Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)
Re: Wizdow 8my rebuild blog
A preco hram 1,1 turba? A hram este MTT, kvoli tomu ze chcem hrat par SCOOPov.
1, potrebujem popracovat na psychike a tolko BB co dostanem na SnG neuvidim nikde inde (TILT control)
2, bankroll je dost zly a kym spracujem svoju spychiku do schopneho stavu do cashgame sa radsej pustat nebudem
Inak ako som pisal, este trochu sa od toho vsetkeho odosobnim aby som dobre zvladal BB, potom planujem navrat na CG a snad navrat na PLO50.
Okrem toho moj BM je teraz nieco cez 200usd, cize hrat 3,3 je pre mna tak maximum co mozem a kedze 2,2 turba nie su tak bud 1,1 alebo 3,3. A kedze na 1,1 je vaic donkov a dostavam viac BB, tak je to fajn na utuzovanie psychiky, tak isto hravam MTT nizkolimitne a vypadavm na nadherne BB a uz ma to konecne ani nestve , takze spravil som pokrok vo svojom TiLT control co sa sand podpise v zlepseny CG hry.
1, potrebujem popracovat na psychike a tolko BB co dostanem na SnG neuvidim nikde inde (TILT control)
2, bankroll je dost zly a kym spracujem svoju spychiku do schopneho stavu do cashgame sa radsej pustat nebudem
Inak ako som pisal, este trochu sa od toho vsetkeho odosobnim aby som dobre zvladal BB, potom planujem navrat na CG a snad navrat na PLO50.
Okrem toho moj BM je teraz nieco cez 200usd, cize hrat 3,3 je pre mna tak maximum co mozem a kedze 2,2 turba nie su tak bud 1,1 alebo 3,3. A kedze na 1,1 je vaic donkov a dostavam viac BB, tak je to fajn na utuzovanie psychiky, tak isto hravam MTT nizkolimitne a vypadavm na nadherne BB a uz ma to konecne ani nestve , takze spravil som pokrok vo svojom TiLT control co sa sand podpise v zlepseny CG hry.
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
no podla mna to bude aj tak iné keď budeš hrať 1.1 sng alebo NL5O cg pretože podľa môjho názoru ťa určite viac vytiltuje ak ťa suckoutne niekto v 150 USD pote ako v 1.1 sng či nie ?
-
KoPe - Príspevky: 289
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/13 krát
KoPe napísal:no podla mna to bude aj tak iné keď budeš hrať 1.1 sng alebo NL5O cg pretože podľa môjho názoru ťa určite viac vytiltuje ak ťa suckoutne niekto v 150 USD pote ako v 1.1 sng či nie ?
presne tak, mozno to ma nieco do seba..ale suhlasim ze na tom PLO50 budes mat asi rovnaky tilt problem ako doteraz..pretoze hranie 1.1sng je skor 4fun a ked ta niekto BB si povies v pohode nic sa nedeje idem dalej... IMO na tilt je lepsi skor spravny BRM , pretoze ak budes mat aspon 40-50BI a ked prehras 3-4 tak ta to ovela menej vytoci a budes vlastne v pohode ako si teraz na SNG
- morfeusko
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Ked som hlal minule CG (0.01/0.02 NLHE) na PS a pri stole som mal Supernovu a Platinum Star tak som myslel ze to ja asi len zly vtip.
Tiez celkom dobre nechapem preco asi hrali tak nizke limity.Ja tiez neleziem na NL100+
Ale mozno to bol len nejaky chalenge.Kazdopadne som sa pri tom dobre pobavil.
Tiez celkom dobre nechapem preco asi hrali tak nizke limity.Ja tiez neleziem na NL100+
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
pegas1975x napísal:Ked som hlal minule CG (0.01/0.02 NLHE) na PS a pri stole som mal Supernovu a Platinum Star tak som myslel ze to ja asi len zly vtip.
pravdepodobne to bol challenge..lebo ak sa nemylim nedavno prebehla alebo stale prebieha este od hraca menom Boku87 na PS, ked z 5$ chce spravit 100000$...ak uz nespravil teda:)
-
speksSVK - Príspevky: 168
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/5 krát
KoPe napísal:no podla mna to bude aj tak iné keď budeš hrať 1.1 sng alebo NL5O cg pretože podľa môjho názoru ťa určite viac vytiltuje ak ťa suckoutne niekto v 150 USD pote ako v 1.1 sng či nie ?
Je to nieco ako hovoril yegon, nemas si hovorit je to debil, *****, atd, ale mas si povedat aha takto to hra ok nabuduce budem ready. TuKE mi zase radil ze on si len kukne ci handu zahral sparvne, ak ano dalej sa tym nezaobera. (Inak naozaj to pomaha, uz som celkom kludny pocas hrania)
Takze teraz som nepracoval na tom ako netiltovat, ale ako odburat potrebu sa ukludnovat, proste byt kludny vacsinu casu hrania. OFC ze pri urcitych spotoch to nepojde ale tak musim sa s tym naucit hrat a bude to fajn.
