Dnešný druhý diel nášho seriálu bude venovaný programom, ktoré potrebujete na zobrazovanie štatistík o hráčoch a tiež webovým stránkam, sledujúcim výsledky hráčov. Trackovacie softvéry
Sú v zásade dva dominantné softvéry, do ktorých si môžete importovať všetky odohraté ruky, a zároveň vám priamo počas hry premietajú potrebné štatistiky na stole. Ja používam PokerTracker 3 (www.pokertracker.com), ktorého plná platená verzia stojí $90, k dispozícii je 60-dňový trial zadarmo. PT3 najnovšie ponúka aj obmedzenú verziu pre low stakes hráčov za $50. Druhým je HoldemManager, ktorý si možete stiahnut tu: www.holdemmanager.com. Podmienky sú podobné ako pri PT3, plná platená verzia stojí $90, low stakes verzia $55 a 15-dňový trial zadarmo. Obidva programy sú veľmi využívané, v zásade mám dojem že HEM má o niečo lepšie meno, ja som však začínal s PT3 a nemám voči nemu výhrady. Tieto softvéry (ak majú fungovať podľa predstáv) sú však náročné na niektoré parametre počítačov (najmä disk, resp. prístupovú dobu čítania z neho, a tiež procesor), preto odporúčam pred ich zakúpením, resp. pred zakúpením pokrového počítača detailne overiť, či vaša zostava má potrebné parametre. Základné štatistiky, potrebné pre každého SNG hráča sú Hands, VPIP...
Zobraziť celý článok