 10-tabling a vidina Iron Man Statusu sa podpisala pod to, ze konecne vysledky nie su az tak "WOW". Takze moj prvy vaznejsi a nasledne odhaleny leak:
aj ked si veris na multitabling, nehraj ho, ked nemas chut/cas/naladu/mindset na hranie pokeru

Bankroll
$182 som vybral z Everestu a vlozil na Full Tilt, tymto mam cely svoj bankroll v jednej herni, co mi vyhovuje

GP: 624
ROI: +5%
TP: $76,45
RB: $39,78
Everest: $182

BR FTP: $102 (MARCH) $428,3 (APRIL)

Obrázok

Obrázok

@ RL @

Easter in Holland

Pocas Velkej noci som navstivil Holandsko (Haag, Kaagisland a Amsterdam) a bolo sa veru na co pozerat. Zacali sme prehliadkou Haagu, mesto ma asi 450 tis. obyvatelov a sidlia tu vsetky holandske vladne institucie, princezna Beatrix a aj nespocetne mnozstvo medzinarodnych organizacii (napr. Medzinarodny sudny dvor, Juhoslovansky tribunal). No a co je bomba, tak staci len 10 minut cesty (peknou elektrickou) z centra a vualá ocitnete sa na krasnej plazi Scheveningen, kde miestni travia slnecne dni opalovanim a pitim oroseneho Heinekena pri pohlade na studene Severne More :D Ako velky football fan som si nemohol nechat ujst prilezitost navstivit Eredivisie, najvyssiu holandsku futbalovu sutaz, hralo sa derby ADO Den Haag vs AJAX Amsterdam. Domaci fans nelenili a ukazali sa vo velkom style sektorovou vlajkou a dymovnicami. Sranda je, ze na zapas domacich sa dostanu len registrovani clenovia klubu - holandske znamosti na nezaplatenie ;) a prave na tento zapas dvoch, len 60 km vzdialených miest, neprisli ziadni fans Ajaxu, proste dostali zakaz pricestovat do mesta (znami to vytrznici) a basta, nie ako u nas :ROFL:
Amsterdam to je ine kafe, vsade ten nos tahajuci zavan cannabisu z Coffe Shopov a kapitolka sama o sebe - Red Light District, kde sa sporo odete devy z Vychodnej Europy pretrcaju za vykladmi... :crazy:
No a nejake tie fotky, paci sa:

malebny pohlad na Haagsky kanal

Obrázok

Letne sidlo Beatrix

Obrázok

jedna z gycovych "veci" v kralovskej stvrti, ani za svet neviem co je to za zviera

Obrázok

Scheveningen, fotene z majaku, ktory sa týči na konci strasne dlheho móla (Scheveningen Pier)

Obrázok

Stadion ADO Den Haag bol postaveny v roku 2007 a ma kapacitu 15.000 divakov, bodaj by taketo stadiony boli u nas standardom

Obrázok

Domaci fans a ich choreo

Obrázok
Obrázok

Perlickou zapasu bolo, ked sa domaci brankar zranil a jeho nahradnik stravil na ihrisku len 5 minut - bol vyluceny za uder do tvare protihraca a kedze domaci uz nemohli striedat, tak do brany sa postavil hrac z pola a odchytal asi 20 minut, a celkom mu to islo :D (btw. hrac s oranzovymi kopackami - najlepsi strelec Ajaxu Luis Alberto Suárez, reprezentant Uruguaju a este som vam dlzny vysledok - Ajax vyhral golom v nadstavenom case 1:0)

Obrázok

No a na zaver "klasika" z Amsterdamu :ROFL:

Obrázok

Ciele na Maj a Jun 2010
RL: uspesne porobit vsetky skusky v skole :dzejkej:
POKER: almost no poker :bye: ale nenecham si ujst 7Castle’s Tuesday Guide to SNGs :good:

GL to all a dufam ze budem coskoro spat v plnej sile pripraveni na poriadny skok do $6+$0,50 SNGs
Naposledy upravil Proky dňa 04 Máj 2010 13:45, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
Proky

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 13 krát/16 krát

Odoslaťod yegon 04 Máj 2010 08:13

nice
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod hegides 04 Máj 2010 08:31

.heh pekne pekne, a ktoru z tej klasiky si vyskusal?? :D
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod eraserSK 04 Máj 2010 11:32

cau proky...celkom pekne uspechy ja som asi niekde no mozno troska za tebou :)) bo som v tom iba 3 tyzden ty uz asi par mesiacov... pocuj tie live coachings, to kde a co to je? inak vsetko robim obdobne ako ty az nato ze nemam take presne presne plany
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod 7castle 04 Máj 2010 12:04

[ ] foto z Red Light Districtu
[ ] zazitky z RLD
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod Proky 04 Máj 2010 12:26

eraserSK napísal:cau proky...celkom pekne uspechy ja som asi niekde no mozno troska za tebou :)) bo som v tom iba 3 tyzden ty uz asi par mesiacov...

Tak GL, mohol by si mi este napisat, v ktorej herni hravas a aky mas nick a niekedy by sme mohli dat sweat session. A co je to ta sweat session?

This: Usually you have a player who's game you respect watch you play poker. This is usually done with programs like skype plus teamviewer/mikogo. They'll give you tips, pointers, ect.

pocuj tie live coachings, to kde a co to je? inak vsetko robim obdobne ako ty az nato ze nemam take presne presne plany

Su to live coachingy z Pokerstrategy.com, musis dosiahnut urcity status v ich reward systeme a potom ziskas k nim pristup, byvaju asi 3x tyzdenne pre SNG hracov a pocuvas pri nich komentar coacha, ake ma karty, preco hraje tak a tak, a mozes mu davat vsetky otazky, ktore ta v danej chvili napadnu a odpoved dostanes za par sekund
Obrázok používateľa
Proky

Odoslaťod Proky 04 Máj 2010 12:36

7castle napísal:[x] foto z Red Light Districtu
[ ] zazitky z RLD

Obrázok

:D

P.S.: ak nie ste spokojni s hore uvedenou fotografiou, kliknite sem
Obrázok používateľa
Proky

Odoslaťod keso26 04 Máj 2010 13:34

Amsterdam je super mesto :) ..inak videl si aj tu velku sochu/fontanu ehm...muzskeho prirodzenia ? :D ..my sme sa k nej nedostali, takze som ju nazivo nevidel kua :)

:img: http://www.bugbitten.com/images/9996535 ... -76594.jpg :img:

Vidim, ze sa naozaj snazis, co sa pokru tyka, nech sa dari!
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod tomisumi 04 Máj 2010 14:35

Keď už si bol v Amsterdame, chcelo by to nejaké fotky z Amsterdam Areny, Ajax má veľmi pekný štadión :good:
tomisumi

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 15 krát/10 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!