Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)
Re: Wizdow 8my rebuild blog
Wizdo gratulujem k 19.miestu v SCOOP-13-L NLHE ante up 50k Guarantee. Myslim ze aj 305,29$ ta potesilo. Pekna praca.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
SCOOP 2hé ITM
Včera večer som si zahral kvaldu do SCOOP 13-L ante up. Bolo 10712 ľudí, v ante up nie som ksvelý ale celkom sa mi darilo, aj keď úvod bol taký všelijaký a lietal som horom dolom ale celkom sa mi darilo, dal som aj nejaky ten suckout a v poslendych 500+ som bol na tom sakra dobre.
Od tohto bodu som mal za sebou 2/3 turnaju bud shortov alebo agro hracov, cize kradlo sa mi hodne zle lebo bud to tam pushol short alebo ma niekto RR. Ale nejak som sa prebijal a udrzaival si stack. Ked nas ostavalo asi 45 dostal som otrasny suckout AKs vs AKs ked super (moron co ma strasne sral lebo 2/3 raisov mi repushol - ofc tie kde som stealov s rukami typu T9 a pod) hitol runner runner flush, ostalo mi strasne malo ale prezil som 2 double upy a mal 1mil+ chipov. O slusnu cast chipov som prisiel so 66 ked som dostal minraise preflop (ja trtko som to nerepushol) od shorta pricom moj raise callol jeden z CL stolu. Ofc by som ustal a mal stack asi 2,5 mil ale naozaj to bolo pre mna vycerpavajuce (nehram 12+ hodinove turnaje len tak). Z turnaja som nakoniec vypadol na 19tom mieste po prehre A3 vs QQ.
Včera večer som si zahral kvaldu do SCOOP 13-L ante up. Bolo 10712 ľudí, v ante up nie som ksvelý ale celkom sa mi darilo, aj keď úvod bol taký všelijaký a lietal som horom dolom ale celkom sa mi darilo, dal som aj nejaky ten suckout a v poslendych 500+ som bol na tom sakra dobre.
Od tohto bodu som mal za sebou 2/3 turnaju bud shortov alebo agro hracov, cize kradlo sa mi hodne zle lebo bud to tam pushol short alebo ma niekto RR. Ale nejak som sa prebijal a udrzaival si stack. Ked nas ostavalo asi 45 dostal som otrasny suckout AKs vs AKs ked super (moron co ma strasne sral lebo 2/3 raisov mi repushol - ofc tie kde som stealov s rukami typu T9 a pod) hitol runner runner flush, ostalo mi strasne malo ale prezil som 2 double upy a mal 1mil+ chipov. O slusnu cast chipov som prisiel so 66 ked som dostal minraise preflop (ja trtko som to nerepushol) od shorta pricom moj raise callol jeden z CL stolu. Ofc by som ustal a mal stack asi 2,5 mil ale naozaj to bolo pre mna vycerpavajuce (nehram 12+ hodinove turnaje len tak). Z turnaja som nakoniec vypadol na 19tom mieste po prehre A3 vs QQ.
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
pegas1975x napísal:Wizdo gratulujem k 19.miestu v SCOOP-13-L NLHE ante up 50k Guarantee. Myslim ze aj 305,29$ ta potesilo. Pekna praca.
Diky, jo pekna praca heh 12,5 hod.
A hej 300usd potesilo ale aj tak polku vyberam(tak nejak som sa rozhodol rped zacatim SCOOP ze polku vyhier z turnajov SCOOP nad 200usd vyberiem). Ale hej bankrollu to prospelu.
- wizdo
19. z 10.7k ludi je super..gratz
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Uff, 12,5 hodiny.... Grats!
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
Nepríde ani keby si na kolenách prosil
Pár slovami moja session je nedojde ti . Toľko FD a SD čo som dnes napushoval sa mi snad este nepodarilo. Zaciatok session bol fajn vyhral som nejaky 4way pot s AAxx a pár pekných calldownov som spravil, no a potom mi začali chodiť drawy a to bol môj koniec. Myslím že za vsetko povie jeden graf a kedze o milion ruk tu zaujem nie je postnem iba jeden pekný bluf.
