.
Re: Proky SNG $ BR-builder $ blog
ja som tu knihu kupil cez ebay, aj z postou ma vysla na nieco okolo 20€.
- Accident
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/1 krát
Re: Proky SNG $ BR-builder $ blog !APRIL REVIEW INSIDE!
APRIL 2010
VoI System Review = Value Of Improvement
- Pocet odohranych SNGs (kazdych 10 = +1VoI) ............62
- Kazda diskutovana ruka +1 VoI ........................... 40
- Precitane clanky (1 = +2 VoI) .............................. 30
- Pozrete videa (1 = +3 VoI) ................................. 30
- absolvovane Live coachings (1 = +5 VoI) ................. 10
- za splnenie vsetkych mesacnych cielov +30 VoI points .. 0
- za zdolany limit SNG +50 VoI points ....................... 50
TOTAL VoI bodov za April .................................... 222
TOTAL VoI bodov ............................................ 1222
April 2010 Goals Review:
- zacat grindit na FTP $1+$0,20 SNGs, zdolat tento level a prehupnut sa na $2+$0,25 SNGs DONE
- ziskat Gold status na Pokerstrategy.com FAILED
- absolvovat aspon jeden live tournament DONE
- precitat knihu od Moshmana FAILED
- nazbierat minimalne 150 VoI bodov (citanim clankov, pozeranim videi, ucastou na live coachingu a pod...) DONE
- naucit sa ovladat Table Ninja (for multitabling reasons) DONE
ad1) jeden shot na $6+$0,50 SNG a hned krasne 2. miesto (won $16) OKEY
ad2) zistil som, ze ziskat Gold Status na Pokerstrategy nebude jednohubka a bude to nejaky ten cas este trvat, namiesto toho som sa zatal a krvopotne "vygrindil" na Full Tilte Iron Man Bronze Status a ziskal ticket na $10.000 GTD Freeroll :Yahoo! OKEY
ad3) za 4. miesto na 0+5€ live unl. R/A vdacne obdrzanych 51€ (cisty zisk 36€) OKEY
ad4) Moshmanova kniha: too lazy to buy / print pdf, tento ciel si prekladam na leto
April Stats
Tento mesiac som dal fakt, ze grindddd. Po par otukavaniach a 4-tablingu na $2s, som to hned napumpoval na 10-tabling, ktory sa mi velmi zapacil, hlavne po tom, ako som nasiel tlacitko "Stack tables", do stvrtky mesiaca to bol slusny hot-run s ROI cez 70%, ale potom ten 10-tabling a vidina Iron Man Statusu sa podpisala pod to, ze konecne vysledky nie su az tak "WOW". Takze moj prvy vaznejsi a nasledne odhaleny leak:
Bankroll
$182 som vybral z Everestu a vlozil na Full Tilt, tymto mam cely svoj bankroll v jednej herni, co mi vyhovuje
GP: 624
ROI: +5%
TP: $76,45
RB: $39,78
Everest: $182
BR FTP: $102 (MARCH) $428,3 (APRIL)
@ RL @
Easter in Holland
Pocas Velkej noci som navstivil Holandsko (Haag, Kaagisland a Amsterdam) a bolo sa veru na co pozerat. Zacali sme prehliadkou Haagu, mesto ma asi 450 tis. obyvatelov a sidlia tu vsetky holandske vladne institucie, princezna Beatrix a aj nespocetne mnozstvo medzinarodnych organizacii (napr. Medzinarodny sudny dvor, Juhoslovansky tribunal). No a co je bomba, tak staci len 10 minut cesty (peknou elektrickou) z centra a vualá ocitnete sa na krasnej plazi Scheveningen, kde miestni travia slnecne dni opalovanim a pitim oroseneho Heinekena pri pohlade na studene Severne More Ako velky football fan som si nemohol nechat ujst prilezitost navstivit Eredivisie, najvyssiu holandsku futbalovu sutaz, hralo sa derby ADO Den Haag vs AJAX Amsterdam. Domaci fans nelenili a ukazali sa vo velkom style sektorovou vlajkou a dymovnicami. Sranda je, ze na zapas domacich sa dostanu len registrovani clenovia klubu - holandske znamosti na nezaplatenie a prave na tento zapas dvoch, len 60 km vzdialených miest, neprisli ziadni fans Ajaxu, proste dostali zakaz pricestovat do mesta (znami to vytrznici) a basta, nie ako u nas
Amsterdam to je ine kafe, vsade ten nos tahajuci zavan cannabisu z Coffe Shopov a kapitolka sama o sebe - Red Light District, kde sa sporo odete devy z Vychodnej Europy pretrcaju za vykladmi...