Mam za sebou prvu omaha session, neskoncil som zle hral som na PLO10 tie stoly 20-50 a 40-100a skoncil som +5usd (bol som +30+ ale tak nejak prisli badbeaty ). Hralo sa mi dobre, celkom ma aj triafalo aj hnusne BB som dostal ale nemal som pocit ze by ma to rozhodilo ci vobec to mnou trosku otriaslo, takze teraz sa to len naucit preniest do hry na stalo a bude to fajn.
- wizdo
SCOOP
Dnes od 2hej v noci som si zahral 05 turnaj OMAHA hi 1R14 turbo 5551 hracov 990 ITM. Ako turnaj bol otras lebo 5 minut blindy, tak od addon breaku sme sa pohybovali pod 20BB AVG stack, ked som vypadol AVg bol niekde na urovni 10BB. Zacal som dobre a zdoublil sa bez showdownu, isiel som bez rebuyu a ked prisiel addon som si kukol levely ako idu a uvazil ze to je vyhadzovanie penazi a nedal si ho. Bol som celkom carddead ale obcas prislo a to ma zachranilo. ked som pri 1k/2k mal 3200 chips podaril sa mi 4ty up ked som s KK93ss trafil na KT6 flush a set . Potom som sa nejak predieral so stackom okolo 2BB az sa mi podarilo sa dopracovat na 12BB, potom som si 2 krat nabural pri kradnuty blindov (kradol som s JJ+, alebo ds ruky) takze nic hrozne aby som nakoniec vyletel na pekom 260tom mieste a zobral nejak 54usd co pri 10usd buy in a cieli byt ITM bez rebuyu a addonu je viac ako uspech(ITM 990 ludi) .
Dalsi scoop co planujem hrat je HU OMAHA za 22usd. Tak mi drzte palce.
wizdo
Dnes od 2hej v noci som si zahral 05 turnaj OMAHA hi 1R14 turbo 5551 hracov 990 ITM. Ako turnaj bol otras lebo 5 minut blindy, tak od addon breaku sme sa pohybovali pod 20BB AVG stack, ked som vypadol AVg bol niekde na urovni 10BB. Zacal som dobre a zdoublil sa bez showdownu, isiel som bez rebuyu a ked prisiel addon som si kukol levely ako idu a uvazil ze to je vyhadzovanie penazi a nedal si ho. Bol som celkom carddead ale obcas prislo a to ma zachranilo. ked som pri 1k/2k mal 3200 chips podaril sa mi 4ty up ked som s KK93ss trafil na KT6 flush a set . Potom som sa nejak predieral so stackom okolo 2BB az sa mi podarilo sa dopracovat na 12BB, potom som si 2 krat nabural pri kradnuty blindov (kradol som s JJ+, alebo ds ruky) takze nic hrozne aby som nakoniec vyletel na pekom 260tom mieste a zobral nejak 54usd co pri 10usd buy in a cieli byt ITM bez rebuyu a addonu je viac ako uspech(ITM 990 ludi) .
Dalsi scoop co planujem hrat je HU OMAHA za 22usd. Tak mi drzte palce.
wizdo
- wizdo
wizdo napísal:Je to nieco ako hovoril yegon, nemas si hovorit je to debil, *****, atd, ale mas si povedat aha takto to hra ok nabuduce budem ready. TuKE mi zase radil ze on si len kukne ci handu zahral sparvne, ak ano dalej sa tym nezaobera. (Inak naozaj to pomaha, uz som celkom kludny pocas hrania)
.
dalej sa uz zaobera hardwarom.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:wizdo napísal:Je to nieco ako hovoril yegon, nemas si hovorit je to debil, *****, atd, ale mas si povedat aha takto to hra ok nabuduce budem ready. TuKE mi zase radil ze on si len kukne ci handu zahral sparvne, ak ano dalej sa tym nezaobera. (Inak naozaj to pomaha, uz som celkom kludny pocas hrania)
.
dalej sa uz zaobera hardwarom.
HEH keby som sa nenaucil tilt control tak to takto asi dopadne aj moja klavesnica.
Spoiler:
- wizdo
SCOOP opat nic...
NLHE HU 16,5 k hra 11300+ ludi a platenych je 1024 cize musim uhrat 4 kola aby som bol ITM. Kuknem ze co dostanem za supera a bum hned supernovu tak reku bude to tazke. Obaja sme hrali dobre, potom ma raz zobral, ja som sa 2 krat double upol zacal tlacit pri 3:1 som prehral flip A3o vs J9o river J . potom sme sa trochu hrali aby som nakoniec prehral K9 vs K8 na flope 976 turn moj FD river jemu str8.
CG som skoncil dnes cca na 0. Rano som prehral 3 BI a vecer som 3BI vyhral. easy way to play.
NLHE HU 16,5 k hra 11300+ ludi a platenych je 1024 cize musim uhrat 4 kola aby som bol ITM. Kuknem ze co dostanem za supera a bum hned supernovu tak reku bude to tazke. Obaja sme hrali dobre, potom ma raz zobral, ja som sa 2 krat double upol zacal tlacit pri 3:1 som prehral flip A3o vs J9o river J . potom sme sa trochu hrali aby som nakoniec prehral K9 vs K8 na flope 976 turn moj FD river jemu str8.
CG som skoncil dnes cca na 0. Rano som prehral 3 BI a vecer som 3BI vyhral. easy way to play.
- wizdo
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.