EDIT: Inak akonáhle som začal cítiť TILT (predsalen keď prehrám x potov v rade tým že mi nepríde, tiež ešte nie som z ocele) tak som znížil počet stolov na polovicu. Celkom som happy lebo ten tréning uvedomovania si tiltu a spol stál za to a vypínal som session rpedčasne len rpeto lebo som mal pocit ze na stole je vaic regov ako slabých hráčov a aj tak mi nechodilo
Oponent čo ma raisol bol akýsi reg...
Poker Stars $0.10/$0.25 Pot Limit Omaha Hi - 4 players - View hand 690066
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
SB: $20.80
BB: $30.35
Hero (CO): $10.00
BTN: $14.00
Pre Flop: ($0.35) Hero is CO with 3 K K A
Hero raises to $0.75, BTN calls $0.75, 1 fold, BB raises to $1.50, Hero calls $0.75, BTN calls $0.75
Flop: ($4.60) 8 5 7 (3 players)
BB checks, Hero checks, BTN checks
Turn: ($4.60) A (3 players)
BB bets $0.75, Hero calls $0.75, BTN raises to $2.50, BB folds, Hero raises to $5.75, BTN folds
Final Pot: $10.35
Hero mucks 3 K K A
Hero wins $9.85
(Rake: $0.50)
A sľubovaný graf
Pár slovami moja session je nedojde ti . Toľko FD a SD čo som dnes napushoval sa mi snad este nepodarilo. Zaciatok session bol fajn vyhral som nejaky 4way pot s AAxx a pár pekných calldownov som spravil, no a potom mi začali chodiť drawy a to bol môj koniec. Myslím že za vsetko povie jeden graf a kedze o milion ruk tu zaujem nie je postnem iba jeden pekný bluf.
EDIT: Inak akonáhle som začal cítiť TILT (predsalen keď prehrám x potov v rade tým že mi nepríde, tiež ešte nie som z ocele) tak som znížil počet stolov na polovicu. Celkom som happy lebo ten tréning uvedomovania si tiltu a spol stál za to a vypínal som session rpedčasne len rpeto lebo som mal pocit ze na stole je vaic regov ako slabých hráčov a aj tak mi nechodilo
Oponent čo ma raisol bol akýsi reg...
Poker Stars $0.10/$0.25 Pot Limit Omaha Hi - 4 players - View hand 690066
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
SB: $20.80
BB: $30.35
BTN: $14.00
Pre Flop: ($0.35) Hero is CO with 3 K K A
Hero raises to $0.75, BTN calls $0.75, 1 fold, BB raises to $1.50, Hero calls $0.75, BTN calls $0.75
Flop: ($4.60) 8 5 7 (3 players)
BB checks, Hero checks, BTN checks
Turn: ($4.60) A (3 players)
BB bets $0.75, Hero calls $0.75, BTN raises to $2.50, BB folds, Hero raises to $5.75, BTN folds
Final Pot: $10.35
Hero mucks 3 K K A
Hero wins $9.85
(Rake: $0.50)
A sľubovaný graf
- wizdo
wizdo napísal:Poker Stars $0.10/$0.25 Pot Limit Omaha Hi - 4 players -
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:wizdo napísal:Poker Stars $0.10/$0.25 Pot Limit Omaha Hi - 4 players -
20-50BB stoly na PSku.Ludia tam hraju otrasne zle...
- wizdo
Pozri ... načo hráš tú Omahu keď ako je známe v turnajoch Ti išlo lepšie, ale ty si nedáš povedať.
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
Xaress napísal:Pozri ... načo hráš tú Omahu keď ako je známe v turnajoch Ti išlo lepšie, ale ty si nedáš povedať.
Išlo lepšie? Mám 2 ITM v SCOOPe. 260omaha a 19 antes up, skoro ITM v PLO/PLHE, skro ITM v 1mil pre supernovy, ale turnaje su dlhe atd a nebavia ma tak ako tieto nove omaha stoly.
A mne omaha ide v pohode. Ja sa len potrebujem vyrovnať s badbeatmi a prehrami lepšie a ja sa prepracujem hore. Na 20-50BB tabloch hrajú taký obrovský donkovia až to bolí, len ustáť varianciu. thats all
- wizdo
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.