No a nejake tie fotky, paci sa:
malebny pohlad na Haagsky kanal
Letne sidlo Beatrix
jedna z gycovych "veci" v kralovskej stvrti, ani za svet neviem co je to za zviera
Scheveningen, fotene z majaku, ktory sa týči na konci strasne dlheho móla (Scheveningen Pier)
Stadion ADO Den Haag bol postaveny v roku 2007 a ma kapacitu 15.000 divakov, bodaj by taketo stadiony boli u nas standardom
Domaci fans a ich choreo
Perlickou zapasu bolo, ked sa domaci brankar zranil a jeho nahradnik stravil na ihrisku len 5 minut - bol vyluceny za uder do tvare protihraca a kedze domaci uz nemohli striedat, tak do brany sa postavil hrac z pola a odchytal asi 20 minut, a celkom mu to islo (btw. hrac s oranzovymi kopackami - najlepsi strelec Ajaxu Luis Alberto Suárez, reprezentant Uruguaju a este som vam dlzny vysledok - Ajax vyhral golom v nadstavenom case 1:0)
No a na zaver "klasika" z Amsterdamu
Ciele na Maj a Jun 2010
RL: uspesne porobit vsetky skusky v skole
POKER: almost no poker ale nenecham si ujst 7Castle’s Tuesday Guide to SNGs
GL to all a dufam ze budem coskoro spat v plnej sile pripraveni na poriadny skok do $6+$0,50 SNGs
VoI System Review = Value Of Improvement
- Pocet odohranych SNGs (kazdych 10 = +1VoI) ............62
- Kazda diskutovana ruka +1 VoI ........................... 40
- Precitane clanky (1 = +2 VoI) .............................. 30
- Pozrete videa (1 = +3 VoI) ................................. 30
- absolvovane Live coachings (1 = +5 VoI) ................. 10
- za splnenie vsetkych mesacnych cielov +30 VoI points .. 0
- za zdolany limit SNG +50 VoI points ....................... 50
TOTAL VoI bodov za April .................................... 222
TOTAL VoI bodov ............................................ 1222
April 2010 Goals Review:
- zacat grindit na FTP $1+$0,20 SNGs, zdolat tento level a prehupnut sa na $2+$0,25 SNGs DONE
- ziskat Gold status na Pokerstrategy.com FAILED
- absolvovat aspon jeden live tournament DONE
- precitat knihu od Moshmana FAILED
- nazbierat minimalne 150 VoI bodov (citanim clankov, pozeranim videi, ucastou na live coachingu a pod...) DONE
- naucit sa ovladat Table Ninja (for multitabling reasons) DONE
ad1) jeden shot na $6+$0,50 SNG a hned krasne 2. miesto (won $16) OKEY
ad2) zistil som, ze ziskat Gold Status na Pokerstrategy nebude jednohubka a bude to nejaky ten cas este trvat, namiesto toho som sa zatal a krvopotne "vygrindil" na Full Tilte Iron Man Bronze Status a ziskal ticket na $10.000 GTD Freeroll :Yahoo! OKEY
ad3) za 4. miesto na 0+5€ live unl. R/A vdacne obdrzanych 51€ (cisty zisk 36€) OKEY
ad4) Moshmanova kniha: too lazy to buy / print pdf, tento ciel si prekladam na leto
April Stats
Tento mesiac som dal fakt, ze grindddd. Po par otukavaniach a 4-tablingu na $2s, som to hned napumpoval na 10-tabling, ktory sa mi velmi zapacil, hlavne po tom, ako som nasiel tlacitko "Stack tables", do stvrtky mesiaca to bol slusny hot-run s ROI cez 70%, ale potom ten 10-tabling a vidina Iron Man Statusu sa podpisala pod to, ze konecne vysledky nie su az tak "WOW". Takze moj prvy vaznejsi a nasledne odhaleny leak:
aj ked si veris na multitabling, nehraj ho, ked nemas chut/cas/naladu/mindset na hranie pokeru
Bankroll
$182 som vybral z Everestu a vlozil na Full Tilt, tymto mam cely svoj bankroll v jednej herni, co mi vyhovuje
GP: 624
ROI: +5%
TP: $76,45
RB: $39,78
Everest: $182
BR FTP: $102 (MARCH) $428,3 (APRIL)
@ RL @
Easter in Holland
Pocas Velkej noci som navstivil Holandsko (Haag, Kaagisland a Amsterdam) a bolo sa veru na co pozerat. Zacali sme prehliadkou Haagu, mesto ma asi 450 tis. obyvatelov a sidlia tu vsetky holandske vladne institucie, princezna Beatrix a aj nespocetne mnozstvo medzinarodnych organizacii (napr. Medzinarodny sudny dvor, Juhoslovansky tribunal). No a co je bomba, tak staci len 10 minut cesty (peknou elektrickou) z centra a vualá ocitnete sa na krasnej plazi Scheveningen, kde miestni travia slnecne dni opalovanim a pitim oroseneho Heinekena pri pohlade na studene Severne More Ako velky football fan som si nemohol nechat ujst prilezitost navstivit Eredivisie, najvyssiu holandsku futbalovu sutaz, hralo sa derby ADO Den Haag vs AJAX Amsterdam. Domaci fans nelenili a ukazali sa vo velkom style sektorovou vlajkou a dymovnicami. Sranda je, ze na zapas domacich sa dostanu len registrovani clenovia klubu - holandske znamosti na nezaplatenie a prave na tento zapas dvoch, len 60 km vzdialených miest, neprisli ziadni fans Ajaxu, proste dostali zakaz pricestovat do mesta (znami to vytrznici) a basta, nie ako u nas
Amsterdam to je ine kafe, vsade ten nos tahajuci zavan cannabisu z Coffe Shopov a kapitolka sama o sebe - Red Light District, kde sa sporo odete devy z Vychodnej Europy pretrcaju za vykladmi...
No a nejake tie fotky, paci sa:
malebny pohlad na Haagsky kanal
Letne sidlo Beatrix
jedna z gycovych "veci" v kralovskej stvrti, ani za svet neviem co je to za zviera
Scheveningen, fotene z majaku, ktory sa týči na konci strasne dlheho móla (Scheveningen Pier)
Stadion ADO Den Haag bol postaveny v roku 2007 a ma kapacitu 15.000 divakov, bodaj by taketo stadiony boli u nas standardom
Domaci fans a ich choreo
Perlickou zapasu bolo, ked sa domaci brankar zranil a jeho nahradnik stravil na ihrisku len 5 minut - bol vyluceny za uder do tvare protihraca a kedze domaci uz nemohli striedat, tak do brany sa postavil hrac z pola a odchytal asi 20 minut, a celkom mu to islo (btw. hrac s oranzovymi kopackami - najlepsi strelec Ajaxu Luis Alberto Suárez, reprezentant Uruguaju a este som vam dlzny vysledok - Ajax vyhral golom v nadstavenom case 1:0)
No a na zaver "klasika" z Amsterdamu
Ciele na Maj a Jun 2010
RL: uspesne porobit vsetky skusky v skole
POKER: almost no poker ale nenecham si ujst 7Castle’s Tuesday Guide to SNGs
GL to all a dufam ze budem coskoro spat v plnej sile pripraveni na poriadny skok do $6+$0,50 SNGs
Naposledy upravil Proky dňa 04 Máj 2010 13:45, celkovo upravené 1 krát.
-
Proky - Príspevky: 575
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/16 krát
.heh pekne pekne, a ktoru z tej klasiky si vyskusal??
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
cau proky...celkom pekne uspechy ja som asi niekde no mozno troska za tebou ) bo som v tom iba 3 tyzden ty uz asi par mesiacov... pocuj tie live coachings, to kde a co to je? inak vsetko robim obdobne ako ty az nato ze nemam take presne presne plany
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
[ ] foto z Red Light Districtu
[ ] zazitky z RLD
[ ] zazitky z RLD
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
eraserSK napísal:cau proky...celkom pekne uspechy ja som asi niekde no mozno troska za tebou ) bo som v tom iba 3 tyzden ty uz asi par mesiacov...
Tak GL, mohol by si mi este napisat, v ktorej herni hravas a aky mas nick a niekedy by sme mohli dat sweat session. A co je to ta sweat session?
This: Usually you have a player who's game you respect watch you play poker. This is usually done with programs like skype plus teamviewer/mikogo. They'll give you tips, pointers, ect.
pocuj tie live coachings, to kde a co to je? inak vsetko robim obdobne ako ty az nato ze nemam take presne presne plany
Su to live coachingy z Pokerstrategy.com, musis dosiahnut urcity status v ich reward systeme a potom ziskas k nim pristup, byvaju asi 3x tyzdenne pre SNG hracov a pocuvas pri nich komentar coacha, ake ma karty, preco hraje tak a tak, a mozes mu davat vsetky otazky, ktore ta v danej chvili napadnu a odpoved dostanes za par sekund
-
7castle napísal:[x] foto z Red Light Districtu
[ ] zazitky z RLD
P.S.: ak nie ste spokojni s hore uvedenou fotografiou, kliknite sem
-
Amsterdam je super mesto ..inak videl si aj tu velku sochu/fontanu ehm...muzskeho prirodzenia ? ..my sme sa k nej nedostali, takze som ju nazivo nevidel kua
http://www.bugbitten.com/images/9996535 ... -76594.jpg
Vidim, ze sa naozaj snazis, co sa pokru tyka, nech sa dari!
http://www.bugbitten.com/images/9996535 ... -76594.jpg
Vidim, ze sa naozaj snazis, co sa pokru tyka, nech sa dari!
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Keď už si bol v Amsterdame, chcelo by to nejaké fotky z Amsterdam Areny, Ajax má veľmi pekný štadión
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.